Кандидатствай Вход
Кои са най-често купуваните стоки онлайн?

Кои са най-често купуваните стоки онлайн?

С всяка изминала година онлайн пазаруването става все по-популярно и предпочитано сред съвременните потребители. Това се дължи на неговите основни преимущества, свързани с повече удобство и комфорт, както и възможност за избор между безброй aртикули от дадена категория в различни сайтове и търговски платформи. Кои обаче са най-често купуваните стоки онлайн и защо именно те са начело в списъците на повечето хора, използващи мрежата като място за пазаруване? На този въпрос предстои да отговорим в следващите редове, давайки информация и интересни факти за всяка от съответните категории продукти.

Принадлежности за смартфон – има ли изненадани от факта, че принадлежностите за смартфон са сред най-популярните артикули онлайн? В днешно време потребителите са все по-зависими в ежедневието си от своите смартфони. Те вече съвсем не ги използват само и единствено за осъществяване на контакт с близки и познати, а и за много други функции. Започвайки от осигуряване на достъп до интернет и социалните мрежи, и стигайки до резервиране на заведения и ресторанти, полети и нощувки в хотели. За да бъде един мобилен телефон запазен в отлично състояние и пълна функционалност за максимално дълъг период от време, обикновено се налага да се купят определени принадлежности, като например калъф и протектор. В допълнение, на пазара се предлагат и още редица аксесоари за смартфон, които увеличават неговите приложения в ежедневието на човека – слушалки, писалки, стойки за кола и т.н. Подобни артикули можеш да намериш в мрежата в най-различни типове, състояния (нови или втора употреба) и ценови класове според своите собствени нужди и предпочитания.

Смартчасовници – общо взето всички смарт продукти са изключително търсени и предпочитани от съвременните потребители. Обикновените часовници отдавна загубиха своите позиции поради ограничеността на свойствата и функциите си. Със смартчасовниците обаче нещата стоят по съвсем различен начин. Освен да показват часа, те са способни да изпълняват и още редица задачи, подпомагащи човека в ежедневието му. С най-новите модели имаш възможност да си мериш кръвното налягане, сърдечния ритъм, нивата на холестерола и дори приеманите калории. През последните години може би фитнес индустрията се възползва най-добре от подобни функции на смартчасовниците, но вече и извън нея те започват да се използват все по-често. Скорошни проучвания показват, че един на всеки шест американци се е сдобил с продукт от тази категория.

Козметични продукти – съвсем естествено по отношение на онлайн търсенето на козметичните продукти голяма роля играе по-нежната половина от човечеството. Жените закупуват в мрежата почти всякакъв тип козметика – за коса, лице, тяло и т.н. От подхранващи шампоани и кремове до най-различни червила и гримове. Това всъщност е причината напоследък значително да се увеличи броят на онлайн магазините, занимаващи се с продажба на козметика. Интересна е и тенденцията все повече мъже също да залагат на възможностите, които им предоставя мрежата за бързо и лесно поръчване на козметични продукти. Сред артикулите, предпочитани от мъжете, се открояват парфюмите, геловете за коса и шампоаните.

Кокосово масло – вероятно наличието на кокосово масло сред най-популярните в интернет търговията продукти е неочаквано за мнозина. Всъщност обаче то е напълно закономерно, тъй като кокосовото масло има редица приложения в ежедневието на човека. То се използва в дейности като готвене, бръснене, овлажняване на кожата и почистване на човешкото тяло. В допълнение, налице са и по-специфични приложения на кокосовото масло, които също не са чак толкова рядко срещани. Сред тях са премахване на грим, лечение на ухапвания от буболечки и производство на балсам за устни. Както сам виждаш, кокосовото масло крие доста тайни и изненадващи свойства, за които не си и предполагал досега.

Дрехи -  разбира се, когато става въпрос за пазаруване онлайн, няма как да не бъдат споменати и дрехите. Традиционните обиколки по моловете с куп посещения на пробните вече съвсем не са единственият вариант за съвременния човек. Много потребители предпочитат удобството и комфорта на това да си поръчат дреха по интернет и просто да изчакат доставката й до посочения от тях адрес. Богатата информация по отношение на цвят, размер, материал и други характеристики на дрехите, публикувана в надеждните онлайн магазини, позволява на всеки с голяма прецизност да прецени кой е най-точният за него артикул от тази категория. А ако нещо не е наред със съответния артикул, почти винаги има възможност за връщането му обратно на търговеца.   

Онлайн пространството наистина е място, откъдето можеш да си поръчаш абсолютно всякакви продукти и след това само да изчакаш техните доставки. А благодарение на кредитна карта Бяла Карта имаш възможност да направиш покупката и разплащането с търговеца още по-бързи, лесни и удобни. В допълнение, Бяла Карта е и твоята клубна кредитна карта, с която ще се възползваш от постоянни намаления и специални оферти в широка мрежа от търговски обекти. Заложи на кредитна Бяла Карта и превърни пазаруването в едно своеобразно удоволствие за теб!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш