Кандидатствай Вход
6 идеи за подарък на приятел – пътешественик

6 идеи за подарък на приятел – пътешественик

Всеки от нас си има поне по няколко приятели от типа „пътешественици“. Това са хора, които обичат да пътуват, да опознават нови и екзотични дестинации, да разбират традициите и обичаите на различни народи и култури.

При всяка удобна възможност те предприемат пътешествие или екскурзия, впускайки се в пореден низ от приключения, емоции и незабравими моменти.

Когато подобни приятели имат личен празник или друг повод, би било мъдро от твоя страна да им подариш нещо, което действително ще им бъде полезно по време на въпросните пътешествия.

Ако се чудиш кои подаръци отговарят на този критерий, в следващите редове ще ти дадем няколко добри идеи.

6 идеи за подарък на приятел – пътешественик

Удобен куфар 

Куфарът е един от значително скъпите от финансова гледна точка подаръци, които, съвсем естествено, се правят само и единствено на най-близките хора.

Така или иначе обаче с един стилен и удобен куфар би могъл да зарадваш всеки пътешественик.

При избора на куфар ти препоръчваме да обърнеш внимание на няколко критерия. Сред тях са броят на колелата, удобството при носене, размерът, цветът и дизайнът, както и самата вътрешна структура.

Важно е от една страна куфарът да бъде практичен и да улеснява приятеля ти при пътуване с големи багажи, а от друга – да е естетически издържан. Все пак когато си решил да правиш подобен скъп подарък, трябва да си сигурен, че наистина ще зарадваш отсрещния човек, нали?

Качествени слушалки 

Слушалките са аксесоар, който е необходим на пътуващите хора. Благодарение на слушалките те имат възможност да слушат приятна музика или да гледат любими филми по време на дългите пътувания със самолет, автобус, влак или друго превозно средство.

На пазара се предлагат доста удачни за пътувания безжични слушалки, които същевременно вървят с кабел, позволяващ продължаване на работата им дори след като батерията падне.

Могат да се намерят също така слушалки със специални екстри, като например вграден Google асистент, даващ възможност на човека да получава текстове и да управлява ежедневните си задължения.

Имай предвид обаче, че подобни екстри със сигурност ще доведат до значително повишение в цената на слушалките.

Мека хавлия за баня 

Ето идея за подарък, който няма да ти коства кой знае колко значителни разходи и същевременно ще повиши значително комфорта и приятните усещания за твоя приятел в рамките на пътуването.

Дори и на най-заклетите пътешественици понякога им липсват домашният уют, атмосфера и удобства. Особено ако попаднат в хотел, чиито услуги не са на необходимото ниво.

В такива моменти няма нищо по-хубаво от това след една релаксираща баня човек да се завие с мека и нежна хавлия.

Съветваме те да обърнеш внимание на материите, от които е направена хавлията, като естествените такива винаги са за предпочитане. 

Възглавница за пътуване 

Още един аксесоар, който се грижи за удобството и комфорта на любителяпътешественик, а и в действителност за всеки един от нас би била страхотен подарък. Удобната възглавница може да бъде внесена във всяко превозно средство и да направи пътуването доста по-приятно.

Тя предотвратява схващане на врата, главоболие и други типове дискомфорт.

В допълнение, меката възглавница дава възможност на човек без проблем да се унесе и да се наслади на приятни сънища, дори когато се намира на седалката в самолета.  

Енциклопедия 

Хората, които пътуват по света, в повечето случаи са доста любознателни. Те обичат да научават повече информация за света, който ги заобикаля, и да разбират по-добре системите и процесите в него.

В този смисъл хубавата енциклопедия би била много подходящ подарък за такъв приятел.

Препоръчително е тя да е на географска тематика, но в зависимост от конкретните интереси на съответния човек книга, свързана с историята, древните цивилизации и култури например също може да свърши работа.

Продукти за кожа 

Различните климатични условия, както и множеството други фактори като насекомите, могат да навредят на кожата на човек, съобразно това в коя част на планетата се намира. 

Затова кремовете и продуктите за кожа са съществена част от багажа за всяко едно пътуване. 

Разбира се, можеш да подариш и подаръци като кейс за паспорт, карта на света, тениска с весел надпис, свързан с пътуването или билет. 

Тези подаръци за подходящи и също биха зарадвали много хора, които обичат пътешествията.

Би била добра идея предварително да проучиш какви марки и типове продукти от тази категория предпочита твоят приятел – пътешественик, за да си по-прецизен в избора си.

Кредитна карта Бяла Карта е идеалният инструмент за гарантиране на финансовото спокойствие и сигурност по време на пътуване. 

По своята същност Бяла Карта е международна кредитна карта с кредитен лимит до 3000 лева. 

Можеш да избереш най-подходящото нещо за подарък на приятеля, който обича да пътува - без притеснение. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и подари усмивка на любим човек.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш