Кандидатствай Вход
Скрити бонуси при използването на кредитни карти, с които вероятно не си наясно

Скрити бонуси при използването на кредитни карти, с които вероятно не си наясно

Кредитната карта е най-популярният и използван от потребителите финансов инструмент в днешно време. Тя позволява постигането на по-голяма бързина, лекота и удобство на всички покупки и разплащания, както и набавянето на допълнителни финансови средства за спешни случаи. 

Освен тези основни функции обаче, една кредитната карта може да предостави на своите притежатели още редица преимущества. Добре е да си наясно с въпросните преимущества, за да си способен да се възползваш от тях по оптимален начин. Разбери кои са  скритите бонуси за теб при употребата на кредитни карти, за да се възползваш от тях.

Скрити бонуси при използването на кредитни карти 

Специални отстъпки и намаления 

Част от кредитните карти предлагат на своите притежатели специални отстъпки и намаления в определени търговски обекти, принадлежащи към партньорската мрежа на съответната компания. 

При разплащане с кредитните карти въпросните отстъпки и намаления се активират, спестявайки на потребителя средства, които понякога биха могли да се окажат значително количество. Кредитна карта Бяла Карта е точно такъв тип кредитна карта. 

С нея ще можеш да се възползваш от промоционални предложения в богата и разнообразна гама от обекти, в това число ресторанти и заведения за хранене, спортни зали и центрове за отдих и релакс, магазини за дрехи, домакински уреди и т.н. Всички тези обекти ще видиш на страницата ни „Постоянни отстъпки“.

Повишаване на кредитния рейтинг  

Правилното използване на всяка една кредитна карта несъмнено ще допринесе за повишаването на твоя кредитен рейтинг във времето. Защо това е толкова важно? Потребителите с добра кредитна история имат достъп до редица изгодни възможности и перспективи във финансов аспект. 

Включително повишени шансове за одобрение за потребителски, ипотечни и други кредити, както и за получаване на по-изгодни условия по тях, специални отстъпки при закупуване на определени финансови и застрахователни продукти, и т.н. Кредитните карти могат да се окажат голямо предимство и да отворят нови възможност за тези, които ги използват разумно и отговорно. 

По-дълги стокови гаранции 

В повечето случаи гаранциите на дадени категории продукти (най-вече електро- и домакински уреди) са съвсем малко по-кратки от техния реален живот във времето. Ако ти се е случвало пералнята или печката да се развали малко след изтичане на гаранционния срок, знаеш добре за какво говорим.  

Подобен проблем може да бъде разрешен, ако извършваш покупки с кредитна карта. Повечето кредитни карти на пазара предоставят на потребителя удължени гаранции при закупуване на подобни типове продукти. Удължени гаранции, благодарение на които ще имаш значително по-големи шансове за смяна на артикула или връщане на парите ти при недостатъчно качество и преждевременно разваляне.

Допълнителна сигурност при пътуване 

Кредитната карта ще ти гарантира и по-голяма сигурност при пътувания, особено при международни такива. Много авиокомпании имат практиката при отмяна на полети по различни причини (метеорологични условия, повреда в самолета и т.н.) да връщат парите само и единствено на онези клиенти, които са заплатили билетите си посредством кредитна карта. 

Ако използваш кредитната си карта за разплащане, е твърде възможно в такива случаи да получиш и предимство при запазване на места за следващи полети до избраната дестинация. Притежанието на подходящата кредитна карта пък в допълнение ще ти осигури финансово спокойствие по време на целия престой в чужбина. 

Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и ще ти свърши работа на всякакви места и търговски обекти. 

Пропуски за специални събития 

Все повече кредитни компании на пазара се ориентират към сключването на споразумения с фирми, занимаващи се с организацията на специални събития (концерти, спортни мероприятия и т.н.). 

Споразумения, които да дадат на притежателите на съответните кредитни карти определени ползи и преимущества, свързани с посещението на желаните от тях събития. Въпросните ползи и предимства биха могли да се изразяват в по-добри шансове за сдобиване с билети при ограничени количества такива, както и във възможност за запазване на ВИП места в залата или на стадиона. 

Така че кредитната карта е способна да ти помогне не само да посетиш мечтания концерт или мач, но и да му се насладиш максимално от първите редове. 

Ако търсиш кредитна карта, която да ти предостави богата и разнообразна гама от преимущества, кредитна карта Бяла Карта е подходящият избор за теб. От възможност за използване във всяка една точка на света до отстъпки и намаления в широка мрежа от партньорски обекти. 

Притежателите на кредитна карта Бяла Карта получават и достъп до собствен потребителски профил, в който могат да влизат винаги от мобилното си устройство. 

Във въпросния потребителски профил са налице цялата история на извършените от тях транзакции, както и друга значима информация, свързана с кредитната карта. Пазарувай и се разплащай по-бързо, удобно и сигурно отвсякога с помощта на кредитна карта Бяла Карта!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш