Кандидатствай Вход
Кои са най-новите джаджи и роботи за почистване на дома?

Кои са най-новите джаджи и роботи за почистване на дома?

  • Бяла Карта
  • 12.11.2020
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 830

Всички искаме дом, който е по-чист и искаме процесът да бъде по-бърз. За щастие в наши дни има много интелигентни приспособления за почистване, които могат да ти помогнат да постигнеш точно това. Става въпрос за роботи за почистване на прозорци, мощни прахосмукачки и самопочистващи се подложки за кучета. Виж една интересна селекция на задължителните смарт приспособления за почистване на дома, които ще ти помогнат да поддържаш чистота и хигиена още по-лесно и оптимално. Моментът е подходящ, тъй като ще имаш възможност да ги разучиш и да се възползваш от промоциите по време на Черен петък 2020.

Някои от джаджите, предлагани на пазара целят да почистват идеално след домашния любимец, а други да поддържат стъклата кристално чисти. А някои устройства пък, също могат да почистват алергени с точност до 99,97%. Когато става дума за роботи прахоскукачки - те  действително ще се движат из къщата, тихо във фонов режим и ще вършат работата си невероятно добре.

Така че, ако се радваш да направиш почистването на дома още по-съвършено и прецизно,  то избери тези смарт уреди за почистване. В случай, че имаш нужда от допълнителна финансова помощ, за да се сдобиеш с най-модерните устройства на пазара - кредитна карта Бяла Карта ще бъде до теб, винаги, когато потрябва. С нея имаш пари, дори да не е заплата ти все още да не е изплатена. Едно голямо улеснение е процесът на кандидатстване, който е изцяло онлайн. Не забравяй и че за кредитна карта Бяла Карта може кандидатстваш, дори при влошена кредитна история. А при одобрение - пластиката се доставя директно до адреса ти. Трябва и да се отбележи, че един от големите плюсове на кредитна карта Бяла Карта е, че няма такси за издаване и обслужване. Освен това при плащане на банкомат в България, нямаш допълнителна такса за това.

И след като вече знаеш кое платежно средство да ползваш - разгледай любопитните предложения за "умни" домашни помощници:

Роботизирани прахосмукачки 

Първи в списъка на задължителните смарт приспособления за почистване на дома са роботизираните прахосмукачки. Тези прахосмукачки поддържат дома ти чист и дезинфекциран, особено ако имаш домашни любимци.

Самопочистваща се подложка за кучета 

Никога не е било по-лесно да почистиш след кучето си със самопочистващата се подложка за кучета, която е една от задължителните смарт джаджи за почистване на дома, които собствениците на домашни любимци ще харесат. Тази подложка обвива и запечатва отпадъци, за да поддържа дома ти чист и да мирише свежо. И можеш да сменяш подложките само с едно натискане на бутон.

Робот за почистване на прозорци

Поддържай прозорците си искрящи с робота за почистване на прозорци. Тези роботи за почистване на прозорци премахват зацапванията от прозорците на дома и дори може да поддържат огромни прозорци перфектно чисти. Просто го остави да си свърши работата. 

Многократни силиконови ръкавици за миене на съдове

Тези силиконови ръкавици за многократна употреба могат да ти помогнат да се справиш с множество домакински задачи. Благодарение на плътния силиконов материал, те поддържат ръцете ти сухи, докато миеш чиниите. Малката четина, която покрива дланите, също е полезна за премахване на космите от домашни любимци от килими или мебели.

Парочистачка

Дезинфекциращата повърхност на парочистачките произвежда гореща пара под налягане за почистване и хигиенизиране на повърхностите. Парочистачките загряват бързо и могат да се използват за почистване на твърда дървесина, плочки или синтетични подови настилки. По този начин ще имаш един блестящ и наистина чист под, при това - дезинфекциран.

По-добрите модели мопове включват множество инструменти като скрепер, четка, инструмент за фугиране и други, за да премахваш всички нежелани петна от пода.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш