Кандидатствай Вход
5 есенни забавления, които трябва да опиташ

5 есенни забавления, които трябва да опиташ

Да, летните отпуски и ваканции приключиха и е време отново да се завърнеш към стандартното си работно ежедневие и начин на живот. Това обаче в никакъв случай не е причина да не продължиш да търсиш забавления и хубави емоции за уикендите и останалото си свободно време. Есента всъщност има много какво да ти предложи в споменатите аспекти. Макар и вече да не са налице характерните за лятото жеги и горещини, слънчевата светлина все пак изпълва значителна част от есенните месеци. А в комбинация с невероятните природни гледки, които се откриват, възникват шансове за наистина незабравими прекарвания в максимално романтична атмосфера. По време на дъждовните дни пък би могъл да практикуваш някои забавни дейности у дома, заедно с малчуганите.

И така, ето няколко идеи за есенни забавления, които задължително трябва да опиташ:

Семейна почивка за уикенда – есенните уикенди са перфектно време за събиране на цялото семейство и реализиране на двудневна почивка. Удачни дестинации за подобна кратка почивка има както в България, така и в чужбина. Уикендът, прекаран със семейството, ще ти помогне да забравиш за момент за служебните проблеми и главоболия, както и да се освободиш от натрупаните количества стрес и напрежение. Не забравяй да вземеш и твоята кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която има лимит до 3000 лева.

Скачане сред купчини от листа – едно от най-красивите природни явления, които ни предлага зимата, е уникалният листопад. При него изящните жълто – кафяви листа, изглеждащи все едно излезли от рисунка, започват постепенно да падат и да покриват земята със своята прелест. Когато купчините листа в двора станат прекалено големи обаче, неизменно идва времето да ги премахнеш. Защо не извикаш малчуганите да ти помогнат за тази дейност? Първо ще поскачате и поиграете върху заобикалящите ви отвсякъде листа, а после заедно ще свършите нещо полезно.

Бране на ябълки – брането на ябълки е важно събитие, което се осъществява всяка есен. Събитие, в което отново може да бъде включено цялото семейство, в това число и малчуганите. В повечето случаи то е съпроводено и със своевременно похапване на вкусните плодове. Няма нищо по-хубаво от това да гризеш сочна ябълка, която току що е била откъсната от дървото. Освен всичко друго, ябълката е и източник на множество витамини и хранителни вещества, полезни за хора от всички възрасти.

Приготвяне на изкушаващи десерти – ако навън вали проливен есенен дъжд, който не позволява да се излезе никъде, може би е време ти и твоето семейство да се развихрите в кухнята. Редица са изкушаващите десерти, характерни за есента, измежду които имате възможност да избирате. Сред тях са ябълков пай, тиквеник, сладкиш с орехи и круши, и т.н. Ползите от това цялото семейство да участва в приготвянето на въпросните десерти са многообразни. От една страна ще имате възможност да прекарате ценно време заедно, а от друга – малчуганите ще придобият умения в областта на готвенето, които биха могли да им бъдат полезни в бъдеще.

Направа на декорация – есента е подходящ сезон и за отваряне на домашната работилница. Ако обичаш да се занимаваш с изработване на разнообразни фигурки и декорации, сега е моментът да се заемеш със създаването на такива за своята къща или апартамент. Тъкмо ще имаш възможност да промениш малко интериора и да го хармонизираш с традиционната атмосфера за есенно – зимния период. Декорации могат да се изработят от най-различни материали. Дори тиквените фигурки и сувенири, които станаха популярни покрай Хелоуин, се срещат във все повече и повече домове. А в случай, че майсторенето не ти се отдава толкова добре или нямаш достатъчно свободно време, можеш просто да отидеш до близкия магазин и да си избереш артикули, които биха били удачни за украсата на дома ти. 

И през есента твоята кредитна карта Бяла Карта ще бъде до теб, за да покрие всичките ти разходи и плащания. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта ти предоставя необходимите средства точно тогава, когато се нуждаеш най-много от тях. В допълнение, тя може да се използва като клубна кредитна карта, носеща промоционални оферти в широка мрежа от търговски обекти. Имаш възможност да видиш въпросните търговски обекти на страницата ни „Постоянни отстъпки“. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и си гарантирай прекрасна есен, изпълнена със забавление и много положителни моменти!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш