Кандидатствай Вход
Как да направиш тази Коледа незабравима за себе си и най-близките си хора?

Как да направиш тази Коледа незабравима за себе си и най-близките си хора?

Коледа е!. По какъв начин ще прекараме един от най-светлите празници през годината, зависи от самите нас. Ясно е, че Коледа е един чудесен повод за събиране на цялото семейство, за срещи с близките хора, за които си нямал време през последните месеци, както и за потапяне в домашния уют и атмосфера. 

За да направиш празникa наистина специален и незабравим обаче, трябва да следваш няколко сравнително прости съвета и практики. В следващите редове ще разбереш добрите идеи, с които да направиш коледните празници приказни за цялото семейство.

Няколко идеи как да направиш тази Коледа незабравима за себе си и най близките си хора

Включи всички от семейството в подготовката

Това е първото и основно правило, за да можеш да се насладиш на истинска семейна атмосфера. Нека партньорът ти, децата и всички други близки хора да дадат своя принос в подготовката за коледните празници. Някой може да помогне с почистването, втори – с  приготвянето на ястията и традиционните сладкиши, трети – с украсата и декорацията, и т.н. 

Подобна практика носи редица преимущества. От една страна редовните задължения, свързани с празниците, ще бъдат изпълнени по възможно най-бързия и лесен начин, а от друга – самото им изпълнение ще се превърне в по-приятно и забавно начинание, както и във възможност за прекарване на повече време с любимите хора. 

Измисли креативни подаръци 

Не оставяй размяната на подаръци да се превърне в поредната досадна и избледняваща с времето традиция около празниците. Това всъщност е един много хубав ритуал, който при правилно провеждане ще донесе много усмивки и положителни емоции. 

За целта обаче трябва наистина да отделиш време и да намериш най-подходящите подаръци за близките си хора. Помисли за това от какво се интересува и какво обича всеки един от тях, кои дейности практикува през свободното си време и какъв тип предмети и вещи биха му били полезни в ежедневието. 

По този начин ще се насочиш в правилна посока относно закупуването на подарък и ще успеeш да доставиш радост и удовлетворение на съответния човек (а и на себе си).

Постави правилните декорации 

Правилно подбраните декорации могат да превърнат дома ти в своеобразно приказно място и да накарат всички твои гости да се почувстват наистина уникално. Вариантите за подобни декорации са много и разнообразни. 

От светеща украса за елхата до декорации, които отразяват по невероятен начин светлината и правят съответната стая или помещение да изглежда още по-пъстро и свежо. Ако знаеш какво точно да търсиш по отношение на украсата и декорацията за дома, ще съумееш да постигнеш желания ефект и без харченето на чак толкова голямо количество средства. 

И все пак в случай, че ти се наложи да използваш допълнително финансиране, не забравяй, че твоята кредитна карта Бяла Карта винаги е насреща да ти го предостави.

Увеличи максимално романтиката 

Коледа е светъл, спокоен и традиционно семеен празник. В този смисъл, съвсем не е нужно посрещането му да бъде съпроводено с диви партита и много шум. Напротив, по-скоро трябва да се постараеш гостите ти да почувстват уюта и романтиката на домашната атмосфера

За целта, подреди масата по подходящия начин, сложи на нея свещи и други типично коледни декорации, и пусни съвсем тихо удачна празнична музика. В подобна обстановка ти и близките ти хора ще се почувствате прекрасно и в съзнанието ви тази Коледа ще остане наистина специална и незабравима.

Избери подходящ филм 

Семейното гледане на коледни филми е почти задължително в края на годината. Имаш много време и възможности да изпълниш по най-добрия начин тази традиция – през уикенда, когато цялото семейство си е вкъщи, или пък през някоя от снежните вечери около светлия празник. 

Препоръчваме ти още отсега да потърсиш подходящи филми, които оптимално съчетават твоите изисквания с вкусовете и предпочитанията на партньора и децата. 

Разгледай както новите филми, които са пуснати наскоро, така и стари класики, които не сте гледали или пък искате да гледате пак. Накрая изготви списък от няколко филма и се съберете с останалите членове от семейството, за да изберете кои заглавия ще гледате.

Ако искаш под елхата да сложиш и подаръци за всички, вероятно с разходите около празника, ще имаш нужда от помощ. Партньор във финансовото измерение може да бъде кредитната карта.

Какви подаръци можем да вземем с кредитната си карта?

С кредитна карта няма подарък, който да не можеш да купиш - стига цената му да не надвишава кредитния ти лимит. Това ти дава свобода да вземеш всичко, което искаш и да сбъднеш всички желания на твоето семейство, изпратени чрез писмо до Дядо Коледа.

С правилната кредитна карта можеш да купиш всичко необходимо - независимо дали трябва да направиш плащането в брой, на ПОС или онлайн. Кредитна карта Бяла Карта няма такса при теглене на пари от банкомати в България.  

Това означава, че дори да решиш да пазаруваш  в по-малко магазинче, в което нямат ПОС терминал, няма да имаш проблем с това. 

Какви материали можем да купим с кредитната си карта при правенето на креативните подаръци?

Креативността и мисълта, които ще влагаш в подаръците са нещото, което ги прави специални за близките ти. Ако тази Коледа искаш да заложиш на нещо ръчно правено и оригинално, кредитната ти карта може да ти бъде от помощ. 

Чудиш се как? Лесно - онлайн има много магазини, в които можеш да откриеш необходимите материали за подготовка. Ако не намираш нужното в България, не се ограничавай и потърси нужното в чужди сайтове. Важно е само кредитната ти карта да е международна, за да можеш да направиш плащането.

Избери кредитна карта Бяла Карта е международна кредитна карта Mastercard с кредитен лимит до 3000 лева. Тя ще ти бъде изключително полезна по отношение на приготовленията за Коледа и ще ти помогне да прекараш един специален празник с най-близките ти хора. 

С нея всички покупки и разплащания са по-бързи, лесни и удобни. Избери кредитна карта Бяла Карта и извлечи максималното от хубавите моменти на Бъдни вечер и Коледа!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш