Кандидатствай Вход
Kasabian - вторият хедлайнър на Spirit Of Burgas 2015

Kasabian - вторият хедлайнър на Spirit Of Burgas 2015

  • Бяла Карта
  • 02.03.2015
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1783

Тази година Spirit Of Burgas ще бъде нещо повече от запомнящо се събитие!

На 7 август Роби Уилямс ще излезе на сцената като главния хедлайнър на ивента и ще запее едни от най-популярните си хитове, с които през годините се превърна в най-успешният британски изпълнител!

Само че Роби няма да бъде единствената изненада на фестивала. Вторият хедлайнър на Spirit Of Burgas 2015 ще бъде британската банда Kasabian, които ще забиват на сцената на 8 август! Страхотно, нали?

Формирането на групата става още през 1997 г. Оттогава досега, бандата преминава през няколко трансформации в състава. Към днешен момент в нея влизат Том Мейгън - вокал, Серджо Пизорно - китара и бек вокал, Крис Едуардс - бас и Иан Матюс - барабани като Иан всъщност е най-младият член на групата.

Kasabian ще изсвирят едни от най-големите си хитове на 8 август на централния плаж под звездите в Бургас в типичния за тях бунтарски дух. Някои от парчетата, които ще чуем, са “Days Are Forgotten”, “Underdog”, “Fire”, “Club Foot”, “Man of Simple Pleasure” и още много други хитове от досегашните им 5 издадени успешни албума.

По всичко личи, че Spirit Of Burgas 2015 ще бъде най-мащабното и атрактивно музикално събитие и през тази година!

Именно затова, за нас е удоволствие да бъдем един от партньорите на Spirit Of Burgas 2015! Като такъв ти даваме шанса да вземеш своето лятно приключение от Бяла Карта като участваш в играта ни във Facebook “Спечели билет за Spirit Of Burgas с Бяла Карта”! Имаме 5 промоционални билета и за двата дни на фестивала, които желаем да раздадем!

Вземи още сега участие в играта! Виж на живо любимите си изпълнители, забавлявай се и създай миговете, които ще помниш цял живот! Какво чакаш? 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш