Кандидатствай Вход
5 типа приятели, които задължително да поканиш на новогодишното парти

5 типа приятели, които задължително да поканиш на новогодишното парти

  • Бяла Карта
  • 30.12.2013
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 759

Новогодишната нощ е една от най-щурите през годината за почти всеки човек в днешно време. Тя е идеалният повод за организиране на грандиозно парти, на което да се забавляваш и да преживееш незабравими моменти заедно със своите приятели. Какви типове приятели обаче е удачно да поканиш на подобно парти, за да бъде забавата възможно най-голяма? В случая е най-важен балансът, а именно - на партито да бъдат събрани хора с напълно различни характери, вкусове и възгледи за живота. Това е ключът не само към създаването на интересна и весела компания, но и към гарантирането, че партито няма да отиде в някоя от двете крайности (прекалено диво или твърде скучно). По-надолу в текста ще изведем няколко типа приятели, които задължително трябва да бъдат до теб в новогодишната нощ.

Общителният – определено на новогодишното парти трябва да има човек или най-добре няколко човека, които умеят бързо да разчупват ледовете и да скъсяват дистанцията с околните. Хора, които са готови веднага да подадат ръка или дори да прегърнат някого, който току що им е бил представен. Подобни приятели са особено подходящи, ако значителна част от гостите на партито ти не се познават помежду си. Те ще се превърнат в „душата на компанията“, помагайки на всички други да се отпуснат и просто да се отдадат на шеги и забавления.

Танцьорът – можеш ли да си представиш готино новогодишно парти без музика и танци? Сигурни сме, че отговорът ти на този въпрос е категорично отрицателен. За да успееш ефективно да нажежиш дансинга обаче, ще са ти нужни няколко приятеля, които притежават добри танцувални умения и не се притесняват да ги покажат. Такива верни другари ще бъдат добрият пример за останалите, заразявайки ги с желанието за демонстриране на най-умелите движения на тялото, на които са способни. В резултат, дансингът ще се оживи, а купонът ще стане още по-забавен и приятен за всички присъстващи.

Грижовният - това е човек, който видимо е по-чувствителен по отношение на преживяванията и емоциите на околните, и винаги се стреми да им помогне и да подобри тяхното настроение. Независимо че става въпрос за парти, е напълно възможно някой от гостите ти да се почувства зле или да се натъжи поради определена причина. В такъв момент е важно да има човек, който е готов да отиде при него, да му подържи ръката ако се налага и за няколко минути да върне усмивката на лицето му. Приятелите от типа „Грижовни“ всъщност са изключително необходими не само по време на партита, а и като цяло в живота и ежедневието ти. При всички случаи е хубаво да знаеш, че на някого действително му пука за теб и би ти се притекъл на помощ, ако имаш нужда.

Организаторът – когато става въпрос за партита и други подобни събития, на които се събират много хора, е важно да бъде поканен и приятел с добри организаторски умения. Подобен приятел със сигурност може да ти даде ценни съвети за това как да държиш нещата под контрол и да не допускаш възникването на неловки или неприятни ситуации. Под „неловки и неприятни ситуации“ имаме предвид прекаляване с алкохола, възникване на спорове между отделни гости, замърсяване на стаята или помещението, прекаляване с безпорядъка и т.н. В много случаи приятелите – организатори дори биха останали с теб след партито и биха ти помогнали да почистиш и да възстановиш нормалната подредба на предметите и вещите наоколо.

Високоговорителят –  това определение даваме на хора, които по принцип обичат да говорят на висок глас и дори да крещят, когато имат да кажат нещо важно. По време на парти подобни приятели ще са ти особено полезни, ако ти не можеш или просто не си свикнал да вдигаш децибелите. Възможно е да ги използваш в случай, че желаеш да направиш съобщение или призив до всички гости. Въпросните приятели наистина ще ти свършат работата на високоговорител и ще спомогнат значително за по-плавното протичане на процеса на комуникация.

Организирането на новогодишно парти безспорно си е една доста сериозна задача. Задача, която изисква не само време, но и разходи, свързани със закупуването на хранителни продукти, принадлежности за маса, украса и декорации, и т.н.  Ако имаш нужда от допълнително финансиране за покриване на въпросните разходи, твоята кредитна карта Бяла Карта е насреща да ти помогне. Кредитна карта Бяла Карта не само ще направи покупките и разплащанията ти по-бързи, лесни и удобни отвсякога, но и ще ти предостави постоянни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от търговски обекти. С кредитна карта Бяла Карта ще си гарантираш добро настроение в края на старата година и посрещане на новата такава с надежда, оптимизъм и поглед към светлото бъдеще, което те очаква.  

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш