Кандидатствай Вход
Защо Бяла Карта е най-добрата кредитна карта за младите хора?

Защо Бяла Карта е най-добрата кредитна карта за младите хора?

  • Бяла Карта
  • 05.08.2018
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 2239

През последните години кредитна Бяла Карта се наложи на пазара като най-добрата и предпочитана кредитна карта за младите хора в България. В това число студенти, младежи, намиращи се в началото на своето кариерно развитие, както и такива, които тъкмо са се преместили в друго населено място в търсене на по-добри  възможности за бъдещето. В днешната статия ще поговорим малко повече именно за ползите и преимуществата, които кредитна карта Бяла Карта предоставя на младите хора, за да улесни ежедневието им и да стимулира силния им старт в живота. 

Лесна, удобна и сигурна за използване – кредитна карта Бяла Карта е най-подходящият финансов инструмент за младите хора, които все още не са свикнали да работят с подобни продукти. Благодарение на нея всички покупки и разплащания стават една идея по-бързи, лесни и удобни. В допълнение, кредитна Бяла Карта предоставя максимални нива на сигурност по отношение на личните финанси на своите клиенти. Притежателите на Бяла Карта получават собствен потребителски профил, в който могат да влизат винаги от мобилното си устройство. Във въпросния потребителски профил са налични цялата история на направените от тях транзакции и различна друга информация относно кредитната карта. И не на последно място, ако младият човек забележи някаква нередност или просто има нужда от помощ и асистенция във връзка с употребата на кредитната карта, налице е 24/7 телефон, на който да се свърже с нашите служители. 

Международна кредитна карта – истината е, че съвременният млад човек се нуждае от гъвкава и достъпна кредитна карта, която да може да бъде използвана навсякъде по света. Студентските бригади и като цяло пътуванията на младежите в чужбина с цел работа или образование са доста често срещани в днешно време. По време на тези пътувания младежите трябва задължително да имат и резервен вариант освен традиционното плащане в кеш. Предлаганият от нас на пазара продукт предоставя точно такъв вариант. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната навсякъде по света и е възможно да се използва за покупки и разплащания на всякакъв тип места и търговски обекти – от хотели и летища до магазини и агенции за наемане на коли.

Опростена процедура по кандидатстване – с абсолютна увереност можем да кажем, че процедурата по кандидатстване за кредитна карта Бяла Карта е максимално опростена и направена така, че да отговаря по най-добрия начин на интересите на потребителя. Последните неща са напълно задължителни за всеки финансов продукт, насочен към младите хора. В случай, че искаш да се сдобиеш с кредитна Бяла Карта, няма да ти е нужно да предоставяш трудов договор, да доказваш наличието на надеждна кредитна история  или пък да носиш купища от документи, каквито обикновено са необходими в банковите институции. Самото одобрение и издаване на твоята кредитна карта Бяла Карта ще се случи в изключително кратки срокове. Което означава, че няма да чакаш много, преди да получиш достъп до всички ползи и предимства на този уникален за българския пазар продукт.    

Напълно безплатна за потребителя – важно е да се подчертае, че кредитна карта Бяла Карта е напълно безплатна за потребителя. Какво означава това? От една страна, младият човек не плаща абсолютно нищо във връзка със самата процедура по кандидатстване и одобрение. От друга, вече като притежател на кредитна Бяла Карта, той не дължи такси за поддръжка или някакви други дейности. Месечната му лихва се начислява само и единствено върху реализираните от него покупки и разплащания с кредитна Бяла Карта. Тоест ако не са налице такива покупки и разплащания, младежът няма никакви разходи по отношение на своята кредитна карта. 

Гарантира намаления и отстъпки – обиколките по моловете стават една идея по-приятни и изгодни за младите хора благодарение на възможностите, които им предлага кредитна Бяла Карта. Тя лесно може да се превърне в тяхната любима клубна кредитна карта, с която да пазаруват и да се разплащат в широка мрежа от партньорски обекти. Така, освен че ще направи всички покупки и разплащания по-бързи и лесни за младите хора, кредитна Бяла Карта ще им гарантира поредица от финансово изгодни сделки и спестяване на средства в дългосрочен план.

Както сам разбираш, Бяла Карта е способна да предостави много предимства, които ще улеснят ежедневието на всеки един млад човек. Ако все още не си кандидатствал за твоята кредитна карта Бяла Карта, направи го веднага. Защото Бяла Карта действително се наглася спрямо нуждите ти, каквото пожелаеш, където и да си.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш