Кандидатствай Вход
Как кредитната карта може да подпомогне любовния ти живот?

Как кредитната карта може да подпомогне любовния ти живот?

В днешната статия от блога на Бяла Карта ще разгледаме една доста необичайна и неочаквана функция на кредитните карти, а именно подобряването на любовния живот на човека. Колкото и невероятно да ти звучи, твоята кредитна карта може да стимулира романтичните преживявания и моменти в ежедневието ти. Това се дължи от една страна на финансовото спокойствие и сигурност, които тя гарантира, а от друга – на различните допълнителни придобивки, предоставяни от нея. Ето няколко свойства на кредитната карта, които имат пряко благотворно влияние върху романтичните аспекти от твоето ежедневие:

Гарантира финансово спокойствие и сигурност – наличието на финансово спокойствие и сигурност е полезно за всички аспекти от човешкия живот, в това число и за любовния. Често се случва да отказваме покани за излизане на заведение или друго място за развлечения поради парични затруднения или притеснения. Благодарение на кредитната карта обаче, подобни притеснения ще отпаднат напълно. Когато кредитната карта е в джоба ти, няма да се притесняваш за това дали ще можеш да си платиш сметката или пък ще се изложиш пред своя настоящ или потенциален партньор. Просто ще приемеш поканата и ще се насладиш на добро настроение и множество романтични моменти.

Стимулира по-активния социален живот – дълговете пречат сериозно на социалния живот и контакти на всеки един човек. Ако си задлъжнял и непрекъснато се тревожиш за наближаващите срокове за плащане на различни вноски, ти се чувстваш напълно изцеден и изтощен, и нямаш никакво желание за излизане. Още по-лошо става положението, ако приятелите и познатите ти знаят за твоите финансови проблеми и се налага да се сблъскваш с изпълнените им със съжаление и снизходителност погледи. Като притежател на кредитна карта нещата ще стоят по съвсем различен начин за теб. Кредитната карта може да ти помогне както да покриваш всички свои настоящи сметки и да не изглеждаш толкова отчаян в очите на другите, така и да разрешиш финансовите си проблеми в по-дългосрочен аспект.

Преимущества при организиране на романтичен обяд или вечеря – какъв по-добър вариант за романтично преживяване от специално организиран от теб обяд или вечеря с партньора? Е, кредитната карта може да се превърне в твоя пръв помощник при организирането. Някои кредитни карти носят на своите притежатели различни преимущества при ползване на услугите на определени ресторанти. Сред тях е и твоята кредитна карта Бяла Карта. С кредитна карта Бяла Карта в ръка ще получиш специални отстъпки в цените на редица български ресторанти и заведения за хранене. Провери кои точно са тези ресторанти и заведения за хранене на нашата страница „Постоянни отстъпки“.

Преимущества при правене на подаръци – подходящата кредитна карта е способна да ти помогне доста и когато искаш да изненадаш своя партньор с оригинален подарък. Притежателите на кредитна карта Бяла Карта например могат да се възползват от 20% постоянна отстъпка при пазаруване в българската сребърна бижутерия „Прецизъ“. Тя предлага разнообразие от бижута с интересни и актуални дизайни, което ще удовлетвори всеки вкус и предпочитание. „Прецизъ“ предлага и услуга за изработка на бижута по поръчка и конкретни изисквания на клиента.

Преимущества при пътувания – романтичните пътувания са почти задължителни за всяка една влюбена двойка. Те позволяват на партньорите да забравят за ежедневните проблеми и отговорности, да се отдадат само един на друг и заедно да преживеят невероятни моменти. За да можеш наистина да се насладиш на пътуването, ти е нужна финансовата сигурност, която ще ти предостави предназначена за употреба в чужбина кредитна карта. 

Лични празници – някои допълнителни придобивки, предоставяни от кредитните карти, биха могли да ти послужат да направиш личния празник на своята половинка още по-хубав и запомнящ се. В това отношение кредитна карта Бяла Карта отново има какво да ти предложи. Притежателите на кредитна карта Бяла Карта получават 20% постоянна отстъпка от цените на услугите на EVENTS BG – фирма, която има над 10-годишен опит в сферата на забавленията и разполага с професионална озвучителна техника, високо квалифицирани дисководещи за всякакъв тип тържества, както и опитни фотографи и видео оператори.

Както вероятно сам си се уверил, твоята кредитна карта Бяла Карта ти предлага поредица от бонуси, благодарение на които можеш да зарадваш човека до теб. Понеси се на крилете на любовта с кредитна карта Бяла Карта!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш