Кандидатствай Вход
Място на месеца: Вкъщи

Място на месеца: Вкъщи

  • Бяла Карта
  • 09.12.2020
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 606

В днешната статия на рубриката ни „Място на месеца“ ще ти представим най-посещаваната дестинация тази година – вкъщи. Любопитното за това място е, че то е различно за всеки от нас, но има много общи характеристики. Където и да е твоето вкъщи, цял месец без много възможности за развлечения и затворен у дома, вероятно ще ти дойде в повече. Ето защо, днес ти даваме интересни идеи какво да правиш в студения, но уютен месец декември.

Купи или направи подаръците по-рано тази година.

Да наречем 2020 година странна ще бъде крайно недостатъчно, но това не означава, че Коледа е отменена. Тази година пазаруването на подаръци ще е онлайн и ще трябва да се съобразиш с това.

Използвай допълнителното време у дома и започни да избираш подаръци за любимите си близки хора. Ако все още нямаш идеи за подаръци за Коледа, виж нашите предложения за жени и за мъже.

Веднага, след като пристигнат, ще имаш време и възможност да ги опаковаш подобаващо и ще ги оставиш под украсената елха до празничния ден.

Ако пък не искаш да купуваш или нямаш тази възможност, можеш да ги направиш с двете си ръце. Да, ръчно правените подаръци показват отношение и старание, което парите не могат да купят. Помисли на какво ще се зарадват хората около теб и започни да го изработваш – ръчно правен сапун, свещ с етерични масла, видео със спомени, плетени чорапи и какво ли още не. Потърси идеи за ръчно направени подаръци онлайн и ти гарантираме, че ще намериш нещо подходящо.

Украсете коледната елха и дома си.

Обратното броене до коледните празници започна и е време е да украсите. Цялото семейство ще бъдете у дома и ще имате време да превърнете дома си в истинска зимна приказка. Отново онлайн ще намериш идеи за коледна украса, които могат да те вдъхновят.

Преди да започнетe да украсявате елхата семейно, направете си коледен сладкиш, кафе и чай. За още повече коледно настроение, може да си приготвите любим семеен филм или да послушате коледна музика.

Събери всички у дома и си пригответе вкусна закуска.

Домашно приготвената закуска е занимание, в което може да се включи цялото семейство. Възползвайте се, че прекарвате повече време у дома и си направете палачинки, класическа баница с масло и сирене, мекици с домашно сладко или друга ваша любима рецепта за началото на деня.

Онлайн можеш да намериш разнообразие от идеи и рецепти за закуска, подходящи за приготвяне от децата. Така освен забавление за всички, ще започнеш да развиваш нови умения у малчуганите.

Играйте бордови игри и подреждайте пъзели.

Бордовите игри и пъзелите са забавни, развиват въображението и са способни да отвлекат вниманието от дигиталните устройства у дома. Организирай семейна вечер за игри. Ако нямате настолни игри или пъзели у дома, лесно можеш да ги поръчаш онлайн. Заложи на най-любимите на малки и големи Catan, Dixit, Монополи, Не се сърди човече, Скрабъл или избери по-подходящ за твоето семейство вариант.

Подреди дома си.

Новата година наближава, а за да я посрещнеш подобаващо, намери време да се оттървеш от всички ненужни вещи. Заложи на правилото, което гласи, че ако не е носено или използвано повече от 6 месеца, значи не ти е необходимо. Разбира се, тук не говорим за сезонните дрехи и полезни уреди за дома.

Започни да учиш нов език.

Спомни си всички пъти, в които ти се е искало да започнеш да учиш нов език и да се запишеш на курс. Сега имаш времето за това. Независимо дали ще запишеш онлайн курс или ще започнеш да учиш, като използваш мобилно приложение, направи го. Знанието е най-ценната инвестиция.

Влез във форма.

Повчето време у дома ти дава възможност да се погрижиш за себе си и да си отделиш така нужното внимание. Не е нужно да чакаш Нова година, за да си направиш „обещание“ , че ще започенеш да тренираш. Направи първата тренировка още днес и започни новата година в по-добро здраве и форма.

И за финал, използвай възможността да се насладиш на „мястото на месеца“ и на времето, което имаш с любимите си хора. Постарай се да се заредиш с положителни емоции и посрещни Коледа и новата 2021 година с усмивка. Ако имаш нужда от финансова подкрепа, за да направиш престоя у дома по-приятен и пълноценен и да посрещнеш празниците спокойно, заяви Бяла Карта. Кандидатстването е изцяло онлайн, а при одобрение получаваш картата си на посочен от теб адрес. Без излишен риск, напълно безопасно. Кредитна карта Бяла Карта е без такса за издаване, без годишна такса за обслужване и без такси при теглене на пари от банкомати в България и целия Еропейски съюз, както и без такси при плащане онлайн или на ПОС. Всичко това означава, че Бяла Карта не ти струва нищо, когато не я използваш, но ти имаш спокойствието, че я имаш, ако ти потрябва.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш