Кандидатствай Вход
Как да намериш перфектния подарък за Св. Валентин?

Как да намериш перфектния подарък за Св. Валентин?

Денят на влюбените е съвсем скоро, което означава, че е време да помислиш за перфектния подарък за твоята половинка.

Купуването на дрехи и бижута за някой друг е толкова лично - какви са съветите на експертите, когато става въпрос за подаряване на лични и сантиментални подаръци? Намери точния начин да кажеш „Обичам те“ на половинката си, избирайки перфектния подарък за Свети Валентин.

Как да намериш перфектния подарък за Св. Валентин?

Важно е наистина да вземеш предвид човека и начина му на живот. Работи ли от вкъщи? Ако да, какво точно? Какъв е неговият стил? На всичко отгоре какъв е твоят бюджет? След като определиш някои или всички тези въпроси, имаш основание да започнеш търсенето си. 

Не забравяй да се забавляваш по време на процеса - мисленето за хората и това, което може да им хареса, също е полезно изживяване само по себе си. Например, луксозните домашни чехли са прекрасен подарък за любим човек, предвид че са изключително практични, но и се носят ежедневно.

Идеи за подаръци под 150 лева

Ето и няколко идеи за подаръци под 150 лв., които да се подарят на човек, обичащ дизайнерски неща и привидно има всичко?

Тук може да се спреш на някое рядко издание на книга или просто скъпо и луксозно четиво. Подаряването на книга винаги е изискан жест. Ако познаваш вкуса на човека към парфюма (флорален, сладък, свеж, пикантен и т.н.), може да закупиш и някакъв луксозен аромат.

Въпреки че оставаме вкъщи в наши дни, все още можем да подредим хубава маса за вечеря, а към нея да добавим разкошен аксесоар за трапезата. Има не малко свещници, които се открояват като изключително изискан аксесоар за дома.

Ако човекът, на когото купуваш подарък, харесва винтидж атмосферата и ретро аксесоарите, може да се отбиеш в някой антикварен магазин и да намериш истински съкровища.

А споменавайки съкровища, то няма как да не отбележи, че полускъпоценните камъни също се нареждат сред изключително ценните и красиви подаръци. Коя дама не е любител на бижутата с истински скъпоценности по тях?

Например, черният турмалин е енергичен “бодигард”, който поддържа енергията ти на възможно най-високата честота, без да позволява на лошите вибрации да стигнат до теб.

И каквото и да се говори за подаръците, никога няма да сгрешиш, ако подариш свещ. Те се вписват във всеки декор, ухаят страхотно и излъчват мека, успокояваща светлина.

Все повече хора търсят освен уют, но и преживявания

Денят на влюбените е идеалният повод да подариш преживяване на любимия човек. Разбира се, трябва да знаеш точно на какво е любител. Дали обича ездата? Кои са любимите му животни и дали няма страх от височини. 

За теб може би полетът с балон звучи великолепна идея за романтичен подарък, но ако половинката ти има страх от високо, едва ли ще се зарадва именно на такова преживяване.

За сметка на това, може да заложиш на нещо сигурно и да купиш ваучер за преживяване по избор. По този начин човекът ще си избере това, което най-много му се иска да пробва.

Когато става въпрос за преживявания, няма как да не се спомене и СПА ваканция или просто кратко бягство от града на някоя далечна вила в планината. Подобна изненада е подходящ подарък за човек, който би се зарадвал на качествена почивка и уютно усамотение далеч от динамичното ежедневие. 

Ако вече си се изчерпал с идеи за материални подаръци и не може да избереш нито аксесоар, нито козметичен бранд, който да е подходящ подарък, то един ваучер за уикенд за двама би свършил чудесна работа.

Какви подаръци можем да вземем за Св. Валентин с кредитна карта?

В забързаното ежедневи, на много хора им се случва да отложат купуването на подаръци за празниците в посления момент. Понякога обаче се оказва, че не им стигат парите. Ако и ти си попаднал в сходна ситуация, кредитната карта може да се окаже твоят спасителен пояс.  

Точно така, с кредитна карта можеш да пазаруваш онлайн или във физически магазин. Ако имаш Бяла Карта обаче, можеш да изтеглиш без такса пари в брой от банкомат в България, за да купиш цветя от кварталната цветарница, където може и да не приемат плащания с карта.

Правилната кредитна карта ти дава свободата да пазаруваш. Бяла Карта например, има кредитен лимит до 3000 лева, с които лесно можеш да купиш подарък за половинката си в Деня на влюбените.

Освен всичко това, Бяла Карта няма такси за издаване, нито годишна такса за обслужване на картата. Това означава, че ако не ти се наложи да я използваш - няма ти струва нищо. И все пак, ще имаш резервен вариант винаги, когато имаш нужда.  

Не забравяй, че в подоби времена е добре да притежаваш удобно и сигурно средство за разплащане, с което да можеш да пазаруваш както онлайн, така и във физически магазини. 

Кредитна карта Бяла Карта е идеалният ти помощник за изграждане на кредитна история, но и за погасяване на всички належащи разходи и желания до заплата. А най-хубавото е, че можеш да управляваш картата си онлайн, чрез персоналния ти профил. 

От проследяване на баланса по картата до управления на плащания в интернет и в чужбина - менажирането на транзакциите по кредитна карта никога не е било толкова лесно и бързо.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш