Кандидатствай Вход
Как да направиш тази Коледа незабравима за себе си и най-близките си хора?

Как да направиш тази Коледа незабравима за себе си и най-близките си хора?

  • Бяла Карта
  • 24.12.2018
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1154

Коледа е!. По какъв начин ще прекараме един от най-светлите празници през годината, зависи от самите нас. Ясно е, че Коледа е един чудесен повод за събиране на цялото семейство, за срещи с близките хора, за които си нямал време през последните месеци, както и за потапяне в домашния уют и атмосфера. За да направиш празникa наистина специален и незабравим обаче, трябва да следваш няколко сравнително прости съвета и практики. В следващите редове ще разбереш кои са те.

1. Включи всички от семейството в подготовката – това е първото и основно правило, за да можеш да се насладиш на истинска семейна атмосфера. Нека партньорът ти, децата и всички други близки хора да дадат своя принос в подготовката за коледните празници. Някой може да помогне с почистването, втори – с  приготвянето на ястията и традиционните сладкиши, трети – с украсата и декорацията, и т.н. Подобна практика носи редица преимущества. От една страна редовните задължения, свързани с празниците, ще бъдат изпълнени по възможно най-бързия и лесен начин, а от друга – самото им изпълнение ще се превърне в по-приятно и забавно начинание, както и във възможност за прекарване на повече време с любимите хора. 

2. Измисли креативни подаръци – не оставяй размяната на подаръци да се превърне в поредната досадна и избледняваща с времето традиция около празниците. Това всъщност е един много хубав ритуал, който при правилно провеждане ще донесе много усмивки и положителни емоции. За целта обаче трябва наистина да отделиш време и да намериш най-подходящите подаръци за близките си хора. Помисли за това от какво се интересува и какво обича всеки един от тях, кои дейности практикува през свободното си време и какъв тип предмети и вещи биха му били полезни в ежедневието. По този начин ще се насочиш в правилна посока относно закупуването на подарък и ще успеeш да доставиш радост и удовлетворение на съответния човек (а и на себе си).

3. Постави правилните декорации – правилно подбраните декорации могат да превърнат дома ти в своеобразно приказно място и да накарат всички твои гости да се почувстват наистина уникално. Вариантите за подобни декорации са много и разнообразни. От светеща украса за елхата до декорации, които отразяват по невероятен начин светлината и правят съответната стая или помещение да изглежда още по-пъстро и свежо. Ако знаеш какво точно да търсиш по отношение на украсата и декорацията за дома, ще съумееш да постигнеш желания ефект и без харченето на чак толкова голямо количество средства. И все пак в случай, че ти се наложи да използваш допълнително финансиране, не забравяй, че твоята кредитна карта Бяла Карта винаги е насреща да ти го предостави.

4. Увеличи максимално романтиката – Коледа е светъл, спокоен и традиционно семеен празник. В този смисъл, съвсем не е нужно посрещането му да бъде съпроводено с диви партита и много шум. Напротив, по-скоро трябва да се постараеш гостите ти да почувстват уюта и романтиката на домашната атмосфера. За целта, подреди масата по подходящия начин, сложи на нея свещи и други типично коледни декорации, и пусни съвсем тихо удачна празнична музика. В подобна обстановка ти и близките ти хора ще се почувствате прекрасно и в съзнанието ви тази Коледа ще остане наистина специална и незабравима.

5. Избери подходящ филм – семейното гледане на коледни филми е почти задължително в края на годината. Имаш много време и възможности да изпълниш по най-добрия начин тази традиция – през уикенда, когато цялото семейство си е вкъщи, или пък през някоя от снежните вечери около светлия празник. Препоръчваме ти още отсега да потърсиш подходящи филми, които оптимално съчетават твоите изисквания с вкусовете и предпочитанията на партньора и децата. Разгледай както новите филми, които са пуснати наскоро, така и стари класики, които не сте гледали или пък искате да гледате пак. Накрая изготви списък от няколко филма и се съберете с останалите членове от семейството, за да изберете кои заглавия ще гледате.

Твоята кредитна карта Бяла Карта ще ти бъде изключително полезна по отношение на приготовленията за Коледа и ще ти помогне да прекараш един специален празник с най-близките ти хора. Освен че прави всички покупки и разплащания по-бързи, лесни и удобни, кредитна карта Бяла Карта играе ролята на клубна кредитна карта, даваща ти право на постоянни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от търговски обекти. Избери кредитна карта Бяла Карта и извлечи максималното от хубавите моменти в живота!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш