Кои са най-новите джаджи и роботи за почистване на дома?

Всички искаме дом, който е по-чист и искаме процесът да бъде по-бърз. За щастие в наши дни има много интелигентни приспособления за почистване, които могат да ти помогнат да постигнеш точно това. Става въпрос за роботи за почистване на прозорци, мощни прахосмукачки и самопочистващи се подложки за кучета. Виж една интересна селекция на задължителните смарт приспособления за почистване на дома, които ще ти помогнат да поддържаш чистота и хигиена още по-лесно и оптимално. Моментът е подходящ, тъй като ще имаш възможност да ги разучиш и да се възползваш от промоциите по време на Черен петък 2020.

Някои от джаджите, предлагани на пазара целят да почистват идеално след домашния любимец, а други да поддържат стъклата кристално чисти. А някои устройства пък, също могат да почистват алергени с точност до 99,97%. Когато става дума за роботи прахоскукачки - те  действително ще се движат из къщата, тихо във фонов режим и ще вършат работата си невероятно добре.

Така че, ако се радваш да направиш почистването на дома още по-съвършено и прецизно,  то избери тези смарт уреди за почистване. В случай, че имаш нужда от допълнителна финансова помощ, за да се сдобиеш с най-модерните устройства на пазара - кредитна карта Бяла Карта ще бъде до теб, винаги, когато потрябва. С нея имаш пари, дори да не е заплата ти все още да не е изплатена. Едно голямо улеснение е процесът на кандидатстване, който е изцяло онлайн. Не забравяй и че за кредитна карта Бяла Карта може кандидатстваш, дори при влошена кредитна история. А при одобрение - пластиката се доставя директно до адреса ти. Трябва и да се отбележи, че един от големите плюсове на кредитна карта Бяла Карта е, че няма такси за издаване и обслужване. Освен това при плащане на банкомат в България, нямаш допълнителна такса за това.

И след като вече знаеш кое платежно средство да ползваш - разгледай любопитните предложения за "умни" домашни помощници:

Роботизирани прахосмукачки от серия D на Neato

Първи в списъка на задължителните смарт приспособления за почистване на дома са роботизираните прахосмукачки Neato D от серията. Тези прахосмукачки улавят 99,97% от алергените, поддържайки дома ти чист и дезинфекциран, особено ако имаш домашни любимци.

iRobot Roomba s9 + Автоматичен вакуум за изхвърляне на мръсотия

Ще получиш идеано почистване на място и още повече с iRobot Roomba s9 + получаваш и Автоматичен вакуум за изхвърляне на мръсотия. Този вакуум изхвърля замърсяванията си и комуникира с швабра, за да направи така, че подът да блести.

Black and Decker Lithium Pivot ръчна прахосмукачка

Друга отлична ръчна прахосмукачка е ръчният вакуум Black and Decker Lithium Pivot. Тази прахосмукачка почиства труднодостъпните места лесно и има въртяща се дюза, така че да можеш да регулираш позицията на устройството. Лека и компактна, тази интелигентна домашна джаджа е лесна за използване и съхранение.

Самопочистваща се подложка за кучета BrilliantPad

Никога не е било по-лесно да почистиш кучето си със самопочистващата се подложка за кучета BrilliantPad, която е една от задължителните смарт джаджи за почистване на дома, които собствениците на домашни любимци ще харесат. Тази подложка обвива и запечатва отпадъци, за да поддържа дома ти чист и да мирише свежо. И можеш да сменяш подложките само с едно натискане на бутон.

Hobot 298 Робот за почистване на прозорци

Поддържай прозорците си искрящи с робота за почистване на прозорци Hobot 298. Този робот за почистване на прозорци премахва зацапванията от прозорците на дома и дори може да поддържа огромни прозорци перфектно чисти. Просто го остави да си свърши работата. Тази притурка помни къде е почистено на прозореца и продължава по останалата повърхност.

Многократни силиконови ръкавици за миене на съдове 10.99 долара в Amazon

Тези силиконови ръкавици за многократна употреба могат да ти помогнат да се справиш с множество домакински задачи. Благодарение на плътния силиконов материал, те поддържат ръцете ти сухи, докато миеш чиниите. Малката четина, която покрива дланите, също е полезна за премахване на космите от домашни любимци от килими или мебели.

Парочистачка

Дезинфекциращата повърхност на парочистачките произвежда гореща пара под налягане за почистване и хигиенизиране на повърхностите. Парочистачките загряват бързо и могат да се използват за почистване на твърда дървесина, плочки или синтетични подови настилки. По този начин ще имаш един блестящ и наистина чист под, при това - дезинфекциран.

По-добрите модели мопове включват множество инструменти като скрепер, четка, инструмент за фугиране и други, за да премахваш всички нежелани петна от пода.

Успешно копира кода
Абонира се успешно
help desk software