Кандидатствай Вход
Защо Бяла Карта е по-различна от другите кредитни карти?

Защо Бяла Карта е по-различна от другите кредитни карти?

За няколко години, Бяла Карта се утвърди като една от най-използваните кредитни карти в България. Над 100 000 доволни клиенти ползват ежедневно своята Бяла Карта. 

Зад това се крият някои специфични свойства и предимства на продукта, за които сме решили да ти разкажем днес.

Какво всъщност представлява кредитна Бяла Карта? 

Това е финансов продукт, предлаган от Аксес Файнанс. Бяла Карта е търговското наименование на международна кредитна карта с кредитен лимит до 3 000 лв.

Кредитна карта Бяла Карта успя да се наложи трайно в съзнанието на българските потребители като верен помощник и спътник, на когото винаги могат да разчитат при нужда от допълнителни финансови средства. 

Бяла Карта е кредитната карта, която даде втори шанс на много българи да коригират кредитната си история

Благодарение на облекчените изисквания и улеснения достъп до нея, много млади хора тепърва започнаха да градят своята кредитна история. Ето какво още правя Бяла Карта уникална, модерна, достъпна и предпочитана кредитна карта.

Защо Бяла Карта е по различна от другите кредитни карти?

Нямаш нужда от трудов договор 

За разлика от кредитните карти, издавани от банковите институции, при кандидатстване за Бяла Карта не се налага да представяш трудов договор. 

Ние от Аксес Файнанс имаме за цел да дадем на потребителите си достъпна кредитна карта, която да може да послужи на абсолютно всеки един от тях. 

Наясно сме, че светът се промени и днес огромен процент хора упражняват свободни професии, имат нестандартен работен график и начин на живот. 

Затова създадохме гъвкав финансов инструмент, който се наглася спрямо нуждите на различните потребители.

Максимално опростена процедура по кандидатстване 

Сферата на финансовите продукти и услуги също се променя динамично. 

Става по-динамична, по-модерна, по-дигитална. В такава ситуация безкрайното редене на опашки и предоставяне на десетки документи, за да ползваш финансов продукт е отживелица.

Ето защо кандидатствайки за кредитна карта Бяла Карта, ти ще избегнеш стандартните банкови процедури, отнемащи изключително много време и усилия в представяне и разглеждане на купища документи. 

Максимално опростената процедура по кандидатстване за кредитна карта Бяла Карта от една страна дава шанс за одобрение на тези, които не са ползвали кредит досега и съответно нямат кредитна история за разглеждане. 

От друга страна, самото одобрение и издаване на кредитна Бяла Карта се извършва в изключително кратки срокове. А това позволява на потребителят да получи така необходимите му финансови средства в най-подходящия момент.

И един допълнителен бонус – веднъж кандидатствал за кредитна карта Бяла карта, няма нужда да минаваш през тази процедура отново и отново при всяка нужда (както е при кредитите). Бяла Карта е кредитна карта и можеш да я ползваш винаги, когато имаш нужда от пари

Тя може да бъде един винаги одобрен кредит в джоба ти.

Липса на допълнителни такси 

Когато кандидатстваш и бъдеш одобрен за Бяла Карта, ти не заплащаш абсолютно нищо. 

Дори доставката на необходимите документи за активиране на картата и самата пластика ще пристигнат при теб с куриер за наша сметка

Можеш да заявиш твоята кредитна карта Бяла Карта по телефон или онлайн, и при одобрение да я получиш в най-кратки срокове на посочен от теб адрес. Но това съвсем не е всичко. 

Като притежател на кредитна Бяла Карта няма да имаш никакви такси за поддръжка или други допълнителни разходи. 

Месечната ти лихва се начислява само и единствено върху използваната от теб сума за покупки и разплащания. 

Ако не си използвал своята Бяла Карта през отчетния период и нямаш извършени плащания, тя е напълно безплатна за теб.

Достъпна навсякъде по света 

С твоята кредитна карта Бяла Карта можеш да се разплащаш навсякъде по света. 

Бяла Карта е международна кредитна карта. Независимо дали става въпрос за летище, хотел или магазин, кредитна Бяла Карта е най-лесният и удобен инструмент за разплащане. 

Ето защо, тя е любимата кредитна карта на пътешествениците и любителите на приключения.

Дава право на отстъпки при пазаруване 

Няма значение дали си почитател на продължителните обиколки по магазините или пък предпочиташ пазаруването онлайн, кредитна Бяла Карта е най-подходящият финансов инструмент за теб. 

Тя бързо ще се превърне в твоята любима клубна кредитна карта, с която ще можеш да се разплащаш и да получаваш постоянни отстъпки в широка мрежа от партньорски обекти. 

Посети секция „Постоянни отстъпки“ в сайта ни и открий всичко, от което имаш нужда на най-добрата цена.

Свържи се с нас, за да научиш още за невероятните преимущества, които може да ти донесе кредитна Бяла Карта. Винаги сме насреща за всякакви въпроси на email: help@bialakarta.bg и на телефон: 0700 20 140.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш