Кандидатствай Вход
Денят на детето – как да изненадаш твоя малчуган?

Денят на детето – как да изненадаш твоя малчуган?

  • Бяла Карта
  • 30.05.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1240

Утре е един от най-хубавите международни празници, а именно Денят на детето. За да гарантираш на своя малчуган възможно най-приятното му прекарване, трябва да направиш нещо специално и различно от предходните години. Вариантите в това отношение са много – от организиране на парти – изненада до заминаване на семейна екскурзия до екзотични и непознати дестинации. В следващите редове ще ти дадем няколко полезни съвета за това как да изненадаш малкото съкровище за Денят на детето.

Организирай парти – партито е отличен начин не само да зарадваш, но и да изненадаш силно малчугана. Той би очаквал в известна степен подобно събитие за своя рожден ден, но не и за Денят на детето. На партито трябва да са налице вкусна храна, качествена музика, както и най-добрите приятели сред връстниците му. И, разбира се, торта – какво е едно празненство без вкусна и богато украсена торта? Ако имаш нужда от професионална помощ във връзка с организирането на въпросното парти, твоята кредитна карта Бяла Карта е насреща да ти помогне. Притежателите на кредитна карта Бяла карта могат да се възползват от 20% постоянна остъпка при залагане на услугите на EVENTS BG – фирма с изключително богат опит в областта на забавленията, която разполага с професионална озвучителна техника, високо квалифицирани дисководещи за всякакъв тип тържества, както и опитни фотографи и видео оператори за пълното заснемане на съответните събития.

Излезте заедно за сладолед – в случай, че нямаш време и възможност за организирането на специално парти за Денят на детето, може да зарадваш своето съкровище с нещо значително по-просто. Това е разходката за сладолед. Почти всяко дете обича сладолед, а когато заедно с родителите си излезе на разходка до близката сладкарница или павилион за сладолед, емоциите стават още по-положителни и приятни. Съвместното излизане може да ти помогне и по отношение подобряването на контакта с твоя наследник и формирането на по-силно доверие помежду ви.

Семеен пикник -  семейният пикник е още една мъдра идея, с която би могъл да изненадаш своя малчуган, както и да подобриш още повече взаимоотношенията вътре в семейството. Тъй като се празнува в началото на лятото, Денят на детето обикновено е идеален за развлечения на открито предвид подходящите метеорологични условия. Само трябва предварително да закупиш необходимите хранителни продукти, както и симпатична кошница за пикник. В случай, че имаш нужда от допълнителни финансови средства за последното, твоята кредитна карта Бяла Карта ще ти ги осигури по най-бързия начин.

Посетете културно събитие – посещаването на културно събитие ще бъде ново и интересно преживяване за малчугана. Под „културно събитие“ имаме предвид най-вече театрална постановка или прожекция на филм. Хубаво е още от малки децата да бъдат учени в любов и уважение към културата. За да постигнеш желания ефект обаче, трябва да заведеш твоето съкровище на постановка или филм, които са съобразени и с неговата собствена възраст, интереси и предпочитания.  

Играйте игри – често децата страдат от липсата на достатъчно внимание от страна на своите родители. Затова е важно да покажеш на твоя наследник, че наистина те е грижа за него. Денят на детето е подходящ момент да го направиш. В този ден ти препоръчваме да отделиш време за играенето на бордови и други игри с малкото съкровище. Няма нищо по-безценно от прекараните хубави моменти между родител и дете, които зареждат и двете страни с положително настроение и емоции.

Заминете на екскурзия – и не на последно място, заминаването на екскурзия до непознати места и дестинации е ключ към незабравими преживявания за цялото семейство, в това число и за малкото съкровище.  Екскурзиите ще обогатят светогледа на детето и ще събудят любопитството и желанието му за учене. Ако искаш да премахнеш финансовите притеснения за себе си и да прекараш пълноценно семейната почивка, възползвай се от възможностите, които ти предоставя кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и достъпна за разплащане на всякакъв тип места и търговски обекти.

Както сам виждаш, кредитна карта Бяла Карта ще ти даде редица възможности да зарадваш своето дете в най-специалните за него празници и поводи. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта ти осигурява не само по-бързо, лесно и удобно разплащане отвсякога, но и отстъпки при ползването на редица продукти и услуги. Избери кредитна карта Бяла Карта и дай своя принос за щастливото детство на наследниците си!  

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш