Кандидатствай Вход
Идеи за подаръци за 8-ми март

Идеи за подаръци за 8-ми март

С пълна сила приближава 8-ми март, на който всяка година отбелязваме Международния ден на жената. Един празник, даващ възможност на мъжете да покажат уважение, любов и подкрепа към по-нежната част от човечеството.

Ако имаш половинка, с която изживявате страстна любов или пък вече сте създали стабилно семейство, твое задължение като джентълмен е да я изненадаш и зарадваш на 8-ми март.

В днешната статия от блога на Бяла Карта ще ти помогнем да направиш това. По-надолу ще изведем няколко отлични идеи за подаръци за Международния ден на жената.

Идеи за подаръци за 8-ми март

Букет 

Букетът със свежи цветя е елементът, който задължително трябва да присъства в отбелязването на 8-ми март. Каквито й други изненади да си подготвил, не забравяй в началото да поднесеш на своята половинка един прекрасен букет. Цветята са символ на нежността, крехкостта и женското начало.

Те носят на дамите широки усмивки, както и чувства на щастие и радост. В днешно време не е никакъв проблем да избереш подходящ букет, дори самият ти да не си падаш по тези неща и да нямаш представа към какво точно да се насочиш.

Налице са достатъчно реномирани магазини за цветя с квалифицирани и опитни служители, които не само ще ти помогнат да откриеш подходящия тип цветя, но и ще ги опаковат по разкошен и неповторим начин.

Бижута 

Бижутата класическа идея за подарък, когато става въпрос за жени. Всяка една дама би се зарадвала на изящна гривна или огърлица, която да добави като аксесоар към своето облекло.

А защо въпросната гривна или огърлица да не е с гравирано специално послание, което винаги ще напомня на половинката ти за това колко много я обичаш.

Романтична вечеря 

Хубавите спомени могат да бъдат доста по-ценни дори и от най-скъпия подарък. Когато обмисляш идеи за подаръци помисли си да изведеш половинката си на романтична вечеря в ресторант.

Редица ресторанти и заведения предлагат на клиентите си специални екстри за 8-ми март, сред които подходяща декорация, жива музика, тематични десерти и т.н.

Ако подбереш правилния ресторант и се подготвиш добре за самата вечеря, несъмнено ти и жената до теб ще си прекарате страхотно.

Отново ти препоръчваме да използваш възможностите на кредитна карта Бяла Карта, с която имаш право на промоционални цени в някои ресторанти и заведения за хранене.

Козметика 

Може и да звучи тривиално, но козметиката е сред тези идеи за подаръци, с които просто няма как да сгрешиш, независимо от повода.

Всяка дама с удоволствие би приела марков парфюм или пък качествен крем, с който да поддържа кожата си здрава, нежна и красива.

Освен това 1-2 седмици преди самия Ден на жената със сигурност в магазините за козметика ще бъдат пуснати специални комплекти, комбиниращи по няколко продукта от най-високо качество.

Залагането на подобен подарък в комбинация с букет несъмнено ще ти свърши работа и ще остави жената до теб доволна.

Пътешествие – изненада 

Безспорно най-голямата изненада, която би могъл да поднесеш на своята половинка за 8-ми март, е да я заведеш на пътешествие – изненада.

Тази година осми март се пада в неделя, така че е напълно възможно да организираш уикенд екскурзия за двамата. Удачни за подобна уикенд екскурзия са редица дестинации в България и чужбина.

Само ти препоръчваме да съобразиш организацията на съответната екскурзия с няколко неща.

От една страна е нужно предварително да се увериш, че половинката ти няма ангажименти през въпросния период от време или пък е способна да ги отмени.

От друга, избери дестинация, която наистина би паснала на нейния вкус, предпочитания и разбирания за хубава ваканция.

Имай предвид, че повечето жени ще се зарадват на подарък, който ще направиш или избереш с внимание. Достатъчно е да разпечаташ подходяща любима снимка с пожелание, да поднесеш чаша с кафе и бонбони, да направиш жест. 

Не е нужно да купуваш скъпи подаръци както сега, така и на Свети Валентин, когато всичко във формата на сърце се смята за подходящо.

Разбира се, ако все пак искаш да избереш нещо на по-висока цена, Бяла Карта е на среща.

Кредитна карта Бяла Карта ще ти помогне за успешната реализация на всички твои идеи за подаръци за 8-ми март - за твоята майка, сестра, приятелка, колежка и партньорка в живота.

Тази гъвкава и достъпна кредитна карта може да ти предостави желаните финансови средства.

В допълнение, Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва на всякакви места и търговски обекти. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и се наслади на незабравими моменти с най-близкия си човек!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш