Кандидатствай Вход
Няколко бонуса, предоставяни от кредитните карти, за които вероятно не си чувал

Няколко бонуса, предоставяни от кредитните карти, за които вероятно не си чувал

Въпреки, че през последните години кредитната карта се превърна в един от най-популярните и използвани финансови инструменти, все още доста хора не са наясно с всички нейни свойства, функции и допълнителни екстри. 

Това, което трайно се е запечатало в съзнанието на по-голямата част от потребителите, е възможността за бързо, лесно и сигурно извършване на разплащанията с кредитни карти.

Да, със сигурност така изведеното преимущество е основно за кредитните карти като разплащателно средство, но съвсем не e единствено. Като притежател на кредитна карта ще получиш още редица бонуси, за които може би не си чувал досега.

Няколко бонуса предоставяни от кредитните карти за които вероятно не си чувал

Повишаване на кредитния рейтинг с кредитна карта

Благодарение на кредитната си карта, можеш да постигнеш повишаване на своя кредитен рейтинг в дългосрочен план, без да се налага да полагаш особени усилия за това. 

Всъщност единственото, което се изисква от теб за целта, е да използваш кредитната си карта по правилния начин. Казано с други думи, трябва да харчиш точно толкова, колкото можеш да си позволиш, и да изплащаш навреме всички дължими вноски и такси.

Коректната употреба на кредитната карта ще покаже на бъдещите ти партньори, че си отговорен човек, на когото може да се разчита, и ще увеличи шансовете ти за одобрение за жилищни и други кредити, и за получаване на отстъпки при закупуване на определени финансови и застрахователни продукти.

По-дълги гаранционни срокове 

Голяма част от кредитните карти на пазара предоставят възможност на потребителя да получи по-дълги гаранционни срокове за някои закупувани от него стоки и продукти (напр. кухненски и домакински уреди).Това преимущество може да се окаже изключително важно за теб поради една много проста причина.  

При повечето подобни артикули гаранционните срокове са прецизно съобразени с механизма на самия уред и устойчивостта му във времето. В този смисъл има значителна вероятност твоите климатик, печка и т.н. да се повредят малко след изтичане на гаранционните им срокове. 

Когато, благодарение на кредитната си карта, получиш удължени гаранционни срокове, нещата стават съвсем различни. В такава ситуация се увеличават шансовете потенциалната повреда да се появи в рамките на посочения от производителя или търговеца гаранционен период и да имаш възможност да си получиш парите обратно или пък да смениш настоящия уред с нов.

Намаления при пазаруване

Част от компаниите, издаващи кредитни карти, осигуряват на лоялните си клиенти намаления при пазаруване.  Това преимущество обикновено важи най-вече в търговски вериги и обекти, с които съответната кредитна компания е сключила споразумения. 

Споразумения, даващи право на използващите нейните кредитни карти потребители да получават специални отстъпки при пазаруване, гарантирайки си по този начин покупки на възможно най-ниски цени. 

Притежателите на кредитна Бяла Карта например могат съвсем спокойно да я употребяват като клубна кредитна карта, служеща им за разплащане и получаване на постоянни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от партньорски обекти.

Защита на средствата при отменени полети 

Пътешествениците са наясно, че кредитната карта в чужбина е задължителен и полезен инструмент. Тя може да ти е полезна в много ситуации. 

Отмяната на международен полет съвсем не е нещо, което се среща рядко в днешно време. Причините за подобна отмяна могат да бъдат редица – от лоши метеорологични условия до възникнал проблем със самолета. 

Ако попаднеш в подобна ситуация, това дали ще си получиш парите за билета обратно много зависи от начина, по който си платил. Обикновено авиокомпаниите не компенсират своите клиенти, заплатили цената на билета в брой. 

Единствено кредитната карта е способна да ти даде необходимата защита на личните средства, както и гаранцията, че те ще ти бъдат върнати при възникнал проблем с полета. Ето защо, когато резервираш полети, предпочети да го направиш с кредитната си карта.

Асистенция във всяка точка на света

Кредитните карти, предназначени за международна употреба, могат да ти помогнат при изпадане в трудни от финансова гледна точка ситуации, независимо в коя част на света се намираш.

При пътувания в чужбина винаги е възможно човек да се озове в неприятни ситуации и да остане без достъп до средства за покупки и разплащания. Този проблем обаче лесно ще бъде решен с подходящата кредитна карта.

Бяла Карта е международна кредитна карта, която се признава във всички страни по света. Тя ще ти предостави свежи средства при нужда и ще направи твоите покупки и разплащания много по-бързи, лесни и удобни.

Бяла Карта е кредитната карта, която търсиш. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и ще можеш да се възползваш в пълна степен от преимуществата и бонусите, които е способна да ти предостави една наистина надеждна кредитна карта. 

Започвайки от достъпа до свежи средства от всяка една точка на света и стигайки до постоянните намаления и промоционални оферти при пазаруване в широка мрежа от търговски обекти, кредитна карта Бяла Карта е твоят ключ към по-бързо, сигурно и изгодно разплащане в брой, на ПОС терминал или онлайн!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш