Кандидатствай Вход
Няколко бонуса, предоставяни от кредитните карти, за които вероятно не си чувал

Няколко бонуса, предоставяни от кредитните карти, за които вероятно не си чувал

  • Бяла Карта
  • 05.03.2019
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 1192

Въпреки, че през последните години кредитната карта се превърна в един от най-популярните и използвани финансови инструменти, все още доста хора не са наясно с всички нейни свойства, функции и допълнителни екстри. Това, което трайно се е запечатало в съзнанието на по-голямата част от потребителите, е възможността за бързо, лесно и сигурно извършване на разплащанията. Да, със сигурност така изведеното преимущество е основно за кредитните карти като разплащателно средство, но съвсем не e единствено. Като притежател на кредитна карта ще получиш още редица бонуси, за които може би не си чувал досега.

Повишаване на кредитния рейтинг – благодарение на кредитната си карта, можеш да постигнеш повишаване на своя кредитен рейтинг в дългосрочен план, без да се налага да полагаш особени усилия за това. Всъщност единственото, което се изисква от теб за целта, е да използваш кредитната си карта по правилния начин. Казано с други думи, трябва да харчиш точно толкова, колкото можеш да си позволиш, и да изплащаш навреме всички дължими вноски и такси. Коректната употреба на кредитната карта ще покаже на бъдещите ти партньори, че си отговорен човек, на когото може да се разчита, и ще увеличи шансовете ти за одобрение за жилищни и други кредити, и за получаване на отстъпки при закупуване на определени финансови и застрахователни продукти.

По-дълги гаранционни срокове – голяма част от кредитните карти на пазара предоставят възможност на потребителя да получи по-дълги гаранционни срокове за някои закупувани от него стоки и продукти (напр. кухненски и домакински уреди). Това преимущество може да се окаже изключително важно за теб поради една много проста причина. При повечето подобни артикули гаранционните срокове са прецизно съобразени с механизма на самия уред и устойчивостта му във времето. В този смисъл има значителна вероятност твоите климатик, печка и т.н. да се повредят малко след изтичане на гаранционните им срокове. Когато, благодарение на кредитната си карта, получиш удължени гаранционни срокове, нещата стават съвсем различни. В такава ситуация се увеличават шансовете потенциалната повреда да се появи в рамките на посочения от производителя или търговеца гаранционен период и да имаш възможност да си получиш парите обратно или пък да смениш настоящия уред с нов.

Намаления при пазаруване. Част от компаниите, издаващи кредитни карти, осигуряват на лоялните си клиенти намаления при пазаруване.  Това преимущество обикновено важи най-вече в търговски вериги и обекти, с които съответната кредитна компания е сключила споразумения. Споразумения, даващи право на използващите нейните кредитни карти потребители да получават специални отстъпки при пазаруване, гарантирайки си по този начин покупки на възможно най-ниски цени. Притежателите на кредитна Бяла Карта например могат съвсем спокойно да я употребяват като клубна кредитна карта, служеща им за разплащане и получаване на постоянни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от партньорски обекти.

Защита на средствата при отменени полети – отмяната на международен полет съвсем не е нещо, което се среща рядко в днешно време. Причините за подобна отмяна могат да бъдат редица – от лоши метеорологични условия до възникнал проблем със самолета. Ако попаднеш в подобна ситуация, това дали ще си получиш парите за билета обратно много зависи от начина, по който си платил. Обикновено авиокомпаниите не компенсират своите клиенти, заплатили цената на билета в брой. Единствено кредитната карта е способна да ти даде необходимата защита на личните средства, както и гаранцията, че те ще ти бъдат върнати при възникнал проблем с полета.

Асистенция във всяка точка на света – кредитните карти, предназначени за международна употреба, могат да ти помогнат при изпадане в трудни от финансова гледна точка ситуации, независимо в коя част на света се намираш. При пътувания в чужбина винаги е възможно човек да се озове в неприятни ситуации и да остане без достъп до средства за покупки и разплащания. Този проблем обаче лесно ще бъде решен с подходящата кредитна карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която се признава във всички страни по света. Тя ще ти предостави свежи средства при нужда и ще направи твоите покупки и разплащания много по-бързи, лесни и удобни.

Заложи на кредитна карта Бяла Карта и ще можеш да се възползваш в пълна степен от преимуществата и бонусите, които е способна да ти предостави една наистина надеждна кредитна карта. Започвайки от достъпа до свежи средства от всяка една точка на света и стигайки до постоянните намаления и промоционални оферти при пазаруване в широка мрежа от търговски обекти, кредитна карта Бяла Карта е твоят ключ към по-бързо, сигурно и изгодно разплащане!    

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш