Кандидатствай Вход
Скрити бонуси при използването на кредитни карти, с които вероятно не си наясно

Скрити бонуси при използването на кредитни карти, с които вероятно не си наясно

  • Бяла Карта
  • 28.10.2019
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 507

Кредитната карта е най-популярният и използван от потребителите финансов инструмент в днешно време. Тя позволява постигането на по-голяма бързина, лекота и удобство на всички покупки и разплащания, както и набавянето на допълнителни финансови средства за спешни случаи. Освен тези основни функции обаче, една кредитната карта може да предостави на своите притежатели още редица преимущества. Добре е да си наясно с въпросните преимущества, за да си способен да се възползваш от тях по оптимален начин. Ето скритите бонуси за теб при употребата на кредитни карти:

Специални отстъпки и намаления – част от кредитните карти предлагат на своите притежатели специални отстъпки и намаления в определени търговски обекти, принадлежащи към партньорската мрежа на съответната компания. При разплащане с кредитните карти въпросните отстъпки и намаления се активират, спестявайки на потребителя средства, които понякога биха могли да се окажат значително количество. Кредитна карта Бяла Карта е точно такъв тип кредитна карта. С нея ще можеш да се възползваш от промоционални предложения в богата и разнообразна гама от обекти, в това число ресторанти и заведения за хранене, спортни зали и центрове за отдих и релакс, магазини за дрехи, домакински уреди и т.н. Всички тези обекти ще видиш на страницата ни „Постоянни отстъпки“.

Повишаване на кредитния рейтинг – правилното използване на всяка една кредитна карта несъмнено ще допринесе за повишаването на твоя кредитен рейтинг във времето. Защо това е толкова важно? Потребителите с добра кредитна история имат достъп до редица изгодни възможности и перспективи във финансов аспект. Включително повишени шансове за одобрение за потребителски, ипотечни и други кредити, както и за получаване на по-изгодни условия по тях, специални отстъпки при закупуване на определени финансови и застрахователни продукти, и т.н.    

По-дълги стокови гаранции – в повечето случаи гаранциите на дадени категории продукти (най-вече електро- и домакински уреди) са съвсем малко по-кратки от техния реален живот във времето. Ако ти се е случвало пералнята или печката да се развали малко след изтичане на гаранционния срок, знаеш добре за какво говорим. Подобен проблем може да бъде разрешен, ако извършваш покупки с кредитна карта. Повечето кредитни карти на пазара предоставят на потребителя удължени гаранции при закупуване на подобни типове продукти. Удължени гаранции, благодарение на които ще имаш значително по-големи шансове за смяна на артикула или връщане на парите ти при недостатъчно качество и преждевременно разваляне.

Допълнителна сигурност при пътуване – кредитната карта ще ти гарантира и по-голяма сигурност при пътувания, особено при международни такива. Много авиокомпании имат практиката при отмяна на полети по различни причини (метеорологични условия, повреда в самолета и т.н.) да връщат парите само и единствено на онези клиенти, които са заплатили билетите си посредством кредитна карта. Ако използваш кредитната си карта за разплащане, е твърде възможно в такива случаи да получиш и предимство при запазване на места за следващи полети до избраната дестинация. Притежанието на подходящата кредитна карта пък в допълнение ще ти осигури финансово спокойствие по време на целия престой в чужбина. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и ще ти свърши работа на всякакви места и търговски обекти. 

Пропуски за специални събития – все повече кредитни компании на пазара се ориентират към сключването на споразумения с фирми, занимаващи се с организацията на специални събития (концерти, спортни мероприятия и т.н.). Споразумения, които да дадат на притежателите на съответните кредитни карти определени ползи и преимущества, свързани с посещението на желаните от тях събития. Въпросните ползи и преимущества биха могли да се изразяват в по-добри шансове за сдобиване с билети при ограничени количества такива, както и във възможност за запазване на ВИП места в залата или на стадиона. Така че кредитната карта е способна да ти помогне не само да посетиш мечтания концерт или мач, но и да му се насладиш максимално от първите редове. 

Ако търсиш кредитна карта, която да ти предостави богата и разнообразна гама от преимущества, кредитна карта Бяла Карта е най-подходящият избор за теб. От възможност за използване във всяка една точка на света до отстъпки и намаления в широка мрежа от партньорски обекти. Притежателите на кредитна карта Бяла Карта получават и достъп до собствен потребителски профил, в който могат да влизат винаги от мобилното си устройство. Във въпросния потребителски профил са налице цялата история на извършените от тях транзакции, както и друга значима информация, свързана с кредитната карта. Пазарувай и се разплащай по-бързо, удобно и сигурно отвсякога с помощта на кредитна карта Бяла Карта!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш