Кандидатствай Вход
Как да използваш твоята Бяла Карта?

Как да използваш твоята Бяла Карта?

  • Бяла Карта
  • 02.02.2017
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 8745

Кредитна Бяла Карта със сигурност е твоят любим помощник при пазаруването, а ако не е, то съвсем скоро ще се превърне.

За тази цел, ти трябва да се запознаеш с всичките предимства на кредитна Бяла Карта и да разбереш как да я използваш най-разумно, за да извличаш максимална изгода от този страхотен финансов инструмент.

Имай предвид, че Бяла Карта е създадена, за да бъде масов разплащателен инструмент, който да служи добре на всеки българин, осигурявайки му свободен и бърз достъп до пари. Точно затова кредитна Бяла Карта разполага с плюсове, с които не всяка кредитна карта може да се похвали.

Нека започнем от факта, че Бяла Карта не се издава от банка, а от небанкова финансираща институция. Какво следва от това? С кредитна Бяла Карта ти не плащаш стандартните банкови такси, които се начисляват при други подобни карти. С Бяла Карта ти имаш ясно фиксирани условия и лихвен процент, без да трябва да заплащаш допълнителни такси. Следователно, имаш възможност да използваш кредитна Бяла Карта, когато си поискаш, като не се притесняваш за допълнителни такси за обслужване и преиздаване.

Друг съвет за изгодно използване на кредитна Бяла Карта, е чрез теглене на парични суми от банкомат. Дори и да не вярваш, ти препоръчваме да пробваш и да се увериш, че Бяла Карта е кредитната карта, с която можеш да теглиш кеш от АТМ в България безплатно и да не заплащаш абсолютно никаква допълнителна такса, освен стандартната си месечна лихва. Благодарение на тази чудесна възможност, която кредитна Бяла Карта осигурява на всички картодържатели, вече не е нужно да се ограничаваш при пазаруване. Независимо, дали искаш да си купиш нещо онлайн или директно от магазина, без притеснение, можеш да се сдобиеш с пари в кеш и да закупиш любимата си стока. Това е така, защото използването на кредитна карта за пари в брой, вече не е табу, разбира се, благодарение на Бяла Карта.

А, като си говорим за такси, тук е мястото да споменем, че, за да получиш своята кредитна Бяла Карта не е нужно нищо друго, освен да звъннеш на телефон 0700 20 140 или да кандидатстваш онлайн, при това – абсолютно безплатно. Освен, че нямаш такси за обслужване, преиздаване и теглене в брой от АТМ, самото кандидатстване и получаването от теб на Бяла Карта е напълно безплатно. Имай предвид, че ако не я използваш, Бяла Карта продължава да бъде безплатна за теб, тъй като няма да плащаш с нея, няма да имаш начислени такси, а просто ще разполагаш с едно бонус разплащателно средство, от което можеш да се възползваш в нужния за теб момент.

Още препоръки как да използваш правилно Бяла Карта?

Разгледай сайта на кредитна Бяла Карта, за да се запознаеш подробно с всичките ни партньори и отстъпките, които ти предлагаме, ако пазаруваш с твоята Бяла Карта. Ние знаем, че всеки картодържател на кредитна карта иска не само да пазарува с нея на ПОС терминали в магазините и заведенията, напротив, повечето българи се стремят да намерят най-добрите сделки, именно онлайн. Затова Бяла Карта е разработена специално, за да плащаш с нея в различни онлайн магазини и да се възползваш от отстъпки, ниски цени и уникални промоции.Така наистина знаеш, че използваш разумно кредитната си Бяла Карта. Ето откъде можеш да започнеш:

  • Виж нашия онлайн магазин - Белият магазин и намери перфектните отстъпки.
  • Запознай се с всичките отстъпки от наши партньори в цялата страна.
  • Не изпускай да участваш в промоциите ни и да печелиш награди.

Всичко това е възможно, с помощта на промоционалните кампании и отстъпки, които са на твое разположение, в момента, в който започнеш да използваш Бяла Карта. Така разполагаш с пари на всяко място, във всяко време, а като допълнение – спестяваш, докато пазаруваш.

И ако още имаш съмнения дали кредитна Бяла Карта е твоята кредитна карта, то ще допълним, че освен, че можеш да плащаш с нея във всякакви обекти, включително и да плащаш в кеш, Бяла Карта притежава едно незаменимо предимство – тя е международна карта, с кредитен лимит до 3000 лв.Това автоматично означава, че можеш да плащаш с нея, дори в чужбина и да бъдеш сигурен, че винаги ще разполагаш с пари.

Какъв е изводът? Вземи кредитна Бяла Карта сега, за да бъдеш финансово независим и да разполагаш умно с парите си, докато пазаруваш, правиш резервации или просто си осигуряваш пари в брой, когато имаш нужда от тях. 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш