Как да се справиш със стреса и умората от безкрайните ангажименти?

Омръзна ли ти усещането, че сякаш светът препуска край теб и не можеш да се справиш с темпото му? Вечното бързане, безкрайните ангажименти – служебни и лични, децата, кучето, колата…

Не забравяй, че стресът от множеството ангажименти може да доведе до тревожност и депресия. В края на деня ти се иска да имаше някой, който да те отмени поне в част от задачите.

Е, знаеш ли какво? Бяла Карта е Mastercard GOLD, което означава, че имаш безплатен достъп до услугите на новия личен асистент с изкуствен интелект и естествено отношение - AskPleez.

Какво е AskPleez?

AskPleez е мобилно приложение, което може спокойно да те замени,когато правиш резервации в хотели, ресторанти, записвашси час при фризьор, лекар, автосервиз.

AskPleez може да пазарува вместо теб – само след твое нареждане, разбира се.

Той ще открие съвършената рецепта за гостите в събота, или пък режим за новата диета, която винаги отлагаш.

Постави му за задача да потърси интересни места, които да посетиш по време на предстоящото ти пътуване.

А знаеш ли кое е най-хубавото? Работният ден на твоя личен асистент е 24/7.

Редица изследвания показват, че щастливите хора са по-здрави, уверени и живеят по-дълго. Благодарение на AskPleez от Mastercard и Бяла Карта можеш да правиш повече неща, които те правят щастлив. А ето и няколко идеи:

Прекарвай повече време със семейството и любимите си хора.

Времето, прекарано в радост с близките ни безспорно повишава усещането за щастие. Вместо да се сърдиш на децата си, че искат да им почетеш книга или да поиграете на настолни игри, делегирай част от задачите си на AskPleez и се наслаждавай на щастието да бъдеш родител.

Пътувай повече и по-пълноценно.

Помоли AskPleez да проучи нови интересни дестинации, да ти направи списък с интересните обекти за посещение и да намери най-евтиния хотел и полет. Твоят личен асистент ти пести не само време, но и пари.

Погрижи се за здравето си със спорт и хранителен режим.

В интернет прелива от безплатна информация за тренировъчни режими и правилно хранене. Вместо да отделяш часове в търсене, помоли своя виртуален асистент да направи проучване вместо теб. Спестеното време можеш да използваш да се втурнеш с удоволствие в новото си хоби – да се грижиш за тялото си по-добре.

Започни да се занимаваш с доброволчество.

Добрите дела ни карат да се чувстваме пълноценни. Ако досега не си имал време, то вече имаш възможност да се посветиш на някоя кауза. Кои са идеите, за които искрено те е грижа? Може би чистата природа, или пък да помагаш на някоя организация?

Научи нещо ново.

Самоусъвършенстването ни носи не само нови знания, но и самочувствие. Само че изисква време и концентрация. Е, вече можеш да отделиш поне час седмично, за да започнеш да изучаваш френската кухня или пък да учиш чужд език. AskPleez може да потърси безплатни материали по всяка тема, която те вълнува.

Освободи си време за важните неща с AskPleez от Mastercard и Бяла Карта.

Успешно копира кода
Абонира се успешно
help desk software