Кандидатствай Вход
10 идеи за подаръци за Свети Валентин за всеки бюджет – за него и за нея

10 идеи за подаръци за Свети Валентин за всеки бюджет – за него и за нея

  • Бяла Карта
  • 10.02.2021
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 606

Макар да не е български празник, както и Хелоуин – Свети Валентин се превърна в традиция.

Влюбените често отбелязват празника с романтична вечеря и размяна на подаръци. Това обаче, не означава, че трябва да похарчиш цяло състояние – особено, ако нямаш финансовата възможност.

Вариантите да зарадваш половинката си са много. Можеш да купиш подарък или направиш романтичен жест. Всичко според възможностите ти. Идеите за подходящ подарък за Свети Валентин са много, но бюджетът може да е ограничаващ. За да ти помогнем в избора, в днешната статия в блога на кредитна карта Бяла Карта ти даваме идеи за подаръци за Свети Валентин за всеки бюджет.

Свещ

Луксозната ароматна свещ е много подходящ подарък за Свети Валентин за жена. Леките аромати и светлината от пламъка създават уют и са подходящи за дамите, които обичат да релаксират и да отделят време за пълноценна почивка. Изборът на ароматни свещи е голям и можеш да се спреш както на по-скъпите варианти от естествени съставки, така и на по-бюджетни. Независимо какво избереш, красивата ароматна свещ и букет цветя са прекрасен подарък за любимата ти жена, който няма да натовари бюджета ти.

Парфюм

Парфюмът е подходящ подарък за Свети Валентин за мъж и за жена. Предпочитанията на всеки са различни и затова препоръчваме да се спреш на този вариант, ако знаеш какво харесва половинката ти. Избери аромата според предпочитанията и бюджета си.

Еднакви пижами

Еднаквите пижами за него и за нея - подходящ подарък за любимия човек. Ако искаш да вземеш нещо топло и уютно за двама ви, еднаквите пижами са сладък и романтичен подарък. Представи си сутринта след 14 февруари с вкусна закуска, ароматно кафе и облекло за двойки. Този вариант може да се впише във всеки бюджет.

Масажор

Масажорът е прекрасен подарък за всеки, който има нужда или обича да си почива. Можеш да намериш както по-скъпи, така и по-бюджетни варианти на масажори. Разнообразието също е голямо: масажиращ стол, масажираща възглавница, шиацу масажор и други.

Книга

Книгата е страхотен подарък за Свети Валентин, ако половинката ти обича да чете. Спри се на любимия жанр на любимия човек или заложи на ново хитово заглавие. Ако не знаеш на какво точно да се спреш, консултирай се с персонала в книжарниците.

Бижу

Всички знаем за любовта на дамите към бижутата. Красиво колие, гривна или пръстен, ако си готов за тази стъпка. Изборът е голям и можеш да се впишеш, ако бюджетът ти за подарък е малко по-голям.

Разбира се, има и алтернативи, които не изискват много средства. Ако дамата обича ръчно правени бижута, заложи на този вариант вместо да купуваш сребро или злато.

Електронна игра

Ако търсиш подарък за мъж за Свети Валентин и той има конзола за игри, потърси хитови заглавия електронни игри. Отличен подарък, който ще държи усмивката на лицето на половинката ти. Разбира се, ако приятелката ти обича да играе игри – това е страхотен подарък и за нея.

Рамка със снимки

Понякога най-романтичните подаръци са тези, които не струват много пари, но в тях са вложени идея, внимание и любов. Ако бюджетът ти за подарък не е голям, заложи на ръчно направените подаръци. Подбери и разпечатай любимите ви снимки заедно и ги сложи в някоя красива рамка. Този подарък гарантирано ще усмихне половинката ти.

Разбира се, за да бъде Свети Валентин специален, трябва да си приготвите романтична вечеря. Любимото ястие, свещи и добро настроение. Дори нещо толкова малко, може да превърне вечерта в едно изключително романтично изживяване.

Надяваме се, че изборът ти ще зарадва половинката ти. Свети Валентин подтиква към внимание, повече мисъл за другия и подарък, който е избран с желание. За можеш да вземеш най-хубавия подарък за Свети Валентин на половинката си - кандидатствай за кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта е без такси за издаване и без годишна такса за обслужване. С кредитна карта Бяла Карта не плащаш такси при теглене от банкомат в България и целия Европейски съюз, не плащаш и такса при плащане на ПОС и онлайн.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш