Кандидатствай Вход
6 креативни идеи за забавление през летния сезон

6 креативни идеи за забавление през летния сезон

  • Бяла Карта
  • 22.07.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1180

Лятото вече е тук и от теб зависи дали ще го прекараш по най-добрия възможен начин. Горещият сезон от годината дава редица възможности за излизания навън, положителни емоции и хубави моменти с близките хора. Препоръчваме ти да заложиш именно на дейности, които ще можеш да споделиш с най-важните хора от обкръжението си – приятели и роднини, партньор в живота и, разбира се, деца. В следващите редове ще ти дадем няколко креативни  идеи за забавление през летния сезон със споменатите групи хора. Идеи, способни да направят това лято наистина уникално и запомнящо се.

Къмпинг

Какво по-хубаво от това цялото семейство да си направите няколко дни къмпинг през лятото? Съвсем спокойно можете да прекарате тези дни и на палатка, тъй като температурите навън го позволяват. Изживяването ще е интересно не само за теб и твоя партньор, но и в особено голяма степен за децата. От значителна полза за малките ти наследници ще бъде обитаването на палатка за известно време. От една страна, те ще опознаят растителния и животинския свят наоколо и ще се научат да обичат и ценят природата, а от друга – ще усвоят редица важни умения, като например събиране на съчки и палене на огън, приготвяне на храна при извънредни условия, почистване и опазване на средата за живот, и т.н.

Културни събития на открито

През лятото има множество възможности за посещение на културни събития на открито. Театрални постановки, летни кина, както и различни инициативи за четене. Посещението на подобни събития ще изиграе изключително важна роля за правилното израстване и развитие на твоя наследник. Приятният климат, чистият въздух и природата наоколо ще го отдалечат за малко от лаптопи, смартфони и други технологични устройства, които присъстват непосредствено в ежедневието на съвременните малчугани. А самите културни събития ще му предоставят нови знания и ценности, усет и умение да разпознава наистина значимите неща в живота.

Каране на колело 

Лятото е най-подходящият сезон за каране на колело. Една дейност, която може да се практикува от хора на почти всички възрасти. Ако в близoст до твоя дом има паркови или гористи площи, имаш отлична възможност за забавление със своите наследници. Направете си състезание по каране на колело, за да видите кой от вас е по-бърз и притежава най-добри умения за управление на този тип превозно средство. Гарантираме ти, че това състезание ще предостави големи дози адреналин и положителни емоции както на теб, така и на най-скъпите ти хора.    

Летни разходки с приятели 

Летните разходки с приятели могат да се комбинират различни дейности – от обиколка в мола през вкусно похапване в избран ресторант или заведение до посещение на близкия басейн на открито. Най-хубаво ще бъде да си отделиш един цял ден за подобна разходка, за да се насладиш пълноценно на прекараните моменти с верните другари. Не забравяй да вземеш със себе си и твоята кредитна карта Бяла Карта. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта ще направи всички твои разплащания по-бързи, лесни и удобни отвсякога. В допълнение, можеш да използваш кредитна карта Бяла Карта и като клубна кредитна карта, която ще ти предостави постоянни отстъпки и намаления в широка мрежа от търговски обекти.

Време за правене на снимки 

Фотографията е страхотно хоби, което развива креативността и сетивата. През лятото са налице редица места, на които можеш да правиш снимки – от природни картини и забележителности до традиционни празненства и фестивали, провеждащи се по улиците на различните градове. Ако твоите наследници също проявяват интерес към тази дейност, би била мъдра идея да им помогнеш да подобрят своите умения, както и да разпалиш още повече страстта им към запечатване красотите на заобикалящия свят.

Почивка на екзотична дестинация 

Няма как да прекараш пълноценно лято, без да посетиш някоя непозната за теб и дори екзотична дестинация. Дестинация, на която ще можеш да преживееш нови чувства и емоции, да видиш гледки, които досега не си виждал, както и да смениш за малко обстановката, за да си починеш и релаксираш на спокойствие. Когато пътуваш в чужбина, отново кредитна карта Бяла Карта ще бъде твоят пръв и най-верен помощник. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва на всякакви места и търговски обекти.

Кредитна карта Бяла Карта – кредитната карта, която е винаги до теб и се съобразява само и единствено с твоите нужди, навици и изисквания.  

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш