Кандидатствай Вход
Идеи за подаръци за 8-ми март

Идеи за подаръци за 8-ми март

  • Бяла Карта
  • 04.03.2020
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1472

С пълна сила приближава 8-ми март, на който всяка година отбелязваме Международния ден на жената. Един празник, даващ възможност на мъжете да покажат уважение, любов и подкрепа към по-нежната част от човечеството. Ако имаш половинка, с която изживявате страстна любов или пък вече сте създали стабилно семейство, твое задължение като джентълмен е да я изненадаш и зарадваш на 8-ми март. В днешната статия от блога на Бяла Карта ще ти помогнем да направиш това. По-надолу ще изведем няколко отлични идеи за подаръци за Международния ден на жената:

Букет – букетът със свежи цветя е елементът, който задължително трябва да присъства в отбелязването на 8-ми март. Каквито й други изненади да си подготвил, не забравяй в началото да поднесеш на своята половинка един прекрасен букет. Цветята са символ на нежността, крехкостта и женското начало. Те носят на дамите широки усмивки, както и чувства на щастие и радост. В днешно време не е никакъв проблем да избереш подходящ букет, дори самият ти да не си падаш по тези неща и да нямаш представа към какво точно да се насочиш. Налице са достатъчно реномирани магазини за цветя с квалифицирани и опитни служители, които не само ще ти помогнат да откриеш подходящия тип цветя, но и ще ги опаковат по разкошен и неповторим начин.

Бижута – бижутата класическа идея за подарък, когато става въпрос за жени. Всяка една дама би се зарадвала на изящна гривна или огърлица, която да добави като аксесоар към своето облекло. А защо въпросната гривна или огърлица да не е с гравирано специално послание, което винаги ще напомня на половинката ти за това колко много я обичаш? Притежателите на кредитна карта Бяла Карта могат да се възползват от 20% постоянна отстъпка при пазаруване в „Прецизъ“ – българска сребърна бижутерия, предлагаща уникални бижута и аксесоари с интересен и актуален дизайн. Екипът на „Прецизъ“ е способен също така да изработва бижута по специална поръчка, отговаряща на нуждите и изискванията на конкретния клиент.

Романтична вечеря -  хубавите спомени могат да бъдат доста по-ценни дори и от най-скъпия подарък. Когато обмисляш идеи за подаръци помисли си да изведеш половинката си на романтична вечеря в ресторант. Редица ресторанти и заведения предлагат на клиентите си специални екстри за 8-ми март, сред които подходяща декорация, жива музика, тематични десерти и т.н. Ако подбереш правилния ресторант и се подготвиш добре за самата вечеря, несъмнено ти и жената до теб ще си прекарате страхотно. Отново ти препоръчваме да използваш възможностите на кредитна карта Бяла Карта, с която имаш право на промоционални цени в някои ресторанти и заведения за хранене.

Козметика – може и да звучи тривиално, но козметиката е сред тези идеи за подаръци, с които просто няма как да сгрешиш, независимо от повода. Всяка дама с удоволствие би приела марков парфюм или пък качествен крем, с който да поддържа кожата си здрава, нежна и красива. Освен това 1-2 седмици преди самия Ден на жената със сигурност в магазините за козметика ще бъдат пуснати специални комплекти, комбиниращи по няколко продукта от най-високо качество. Залагането на подобен подарък в комбинация с букет несъмнено ще ти свърши работа и ще остави жената до теб доволна.

Пътешествие – изненада – безспорно най-голямата изненада, която би могъл да поднесеш на своята половинка за 8-ми март, е да я заведеш на пътешествие – изненада. Тази година 8-ми март се пада в неделя, така че е напълно възможно да организираш уикенд екскурзия за двамата. Удачни за подобна уикенд екскурзия са редица дестинации в България и чужбина. Само ти препоръчваме да съобразиш организацията на съответната екскурзия с няколко неща. От една страна е нужно предварително да се увериш, че половинката ти няма ангажименти през въпросния период от време или пък е способна да ги отмени. От друга, избери дестинация, която наистина би паснала на нейния вкус, предпочитания и разбирания за хубава ваканция.

Кредитна карта Бяла Карта ще ти помогне за успешната реализация на всички твои идеи за подаръци за 8-ми март. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта може да ти предостави желаните финансови средства. В допълнение, Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва на всякакви места и търговски обекти. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и се наслади на незабравими моменти с най-близкия си човек!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш