Кандидатствай Вход
Какви ще са коледните подаръци тази година?

Какви ще са коледните подаръци тази година?

До края на 2020 г. остават броени седмици и всички са в очакване не само на новата година, но и на любимия празничен сезон.

В смутните времена на световна пандемия всеки оценява, че няма нищо по-важно от здравето и това да имаш на кого да разчиташ, дори и в най-трудните моменти.

Тази година обаче, както и всичко през предходните месеци, и Коледа ще бъде с различен привкус.

Едва ли ще бъдем свидетели на пищните фирмени коледни партита, концертите в огромни зали и лъскавите мероприятия. Така драматичният коледен шопинг из моловете също няма да бъде същият.

Вместо това, ще се заложи на онлайн пазаруване из разнообразните сайтове за техника, подаръци, дрехи, детски играчки и дори хранителни продукти и напитки.

Именно онлайн пазаруването беше нещо, което голяма част от потребителите преоткриха тази година: от покупка на спортни уреди, техника и мебели до необходимите хранителни продукти. 

Всичко това беше трудно достъпно предвид ситуацията в големите търговски центрове и малки квартални магазини.

Чакането по опашки и множеството хора могат да се избегнат при пазаруване онлайн, докато седиш на дивана си в хола.

И точно това избраха голяма част от потребителите - да пазаруват онлайн, да се зареждат с продукти и да обновяват дома си с нови уреди, мебели и аксесоари, предлагани от стотиците електронни магазини.

За да вземеш всички подаръци за Коледа онлайн, ще ти бъде необходима карта за онлайн пазаруването. Спри се на кредитна карта, с която ще имаш пари винаги, когато имаш нужда.

Ето какви ще са коледните подаръци тази година

Без значение, дали ще избираш подарък онлайн или ще предпочетеш любимия си магазин в центъра на града, със сигурност ще трябва да се подготвиш отсега със списък за коледни подаръци.

Повечето потребители имат горчив опит с избирането на подаръци в последния момент преди празниците и затова си правят списъци с подходящи неща за любимите хора.

Ето една интересна селекция, която сме подбрали от популярни проучвания за подаръците тази година. 

Дори и да не си решил какво и на кого ще купуваш, то със сигурност ще ти помогнем да събереш идеи за оригинални подаръци:

Смарт часовник 

Всяка година това е един от най-добрите технологични подаръци и ти гарантираме, че всеки ще се радва да намери това под елхата. На пазара можеш да намериш както скъпи, така и по-достъпни смарт часовници и фитнес тракери.

Смарт високоговорител 

Всеки любител на смарт технологиите би се зарадвал да има "умно" устройство, с което да управлява дома си. 

Mini проектор за стена с вградени високоговорители

Ходенето на кино става все по-рядко събитие в живота на повечето хора, затова пък докато всички стоят вкъщи може да си наваксат с любимите сериали и филми. 

При подобна ситуация, особено през зимния сезон, няма нищо по-хубаво да си устроиш кино у дома на топло (и безопасно). Затова и един проектор за стена би бил страхотна изненада за всеки кино маниак, който обича да прекарва вечерите си, любувайки се на седмото изкуство.

Уред за сандвичи или хот дог 

Още един универсален подарък, който ще намери чудесно приложение в настоящата ситуация на доброволна карантина. Ако имаш приятел, който е любител на хот дог или друг тип сандвичи, то един такъв уред ще го зарадва със сигурност.

Все пак трябва да се разнообразява менюто, а така апетитните сандвичи са изкушение за малки и големи.

Комплект за първа помощ и оцеляване 

Идеален мъжки подарък, който все ще намери приложение. 

Без значение, дали човекът, за когото го купуваш, е почитател на планинските преходи или просто къмпингуването, многофункционалният KIT, пълен с всякакви малки инструменти и джаджи за оцеляване, ще намери приложение.  

Този подарък е определено добра идея, ако се чудиш какво да подариш на любимия мъж.

Уред за капучино

Още един универсален подарък за любителите на кафето. В онлайн магазините в момента можеш да намериш голямо разнообразие на уреди за правене на пяна за капучино. 

И тъй като всеки обича денят му да започва с любимата ароматна напитка, то ще е идеалният коледен подарък.

Портативен спийкър

Ако търсиш подарък за човек, любител на джаджите, то може да разгледаш вариантите за портативни спийкъри. 

Заслужава си да инвестираш в подобен качествен уред, а ако търсиш допълнителни финанси, за да закупиш идеалния подарък, с кредитна карта Бяла Карта можеш да кандидатстваш веднъж и да имаш пари до заплата всеки месец.

Така ще може да пазаруваш и във физически магазини, и онлайн, без да пестиш от подаръци за любимите си хора.

Коледни семейни пуловери 

Едва ли има по-подходящ момент да се снабдиш с пуловери за цялото семейство от празници в домашна изолация. Това може да е отличен подарък за най-близките. Подходящ е и за децата, а и ще може да се използва всяка година. 

Затова не се колебай, а разгледай какви са колоритните коледни пуловери тази година. Може да вземеш идентични за цялото семейство, за да бъдете Коледната утрин точно като по филмите.

Нов таблет - предвид колко време децата и възрастните прекарват у дома по време на изолацията, то нов таблет за сърфиране в интернет винаги ще е добра идея за подарък. Освен това, по време на празниците, винаги има изгодни оферти за този вид техника.

Масичка за лаптоп

Все повече хора работят от вкъщи, а уютът на работното място е невъзможен без удобна стойка за лаптопа.

Затова на помощ идват и специализираните масички за лаптоп, благодарение на които всеки може да работи удобно, дори докато се излежава на дивана или в леглото.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш