Кандидатствай Вход
Как да използваш твоята Бяла Карта?

Как да използваш твоята Бяла Карта?

Kредитна Бяла Карта със сигурност е твоят любим помощник при пазаруването, а ако не е, то съвсем скоро ще се превърне. За тази цел, ти трябва да се запознаеш с всичките предимства на кредитна Бяла Карта и да разбереш как да я използваш най-разумно, за да извличаш максимална изгода от този страхотен финансов инструмент.

Имай предвид, че Бяла Карта е създадена, за да бъде масов разплащателен инструмент, който да служи добре на всеки българин, осигурявайки му свободен и бърз достъп до пари. 

Точно затова кредитна Бяла Карта разполага с плюсове, с които не всяка кредитна карта може да се похвали. За да се възползваш от тях обаче, информирай се за всички възможности, които тази гъвкава кредитна карта ти предоставя.

Какви са предимствата и как да използваш твоята Бяла Карта?

Нека започнем от факта, че Бяла Карта не се издава от банка, а от небанкова финансираща институция. Какво следва от това? С кредитна Бяла Карта ти не плащаш стандартните банкови такси, които се начисляват при други подобни карти. 

С Бяла Карта ти имаш ясно фиксирани условия и лихвен процент, без да трябва да заплащаш допълнителни такси. Следователно, имаш възможност да използваш кредитна Бяла Карта, когато си поискаш, като не се притесняваш за допълнителни такси за обслужване и преиздаване.

Друг съвет за изгодно използване на кредитна карта Бяла Карта, е чрез теглене на парични суми от банкомат. Дори и да не вярваш, ти препоръчваме да пробваш и да се увериш, че Бяла Карта е кредитната карта, с която можеш да теглиш кеш от АТМ в България безплатно и да не заплащаш абсолютно никаква допълнителна такса, освен стандартната си месечна лихва. 

Благодарение на тази чудесна възможност, която кредитна Бяла Карта осигурява на всички картодържатели, вече не е нужно да се ограничаваш при пазаруване. Независимо, дали искаш да си купиш нещо онлайн или директно от магазина, без притеснение, можеш да се сдобиеш с пари в кеш и да закупиш любимата си стока. 

Това е така, защото използването на кредитна карта за пари в брой, вече не е табу, разбира се, благодарение на Бяла Карта.

А, като си говорим за такси, тук е мястото да споменем, че, за да получиш своята кредитна Бяла Карта не е нужно нищо друго, освен да звъннеш на телефон 0700 20 140 или да кандидатстваш онлайн, при това – абсолютно безплатно. Освен, че нямаш такси за обслужване, преиздаване и теглене в брой от АТМ, самото кандидатстване и получаването от теб на Бяла Карта е напълно безплатно. 

Имай предвид, че ако не я използваш, Бяла Карта продължава да бъде безплатна за теб, тъй като няма да плащаш с нея, няма да имаш начислени такси, а просто ще разполагаш с едно бонус разплащателно средство, от което можеш да се възползваш в нужния за теб момент.

Още препоръки как да използваш правилно Бяла Карта?

Тази кредитна карта ти дава възможно да пазаруваш спокойно – не само на ПОС терминали в магазините и заведенията, напротив, повечето българи се стремят да намерят най-добрите сделки, именно онлайн. 

Затова Бяла Карта е разработена специално, за да плащаш с нея в различни онлайн магазини. Да, с тази кредитна карта има двуфакторно потвърждение на онлайн плащанията, за да си сигурен за средствата си при пазаруване онлайн. Така наистина знаеш, че използваш разумно кредитната си Бяла Карта. 

Един от често задавани въпроси от нашите клиенти е дали кредитната карта Бяла Карта има промоции и игри. Отговорът е – да. Бяла Карта ти предоставя регулярна възможност да се включваш в разнообразни промоционални кампании, от момента, в който започнеш да използваш Бяла Карта. 

И ако още имаш съмнения дали кредитна Бяла Карта е твоята кредитна карта, то ще допълним, че освен, че можеш да плащаш с нея във всякакви обекти, включително и да плащаш в кеш, Бяла Карта притежава едно незаменимо предимство – тя е международна карта, с кредитен лимит до 3000 лв.

Това автоматично означава, че можеш да плащаш с нея, дори в чужбина и да бъдеш сигурен, че винаги ще разполагаш с пари.

Какъв е изводът? Вземи кредитна Бяла Карта сега, за да бъдеш финансово независим и да разполагаш умно с парите си, докато пазаруваш, правиш резервации или просто си осигуряваш пари в брой, когато имаш нужда от тях.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш