Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Има месеци, в които разходите надхвърлят месечното ни възнаграждение. Може да става дума за изненадващ разход за ремонт на колата, намалена стока, която чакаш от много време или по-големи месечни сметки. Каквато и да е причината – в тези моменти имаш нужда от заем до заплата.

Какво представлява заемът до заплата?

Заем до заплата (наричан още бърз кредит до заплата или просто бърз заем) е краткосрочен заем, често характеризиращ се с по-ниска сума на кредита и по-високи лихвени проценти. Кредити до заплата се предоставят предимно от небанковите финансови институции.

На пазара има възможност за бързи кредити онлайн или на място в офис. Разбира се, тегленето на кредит online е по-удобно за голяма част от потребителите.

Как се кандидатства?

Можеш да изтеглиш бърз кредит онлайн като заем до заплата. Процедурата е лесна. Този вариант е подходящ, когато имаш нужда от кредит за 1 месец. Негативът, е, че ако имаш нужда от пари до заплата регулярно - винаги, когато ти потрябват пари ще трябва да теглиш нов кредит онлайн.

Какво мислиш за възможността да кандидатстваш за online кредит до заплата веднъж и да имаш одобрен заем в джоба си? Звучи добре, нали? В тези случаи можеш да кандидатстваш за кредит до заплата от Бяла Карта – изцяло онлайн. Независимо дали планираш да теглиш своя първи кредит до заплата или не, както каква е причината от нужда от пари, можеш да се довериш на алтернативата на пазара – Бяла Карта. Тя ще бъде твой верен помощник. Това е алтернативата на бързите кредити. За Бяла Карта кандидатстваш само веднъж, а след като преминеш през оценка на твоята кредитоспособност и одобрение, ще можеш да разполагаш с заем до заплата всеки месец.

Всичко, което трябва да направиш е да попълниш необходимите си данни и да натиснеш бутона „Кандидатствай“. Можеш да заявиш и на телефон 0700 20 140 (без увеличение на телефонната услуга). Можеш да направиш заявка за заем само срещу документ за самоличност. След извършване на  оценка на кредитоспособността ти, ще получиш отговор дали си одобрен от нас.

Независимо дали имаш нужда от кредит до 100 лева или повече. Бяла Карта е твоето решение -с нея можеш да имаш одобрен лимит от 100 до 5000 лева.

Предлагани кредити от "Бяла Карта"

Бяла Карта е решението, когато имаш нужда от заем до заплата. Теглиш, връщаш и използваш винаги, когато имаш нужда. Спри да се луташ в морето от предлагани бързи кредити до заплата, разчитай на Бяла Карта. Ползвай и погасявай своята кредитна карта редовно и така винаги ще можеш да разчиташ на пари до заплата от Бяла Карта.

Как се връща?

При Бяла Карта, можеш да ползваш само толкова пари на заем, колкото са ти нужни. Използваната сума от кредитния ти лимит трябва да върнеш до датата на падеж - 5-то число на всеки календарен месец. Естествено, можеш да връщаш и само Минималната дължима сума, но в този случай имай предвид, че съгласно Договора, имаме изискване да предоставиш обезпечение по кредита - банкова гаранция или поръчител до 5 дни от активиране на картата. Датата на падеж е 5-то число на месеца. Ако не можеш да погасиш цялото натрупано задължение по твоята кредитна карта до тази дата, то трябва да платиш поне минималната дължима сума. В този случай, ще ти се начисли неустойка за неизпълнение на договорно задължение за непредоставяне на обезпечение  в размер на 10% от усвоената и непогасената главница. Крайният срок да платиш задължението си - изцяло или частично с поне Минималната дължима сума, е 5-то число на месеца.Когато не си ползвал пари от картата, не дължиш никакви такси или лихви.

В месеците, в които не използваш своята Бяла Карта – не дължиш никакви такси и лихви. Ти решаваш кога и колко пари да ползваш или връщаш.

Защо Бяла Карта?

Кандидатстването за Бяла Карта е удобно и най-вече бързо и лесно. Можеш да заявиш на онлайн през сайта ни или на телефон 0700 20 140.  При одобрение, можеш да използваш кредитния си лимит като заем до заплата винаги, когато имаш нужда от пари до минути.

При нас ще се възползваш от следните предимства :

  • Бяла Карта няма годишна или месечна такса. В месеците, в които не я използваш, не дължиш никакви лихви или такси.
  • С Бяла Карта теглиш пари от банкомат в България и Европейския съюз – без такса.  Разполагаш със заем до заплата, когато ти потрябва.
  • При Бяла Карта можеш да кандидатстваш за заем до заплата дори да нямаш трудов договор. Необходимо е да имаш някакви лични доходи, за да погасяваш задълженията си.
  • Дори влошеното кредитно минало не е проблем. Не си сам, много хора търсят заем до заплата с лоша кредитна история. Бяла Карта ти дава шанс за одобрение и възможност да коригираш кредитното си минало.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб