Кандидатствай Вход
Кои са най-новите джаджи и роботи за почистване на дома?

Кои са най-новите джаджи и роботи за почистване на дома?

Всички искаме дом, който е по-чист и искаме процесът да бъде по-бърз. За щастие в наши дни има много интелигентни приспособления за почистване, които могат да ти помогнат да постигнеш точно това. 

Става въпрос за роботи за почистване на прозорци, мощни прахосмукачки и самопочистващи се подложки за кучета. Виж една интересна селекция на задължителните смарт приспособления за почистване на дома, които ще ти помогнат да поддържаш чистота и хигиена още по-лесно и оптимално. 

Моментът е подходящ, тъй като ще имаш възможност да ги разучиш и да се възползваш от промоциите по време на Черен петък 2020.

Някои от джаджите, предлагани на пазара целят да почистват идеално след домашния любимец, а други да поддържат стъклата кристално чисти. А някои устройства пък, също могат да почистват алергени с точност до 99,97%. Когато става дума за роботи прахосмукачки - те  действително ще се движат из къщата, тихо във фонов режим и ще вършат работата си невероятно добре.

Koи са най новите джаджи и роботи за почистване на дома?

Роботизирани прахосмукачки 

Първи в списъка на задължителните смарт приспособления за почистване на дома са роботизираните прахосмукачки. Тези прахосмукачки поддържат дома ти чист и дезинфекциран, особено ако имаш домашни любимци.

Самопочистваща се подложка за кучета 

Никога не е било по-лесно да почистиш след кучето си със самопочистващата се подложка за кучета, която е една от задължителните смарт джаджи за почистване на дома, които собствениците на домашни любимци ще харесат. 

Тази подложка обвива и запечатва отпадъци, за да поддържа дома ти чист и да мирише свежо. И можеш да сменяш подложките само с едно натискане на бутон.

Робот за почистване на прозорци

Поддържай прозорците си искрящи с робота за почистване на прозорци. Тези роботи за почистване на прозорци премахват зацапванията от прозорците на дома и дори може да поддържат огромни прозорци перфектно чисти. Просто го остави да си свърши работата. 

Парочистачка

Дезинфекциращата повърхност на парочистачките произвежда гореща пара под налягане за почистване и хигиенизиране на повърхностите. Парочистачките загряват бързо и могат да се използват за почистване на твърда дървесина, плочки или синтетични подови настилки. По този начин ще имаш един блестящ и наистина чист под, при това - дезинфекциран.

По-добрите модели мопове включват множество инструменти като скрепер, четка, инструмент за фугиране и други, за да премахваш всички нежелани петна от пода.

Как да си позволиш всички прахосмукачките роботи и други умни джаджи за почистване?

За да направиш почистването на дома още по-съвършено и прецизно,  то избери тези смарт уреди за почистване. Допълнителна финансова помощ, за да се сдобиеш с най-модерните устройства на пазара - може да бъде кредитна карта Бяла Карта. 

Можеш да я използваш, винаги, когато потрябва. С нея имаш пари, дори да не е заплата ти все още да не е изплатена. Едно голямо улеснение е процесът на кандидатстване, който е изцяло онлайн. Не забравяй и че за кредитна карта Бяла Карта може кандидатстваш, дори при влошена кредитна история. А при одобрение - пластиката се доставя директно до адреса ти. 

Трябва и да се отбележи, че един от големите плюсове на кредитна карта Бяла Карта е, че няма такси за издаване и обслужване. Освен това при плащане на банкомат в България, нямаш допълнителна такса за това.

От къде можем да си купим роботи за почистване на дома с кредитна карта?

Не се притеснявай, кредитната карта ти дава възможност да пазаруваш, където решиш. Когато имаш кредитна карта Бяла Карта можеш да купуваш уреди както във физически магазини, защото можеш да платиш на ПОС или с пари в брой - без да плащаш такса при тегленето от банкомат в България.

Освен това, Бяла Карта е международна кредитна карта. Това означава, че можеш да търсиш и да се възползваш от най-добрите оферти на международните магазини. Както знаем, често някои от уреди могат да бъдат намерени на доста по-добра цена.  

Също така, кредитната карта ти дава възможност да не пропускаш промоционалните дни на магазините. Когато имаш такава карта, можеш да се сдобиеш с робот прахосмукачка, работ за миене на прозорци или друго на отстъпка - без да се притесняваш, че ще останеш без пари до заплата. 

Както виждаш, кредитната карта е страхотен финансов продукт, който може да ти спести пари, когато го използваш в правилния момент.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш