Кандидатствай Вход
Кои са най-често купуваните стоки онлайн?

Кои са най-често купуваните стоки онлайн?

С всяка изминала година онлайн пазаруването става все по-популярно и предпочитано сред съвременните потребители.

Това се дължи на неговите основни преимущества, свързани с повече удобство и комфорт, както и възможност за избор между безброй артикули от дадена категория в различни сайтове и търговски платформи. 

Дрехи, обувки и аксесоари, стоки за дома и бизнеса - почти всичко може да бъде намерено и закупено онлайн в сайтове за електронна търговия в България и всички членки на ЕС.

Не е случайно, че хората предпочитат да стартират онлайн бизнес. А други тотално се обръщат към това разнообразие от стоки и услуги и предпочитат да пазаруват онлайн.

Кои обаче са най-често купуваните стоки онлайн и защо именно те са начело в списъците на повечето хора, използващи мрежата като място за пазаруване?

На този въпрос предстои да отговорим в следващите редове, давайки информация и интересни факти за всяка от съответните категории продукти.

Ето кои са най-често купуваните стоки онлайн

Принадлежности за смартфон

Има ли изненадани от факта, че принадлежностите за смартфон са сред най-популярните артикули в онлайн пространството? В днешно време потребителите са все по-зависими в ежедневието си от своите смартфони.

Те вече съвсем не ги използват само и единствено за осъществяване на контакт с близки и познати, а и за много други функции.

Започвайки от осигуряване на достъп до интернет и социалните мрежи, и стигайки до резервиране на заведения и ресторанти, полети и нощувки в хотели.

За да бъде един мобилен телефон запазен в отлично състояние и пълна функционалност за максимално дълъг период от време, обикновено се налага да се купят определени принадлежности, като например калъф и протектор.

В допълнение, на пазара се предлагат и още редица аксесоари за смартфон, които увеличават неговите приложения в ежедневието на човека -слушалки, писалки, стойки за кола и т. н. 

Подобни артикули можеш да намериш в мрежата в най-различни типове, състояния (нови или втора употреба) и ценови класове според своите собствени нужди и предпочитания.

Смарт часовници

Общо взето всички смарт продукти са изключително търсени и предпочитани от съвременните потребители.

Обикновените часовници отдавна загубиха своите позиции поради ограничеността на свойствата и функциите си. Със смарт часовниците обаче нещата стоят по съвсем различен начин.

Освен да показват часа, те са способни да изпълняват и още редица задачи, подпомагащи човека в ежедневието му.

С най-новите модели имаш възможност да си мериш кръвното налягане, сърдечния ритъм, нивата на холестерола и дори приеманите калории.

През последните години може би фитнес индустрията се възползва най-добре от подобни функции на смарт часовниците, но вече и извън нея те започват да се използват все по-често. 

Скорошни проучвания показват, че един на всеки шест американци се е сдобил с продукт от тази категория.

Козметични продукти

Съвсем естествено по отношение на онлайн търсенето на козметичните продукти голяма роля играе по-нежната половина от човечеството

Жените купуват в мрежата почти всякакъв тип козметика -  за коса, лице, тяло и т. н. 

От подхранващи шампоани и кремове до най-различни червила и гримове. Това всъщност е причината напоследък значително да се увеличи броят на онлайн магазините, занимаващи се с онлайн търговията на продукти за козметика.

Интересна е и тенденцията все повече мъже също да залагат на възможностите, които им предоставя мрежата за бързо и лесно поръчване на козметични продукти. 

Сред артикулите, предпочитани от мъжете се открояват парфюмите, геловете за коса и шампоаните.

Кокосово масло

Вероятно наличието на кокосово масло сред най-популярните в интернет търговията продукти е неочаквано за мнозина.

Всъщност обаче то е напълно закономерно, тъй като кокосовото масло има редица приложения в ежедневието на човека.

То се използва в дейности като готвене, бръснене, овлажняване на кожата и почистване на човешкото тяло. В допълнение, налице са и по-специфични приложения на кокосовото масло, които също не са чак толкова рядко срещани. 

Сред тях са премахване на грим, лечение на ухапвания от буболечки и производство на балсам за устни. Както сам виждаш, кокосовото масло крие доста тайни и изненадващи свойства, за които не си и предполагал досега.

Дрехи

Разбира се, когато става въпрос за пазаруване онлайн, няма как да не бъдат споменати и дрехите. Традиционните обиколки по моловете с куп посещения на пробните вече съвсем не са единственият вариант за съвременния човек.

Много потребители предпочитат удобството и комфорта на това да си поръчат спортни стоки, дреха или други продукти и артикули по интернет и просто да изчакат доставката й до посочения от тях адрес.

Богатата информация по отношение на цвят, размер, материал и други характеристики на дрехите, публикувана в надеждните онлайн магазини, позволява на всеки с голяма прецизност да прецени кой е най-точният за него артикул от тази категория.

А ако нещо не е наред със съответния артикул, почти винаги има възможност за връщането му обратно на търговеца.

Онлайн пространството наистина е място, където можеш да си поръчаш абсолютно всякакви продукти и след това само да изчакаш техните доставки. 

Благодарение на кредитна карта Бяла Карта имаш възможност да направиш покупката и разплащането с търговеца още по-бързи, лесни и удобни.

Заложи на кредитна Бяла Карта и превърни пазаруването в едно своеобразно удоволствие за теб.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш