Кандидатствай Вход
Как да намериш перфектния подарък за Св. Валентин?

Как да намериш перфектния подарък за Св. Валентин?

  • Бяла Карта
  • 09.02.2021
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 668

Денят на влюбените е съвсем скоро, което означава, че е време да помислиш за перфектния подарък за твоята половинка.

Купуването на дрехи и бижута за някой друг е толкова лично - какви са съветите на експертите, когато става въпрос за подаряване на лични и сантиментални подаръци?

Важно е наистина да вземеш предвид човека и начина му на живот. Работи ли от вкъщи? Ако да, какво точно? Какъв е неговият стил? На всичко отгоре какъв е твоят бюджет? След като определиш някои или всички тези въпроси, имаш основание да започнеш търсенето си. Не забравяй да се забавляваш по време на процеса - мисленето за хората и това, което може да им хареса, също е полезно изживяване само по себе си. Например, луксозните домашни чехли са прекрасен подарък за любим човек, предвид че са изключително практични, но и се носят ежедневно.

Ето и няколко идеи за подаръци под 150 лв., които да се подарят на човек, обичащ дизайнерски неща и привидно има всичко?

Тук може да се спреш на някое рядко издание на книга или просто скъпо и луксозно четиво. Подаряването на книга винаги е изискан жест. Ако познаваш вкуса на човека към парфюма (флорален, сладък, свеж, пикантен и т.н.), може да закупиш и някакъв луксозен аромат.

Въпреки че оставаме вкъщи в наши дни, все още можем да подредим хубава маса за вечеря, а към нея да добавим разкошен аксесоар за трапезата. Има не малко свещници, които се открояват като изключително изискан аксесоар за дома.

Ако човекът, на когото купуваш подарък, харесва винтидж атмосферата и ретро аксесоарите, може да се отбиеш в някой антикварен магазин и да намериш истински съкровища.

А споменавайки съкровища, то няма как да не отбележи, че полускъпоценните камъни също се нареждат сред изключително ценните и красиви подаръци. Коя дама не е любител на бижутата с истински скъпоценности по тях?

Например черният турмалин е енергичен “бодигард”, който поддържа енергията ти на възможно най-високата честота, без да позволява на лошите вибрации да стигнат до теб.

И каквото и да се говори за подаръците, никога няма да сгрешиш, ако подариш свещ.

Те се вписват във всеки декор, ухаят страхотно и излъчват мека, успокояваща светлина.

Все повече хора търсят освен уют, но и преживявания

Да подариш преживяване на любим човек е страхотна идея, но разбира се, трябва да знаеш точно на какво е любител. Дали обича ездата? Кои са любимите му животни и дали няма страх от височини. За теб може би полетът с балон звучи великолепна идея за романтичен подарък, но ако половинката ти има страх от високо, едва ли ще се зарадва именно на такова преживяване.

За сметка на това, може да заложиш на нещо сигурно и да купиш ваучер за преживяване по избор. По този начин човекът ще си избере това, което най-много му се иска да пробва.

Когато става въпрос за преживявания, няма как да не се спомене и СПА ваканция или просто кратко бягство от града на някоя далечна вила в планината. Подобна изненада е подходящ подарък за човек, който би се зарадвал на качествена почивка и уютно усамотение далеч от динамичното ежедневие. Ако вече си се изчерпал с идеи за материални подаръци и не може да избереш нито аксесоар, нито козметичен бранд, който да е подходящ подарък, то един ваучер за уикенд за двама би свършил чудесна работа.

Не забравяй, че в такива времена е добре да притежаваш удобно и сигурно средство за разплащане, с което да можеш да пазаруваш както онлайн, така и във физически магазини. Кредитна карта Бяла Карта е идеалният ти помощник за изграждане на кредитна история, но и за погасяване на всички належащи разходи и желания до заплата. Бяла Карта е международна кредитна карта с лимит до 3000 лв. А най-хубавото е, че можеш да управляваш картата си онлайн, чрез персоналния ти профил. От проследяване на баланса по картата до управления на плащания в интернет и в чужбина - менажирането на транзакциите по кредитна карта никога не е било толкова лесно и бързо.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш