Кандидатствай Вход
Как електронните разплащанията промениха света?

Как електронните разплащанията промениха света?

Електронните разплащания продължават да се развиват със скоростта на светлината, разработвайки все по-иновативни технологии. С всяка изминала година, темпът на растеж се увеличава, доказвайки, че електронните разплащания са нашето бъдеще.

Интернет разплащанията се развиха в такава степен, че вече можеш да плащаш през телефона си. И това е една от главните причини, поради която през 2015 г. в САЩ, мобилните разплащания са средно 8.7 млрд. долара. Според анализатори, до 2019 г., те ще достигнат 142 млрд.долара. Очаква се, че до края на 2016 г. 37.5 млн. души ще използват мобилни разплащания, което е ръст с 61.8% спрямо 2015 г.

Все повече млади хора се възползват от удобната опция да плащат за разнообразни стоки и услуги чрез мобилни устройства. Според проучване в САЩ, около 55% от потребителите, които ползват мобилни разплащания в страната, са между 18 и 34 години. В помощ на всички клиенти на мобилни разплащания, се разработват и много приложения за смартфони.

Мобилните разплащания, чрез специални приложения, в България също отбелязват страхотен ръст, макар и не толкова, колкото в другите европейски държави. Можем само да те информираме, че очакванията на Visa са до 2020 г. над 50% от трансакциите да бъдат направени през мобилни устройства в Европа.

Когато става въпрос за онлайн покупки, в САЩ 48 % от потребителите предпочитат да ползват своите кредитни карти, 30% са за дебитните карти, а едва 12 % е делът на PayPal. Абсолютно разбираемо защо кредитните карти са любимият инструмент за пазаруване от повечето картодържатели по света. Благодарение именно на кредитните карти можеш да се възползваш от десетки отстъпки при пазаруване и да разполагаш с достатъчно парични средства по всяко едно време, на всяко едно място. Докато разплащанията в кеш се използват за храни и напитки главно, то онлайн покупките се извършват основно с кредитна карта.

Факт е, че почти всеки българин притежава карта и я ползва често, за да тегли пари в кеш.

Кредитната карта е най-предпочитаното средство за онлайн пазаруването на по-скъпи и луксозни стоки. Като цяло потребителите залагат на кредитната карта, когато става въпрос за големите суми пари, които трябва да бъдат заплатени.

Можем да споделим и една любопитна новина от последните месеци – няколко интернет компании, сред които Google, Facebook и Apple, подготвят конкурент на лидерът в интернет разплащанията - PayPal. Все повече световни корпорации насочват инвестициите си в интернет разплащанията. Идеята на гигантите в бранша е да разработят система, в която да има единен начин за въвеждане на данни от кредитни карти, във всеки един браузър, за всяка една покупка.

Интернет разплащанията са неизменно свързани и с използването на кредитни карти. А кредитната карта улеснява живота ти изключително много. Кредитната карта е сигурност, когато възникне спешна нуджа от пари и защита на финансовите средства от кражба.

Лихвите по кредитните карти, издавани от банките, обаче не помръдват ни най-малко, което се отразява на търсенето на потребители за алтернативни средства за разплащане, включително и кредитни карти от небанкови финансови институции. Защо потребителите търсят допълнителни финанси от небанкови институции? Отговорът е лесен – защото финансовите институции предоставят по-изгодни условия и по-лесен достъп до необходимата сума пари. Бяла Карта е създадена именно с тази мисия – да даде възможност на всеки човек да постигне мечтите си, независимо от житейския му статус и кредитната му история. Кредитна карта Бяла Карта ще ти даде достъп до паричните средства, които ти трябват, в момента, в който ти трябват. Ако си мислиш, че това звучи невъзможно, просто пробвай да кандидатстваш за нашата кредитна карта и ще разбереш, че за разлика от банките, при нас не е необходимо да се занимаваш с купища документации. Това което всъщност трябва да направиш е само да звъннеш на телефон 0700 20 140 или да кандидатстваш онлайн, чрез попълване само на имената и телефона си. И това е всичко. Твоята кредитна карта Бяла Карта ще пристигне на адреса ти напълно безплатно. А най-хубавото е, че ако не я ползваш, то тя на практика ти е абсолютно безплатна. Същевременно разполагаш с международна кредитна карта с лимит до 3000 лева, която е насреща, да посрещне твоите нужди. Можем да заявим, че Бяла Карта е едно от иновативните средства, които помагат за развитието на интернет разплащанията. Благодарение на модерни продукти, като кредитна Бяла Карта, все повече хора използват лесните и удобни електронни разплащания.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш