Кандидатствай Вход
5 неща, които можеш да правиш в мола (освен да пазаруваш)

5 неща, които можеш да правиш в мола (освен да пазаруваш)

  • Бяла Карта
  • 14.05.2018
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1531

В днешно време молът съвсем не е само и единствено търговски обект, който хората посещават, за да си напазаруват необходимите стоки и продукти. Обиколките в мола вече са се превърнали в постоянна част от ежедневието, прекарването на свободното време и лайфстайла на съвременните потребители. Освен с магазини за дрехи, обувки и други артикули, моловете са оборудвани и с редица места за развлечение – заведения за бързо хранене, кина, козметични салони и т.н. В следващите редове ще научиш кои дейности можеш да практикуваш в комбинация с традиционния шопинг в мола.

1. Излизане с приятели – много добра идея е да съчетаеш пазаруването в мола със среща с близки приятели и познати, които не си виждал от доста време. Истината е, че натовареното ежедневие и работни графици често ни поставят в положение на изолация и загуба на контакт с определени хора. Затова трябва да използваме всеки удобен случай за промяна на подобна тенденция. А посещението на мола във връзка с нуждата от закупуване на дадени дрехи, обувки или други артикули, е точно такъв случай. Докато търсиш необходимите ти стоки или продукти, спокойно би могъл да се отдадеш на сладки приказки, споделяне на случки от живота, забавление и припомняне на всички хубави моменти заедно с твоите верни приятели.  

2. Играене на игри – срещата със стари приятели е добра предпоставка заедно да си устроите една уникална забава, която ще остави следи в съзнанието на всеки от вас за дълго време. Можете да направите това чрез посещение на различните игрални зали, помещаващи се в конкретния мол. В голяма част от моловете у нас има зали, предназначени за практикуване на боулинг, дарц, билярд и други подобни игри. Налице са също така подходящи опции и за твоите наследници – от разнообразни електронни игри до трамплин зали, в които смехът и доброто настроение са гарантирани.

3. Ходене на кино – обикновено в моловете има киносалон, в който могат да се гледат най-новите заглавия и премиери от света на киното. Това е отлична възможност за теб и твоите приятели да удължите деня, който сте избрали, за да излезете заедно. След като сте готови с всички покупки, е време да си изберете хубав филм, който ще привлече интереса и вниманието ви за период от около 2 часа. Вземете си кола и пуканки, настанете се удобно в съответната зала и се пренесете в напълно нов свят с помощта на някоя хубава история.

4. Разкрасяване – да, в моловете също така са налице различни козметични салони, в които можеш да се разкрасиш и да преминеш през всички необходими процедури. Подстригване и боядисване на косата, правене на маникюр и педикюр, солариум и редица други неща. В допълнение, някои молове разполагат и с фитнес центрове, където да приведеш тялото си в желаната форма. Комбинацията от отпускаща разходка из мола и 1-2 часа тренировки във фитнеса със сигурност ще повлияе повече от добре както на физическото, така и на психическото ти състояние.

5. Вкусно похапване – няма как удоволствието от срещата с приятели и разходката в мола да е пълно, ако не седнете да похапнете някъде, нали така? В моловете има достатъчно заведения, предлагащи вкусна храна, от които да избирате. Хамбургери и скара, палачинки и тостове, разнообразни ястия и прекрасни десерти. Може да се каже, че и по отношение на храната в мола се намира по нещо за всеки вкус. А когато съчетаеш своя обяд с приятната компания на близките приятели, похапването става още по-вкусно и уникално.

Както вероятно сам си се убедил, в мола има достатъчно неща за правене, позволяващи ти да прекараш един разтоварващ и пълноценен почивен ден. Така че когато имаш нужда от подобен ден, обади се на приятели и се разберете за среща в най-близкия мол. А ако ти трябва допълнително финансиране за предстоящите покупки, твоята кредитна карта Бяла Карта винаги е насреща да ти помогне. Тази кредитна карта не само ще направи пазаруването по-бързо, лесно и удобно от всякога, но и ще ти гарантира постоянни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от търговски обекти. С кредитна Бяла Карта почивните ти дни се превръщат в една своеобразна поредица от хубави моменти и положителни емоции.  

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш