Кандидатствай Вход
Възможности, които твоята кредитна карта ти дава за незабравими емоции през пролетта

Възможности, които твоята кредитна карта ти дава за незабравими емоции през пролетта

С настъпване на топлото време и отпадане на забраните, наложени заради коронавируса, изглежда, че животът се възражда и се усеща атмосфера на позитивизъм, вдъхновение и копнежи. 

Приятно греещото слънце, зеленината по дърветата, появата на свежи и ароматни цветя – всичко това ни носи добро настроение и положителни емоции в ежедневието. 

За да се възползваш в пълна степен от този прекрасен период от годината, се погрижи да го посрещнеш по възможно най-подобаващия начин. 

В следващите редове ще ти дадем няколко идеи в тази посока, за които би могла да ти помогне и твоята кредитна карта.

Възможности които твоята кредитна карта ти дава за незабравими емоции през пролетта

Семеен пикник

Какво по-хубаво от семеен пикник с твоя партньор и децата? Организацията на подобно събитие не е никак трудна. 

Просто изберете някой ден през уикенда, когато всички сте свободни и времето навън е слънчево и топло. 

Разпределете си задачите по закупуването на необходимите хранителни продукти (можеш да използваш твоята кредитна карта, за да плащаш безконтактно и сигурно в магазина), приготвянето на ястията, както и набавянето на подходяща кошница, покривки и т.н. 

Веднъж след като си направите семеен пикник и се убедите колко е хубаво да се храниш сред свежа храна, чист въздух и в компанията на любимите хора, със сигурност ще повторите това упражнение още доста пъти.

Конна езда 

След като времето, в което всички трябваше да си стоим вкъщи отмина, топлите месеци дават страхотни възможности за стартиране на нови хобита на открито. Нашето предложение е конната езда. 

Ездата ще ти донесе множество ползи за твоето дългосрочно здраве и кондиция – от развитие и поддържане на основните мускули през подобряване на рефлексите и координацията до освобождаване от натрупаните в ежедневието стрес и напрежение. 

Притежателите на кредитна карта Бяла Карта могат да се възползват от 10% постоянна отстъпка при ползване услугите на конна база Стела, разположена в сърцето на Родопите.  

Идеалната локация позволява комбинирането на конните походи с посещение на редица културни и природни забележителности.

Сладки изкушения 

Отпразнувай топлите месеци като се насладиш на някои сладки изкушения, хубаво кафе и разходка. 

След като през изминалите месеци нямахме тази възможност, сега можеш  да отскочиш до любимото ти място за сладолед и да си вземеш една или две топки от любимия вкус в хрупкава вафлена кофичка или фунийка. 

Друго предпочитано за много хора лакомство е шоколадът. Като притежател на кредитна карта Бяла Карта получаваш правото на 10% постоянна отстъпка при пазаруване от Шоколадовата къща – официален представител за нашата страна на белгийските производители на шоколадови изделия “Valentino chocolatier”. 

В магазините на Шоколадовата къща са налице над 120 вида шоколадови бонбони с разнообразни пълнежи, както и специално изработена за бранда белгийска бира за шоколад.

Кратка ваканция за уикенда 

А защо през уикенда да не се съберете цялото семейство и да заминете в някой красив български град?

Сега е най-удачният период за такъв тип семейни уикенди, тъй като ще имате възможност да се насладите в пълна степен на природните красоти и свежия въздух. 

Избери малки семейни хотелчета или къщи за гости. 

Така ще имате възможност да си починете, да се насладите на великолепни гледки, вкусна храна и няма да има опасност от струпване на много хора на едно място.

Кредитна карта Бяла Карта – финансовия инструмент, благодарение на който гребеш с пълни шепи от удоволствията на живота.

Освен пари допълнителни бонуси на една кредитна карта могат да бъдат отстъпки в различни магазини или при плащане на определени услуги. Когато дойде време да избираш своята кредитна карта - не забравяй това. 

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш