Кандидатствай Вход
Изгодни дестинации за Великден

Изгодни дестинации за Великден

Когато става въпрос за Великден и почивните дни, все повече хора търсят бягство от обичайното ежедневие и потапяне в различна атмосфера, носеща им нови емоции и вълнуващи преживявания. Поради тази причина силно нараства популярността на Великденските оферти за почивка, предлагани от редица фирми и туроператори. Ако съумееш да се ориентираш добре в богатата гама от такива оферти, не само ще успееш да си починеш пълноценно около празниците, но и ще го направиш на максимално изгодна за теб цена. Точно в тази посока ще се опитаме да ти помогнем с днешната статия от блога на Бяла Карта. Ето и нашите съвсем финансово достъпни дестинации, идеални за твоите незабравими почивни дни около Великден:

Вилнюс (Литва) – през последните години столицата на Литва се утвърди като една от качествените Великденски дестинации в Европа, предлагащи най-евтини оферти за почивки. В никакъв случай няма да ти е скучно по време на твоята ваканция във Вилнюс. Разходките по калдъръмените улици на Стария град са неизчерпаем източник на наслада и вдъхновение. Горещо ти препоръчваме да посетиш т.нар. Хълм на трите кръста, където според местните легенди трима монаси са били разпънати на кръст. Гледката от това място към останалата част на града е наистина зашеметяваща. Вилнюс е подходяща дестинация и за любителите на културните преживявания. Центърът за съвременно изкуство в града предоставя напълно безплатен вход за голяма част от организираните изложби, а Музеят на илюзиите гарантира огромни количества смях и забавление за най-малките.

Пикос де Европа (Испания) – Пикос де Европа е планинска верига, разполагаща се на територия от около 20 км в северната част на Испания. Тя е подходяща опция за хората, които искат да се разтоварят психически и в същото време да поработят върху своята физическа форма. В Пикос де Европа ще имаш възможност ежедневно да си правиш планински походи сред тишина и спокойствие, зеленина и чист въздух. Предлаганите оферти за почивки около Великден обикновено са със значителни намаления в цените и включват посещения на природни забележителности, както и тематични за празника дейности.

Маргейт (Великобритания) – британският курортен град е перфектното място за постигане на семейна идилия по Великден. През слънчевите априлски дни ще имаш възможност да отидеш на плажа заедно със своя партньор и децата. Чистият въздух, морският бриз и прекрасните пейзажи наоколо определено ще направят ваканцията неповторима и запомняща се. Освен всичко друго, Маргейт си има и собствен увеселителен парк, който се нарича Dreamland и предлага забавления за хора от всякакви възрасти. Най-хубавото е, че входът за въпросния увеселителен парк е безплатен през целия уикенда на Великденски.

Копенхаген (Дания) – за столицата на Дания могат да се открият оферти за почивки на доста изгодни цени. Дейностите, които е възможно да практикуваш по време на своята ваканция в Копенхаген, са много и разнообразни – от посещение на историческите обекти в средновековния център на града през обиколка на магазините до отдаване на танци и хубави моменти в някой от елегантните барове и дискотеки. По традиция на Великден датчаните си правят специални обяди, при които на масата се нареждат отворени сандвичи и богата гама от вкусни гарнитури и сосове, натрупани около тях. Така всеки сам може да си направи комбинацията, която желае, доставяйки максимално удоволствие на своите сетива.

Любляна (Словения) – един от европейските градове, които разцъфтяват през пролетта. Круизът с лодка по река Любляница, преминаващ покрай прочутия Драконов мост, буквално ще те остави без дъх. Във всеки един от дните на твоята ваканция в Любляна би могъл да си правиш приятни разходки из китните улици и множеството зелени площи на града. В Любляна се предлага разнообразна улична храна, както и невероятно вкусен сладолед. Сред най-големите забележителности е т.нар. Люблянски замък, до който се стига посредством финикуляр – кабинков лифт, движещ се по железопътни релси. Подобно пътуване вероятно ще бъде нещо ново за теб и със сигурност ще остави в съзнанието ти чудесни спомени.

Ако имаш нужда от допълнително финансиране във връзка с предстоящите покрай Великден почивни дни, твоята кредитна карта Бяла Карта е насреща да ти помогне. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва на всякакви места и търговски обекти. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и прекарай незабравими Великденски празници в компанията на най-близките си хора!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш