Кандидатствай Вход
Какви ще са коледните подаръци тази година?

Какви ще са коледните подаръци тази година?

До края на 2020 г. остават броени седмици и всички са в очакване не само на новата година, но и на любимия празничен сезон. В смутните времена на световна пандемия всеки оценява, че няма нищо по-важно от здравето и това да имаш на кого да разчиташ, дори и в най-трудните моменти.

Тази година обаче, както и всичко през предходните месеци, и Коледа ще бъде с различен привкус. Едва ли ще бъдем свидетели на пищните фирмени коледни партита, концертите в огромни зали и лъскавите мероприятия. Така драматичният коледен шопинг из моловете също няма да бъде същият.

Вместо това, ще се заложи на онлайн пазаруване из разнообразните сайтове за техника, подаръци, дрехи, детски играчки и дори хранителни продукти и напитки.

Именно онлайн пазаруването беше нещо, което голяма част от потребителите преоткриха тази година: от покупка на спортни уреди, техника и мебели до необходимите хранителни продукти. Всичко това беше трудно достъпно предвид ситуацията в големите търговски центрове и малки квартални магазини. Чакането по опашки и множеството хора могат да се избегнат при пазаруване онлайн, докато седиш на дивана си в хола. И точно това избраха голяма част от потребителите - да пазаруват онлайн, да се зареждат с продукти и да обновяват дома си с нови уреди, мебели и аксесоари, предлагани от стотиците електронни магазини.

За да вземеш всички подаръци за Коледа онлайн, ще ти бъде необходима карта за онлайн пазаруването. Спри се на кредитна карта, с която ще имаш пари винаги, когато имаш нужда. 

 

Идеи за подаръци

Без значение, дали ще избираш подарък онлайн или ще предпочетеш любимия си магазин в центъра на града, със сигурност ще трябва да се подготвиш отсега със списък за коледни подаръци. Повечето потребители имат горчив опит с избирането на подаръци в последния момент преди празниците и затова си правят списъци с подходящи неща за любимите хора. Ето една интересна селекция, която сме подбрали от популярни проучвания за подаръците тази година - дори и да не си решил какво и на кого ще купуваш, то със сигурност ще ти помогнем да събереш идеи за оригинални подаръци:

  • Смарт часовник - всяка година това е един от най-добрите технологични подаръци и ти гарантираме, че всеки ще се радва да намери това под елхата. На пазара можеш да намериш както скъпи, така и по-достъпни смарт часовници и фитнес тракери. Т
  • Смарт високоговорител - Всеки любител на смарт технологиите би се зарадвал да има "умно" устройство у дома си, с което да управлява дома си.  к
  • Mini проектор за стена с вградени високоговорители - ходенето на кино става все по-рядко събитие в живота на повечето хора, затова пък докато всички стоят вкъщи може да си наваксат с любимите сериали и филми. При подобна ситуация, особено през зимния сезон, няма нищо по-хубаво да си устроиш кино у дома на топло (и безопасно). Затова и един проектор за стена би бил страхотна изненада за всеки кино маниак, който обича да прекарва вечерите си, любувайки се на седмото изкуство.
  • Уред за сандвичи или хотдози - още един универсален подарък, който ще намери чудесно приложение в настоящата ситуация на доброволна карантина. Ако имаш приятел, който е любител на хот дог или друг тип сандвичи, то един такъв уред ще го зарадва със сигурност. Все пак трябва да се разнообразява менюто, а така апетитните сандвичи са изкушение за малки и големи.
  • Комплект за първа помощ и оцеляване - идеален мъжки подарък, който все ще намери приложение. Без значение, дали човекът, за когото го купуваш, е почитател на планинските преходи или просто къмпингуването, многофункционалният KIT, пълен с всякакви малки инструменти и джаджи за оцеляване, ще намери приложение. Това определено е хитър подарък и добра идея, ако се чудиш какво да подариш на любимия мъж.
  • Уред за капучино - още един универсален подарък за любителите на кафето! В онлайн магазините в момента можеш да намериш голямо разнообразие на уреди за правене на пяна за капучино. И тъй като всеки обича денят му да започва с любимата ароматна напитка, то ще е идеалният коледен подарък.
  • Портативен спийкър - ако търсиш подарък за човек, любител на джаджите, то може да разгледаш вариантите за портативни спийкъри. Заслужава си да инвестираш в подобен качествен уред, а ако търсиш допълнителни финанси, за да закупиш идеалния подарък, с кредитна карта Бяла Карта можеш да кандидатстваш веднъж и да имаш пари до заплата всеки месец. Така ще може да пазаруваш и във физически магазини, и онлайн, без да пестиш от подаръци за любимите си хора.
  • Коледни семейни пуловери - едва ли има по-подходящ момент да се снабдиш с пуловери за цялото семейство от празници в домашна изолация. Затова не се колебай, а разгледай какви са колоритните коледни пуловери тази година. Може да вземеш идентични за цялото семейство, за да бъдете Коледната утрин точно като по филмите!
  • Нов таблет - предвид колко време децата и възрастните прекарват у дома по време на изолацията, то нов таблет за сърфиране в интернет винаги ще е добра идея за подарък. Освен това, по време на празниците, винаги има изгодни оферти за този вид техника.
  • Масичка за лаптоп - все повече хора работят от вкъщи, а уютът на работното място е невъзможен без удобна стойка за лаптопа. Затова на помощ идват и специализираните масички за лаптоп, благодарение на които всеки може да работи удобно, дори докато се излежава на дивана или в леглото.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш