Кандидатствай Вход
Най-добрите места за пътуване през годината

Най-добрите места за пътуване през годината

Пролетта наближава, а с нея и задоволителна доза от почивни дни, които можеш да използваш за пътуване и почивка. 

В тази статия сме селектирали някои от най-добрите места за почивка не само по Великден 2020 г., но и през останалата част от годината. 

Според различни източници списъкът включва градове, които са от най-добрите дестинации за храна, до места, които се отличават като актуални културни центрове. 

През тази година си заслужава  да видиш големи събития като Летните олимпийски игри в Токио и Световното изложение в Дубай. 

Определено можеш да очакваш най-добрите дестинации през 2020 г. да се съсредоточат върху ключови културни събития и световни тенденции, които ще се случват през тази година - но ако търсиш повече семеен комфорт или релаксиращо бягство през уикенда, в статията ни ще намериш и такива варианти.

Какъвто и вид ваканция да пожелаеш за себе си през тази година, избери една (или повече) от тези най-добри дестинации на 2020 г., опаковай всичките си най-добри джаджи за пътуване и се подготви за приключението на живота си.

Независимо, дали харесваш екзотични плажове или тихи европейски градчета, то  най-популярните дестинации за тази година са микс от двете. 

Виж краткия списък с 5-те най-добри места за пътуване по-долу - и не забравяй да резервираш полетите си възможно най-рано.

А към багаж прибави и твоят верен помощник във финансите - кредитна карта Бяла Карта. 

С международната кредитна карта Бяла Карта можеш да се разплащаш навсякъде и имаш кредитен лимит до 3000 лв. Не забравяй и че можеш да кандидатстваш за кредитна карта Бяла Карта, дори и с влошена кредитна история. 

Трябва да знаеш и че за разлика от много други кредитни карти, кредитна карта Бяла Карта не изисква да работиш на трудов договор, за да получиш одобрение. 

Всъщност можеш да заявиш своята кредитна пластика дистанционно - онлайн или по телефон. 

При одобрение - ние ще я доставим до адреса ти безплатно.

Ето и нашия подбор с най-добрите места за пътуване през годината

Голуей, Ирландия

Градът е обявен за Европейска столица на културата за 2020 г. (заедно с Риека, Хърватия), този очарователен и жизнен град на западния бряг на Ирландия ще бъде оживен за много културни събития в музиката, театъра, литературата и изкуството тази година. 

Освен това, ще можеш да се насладиш на страхотен център за храна, както и невероятна природа, пълна с калдъръмени улици и скалисти пейзажи.

Дубай, Обединени Арабски Емирства

Ако някога е имало мегаполис на бъдещето, това е Дубай - този разпръснат пустинен град може да се похвали с луксозни хотели, огромни молове и дори най-високата сграда в света. Плюс това, през 2020 г. 

Дубай ще бъде домакин на първото световно изложение, което ще се проведе в Близкия изток, където над 190 страни ще участват в представянето на най-новите си развития в областта на устойчивостта и транспорта. 

Британски Вирджински острови

След опустошителния ураган, ударил островите през 2017 г., Британските Вирджински острови правят пълен отскок през 2020 г. с възобновяването на много големи курорти. 

Независимо дали попадаш в кристално сините води на Карибите или преминаваш през живописните зелени планини, то това е перфектното плажно бягство, напоено със слънце, през 2020 г.

Банкок, Тайланд

Класиран е като най-посещаван град в света през 2019 г. за четвърта поредна година. Оживеният, процъфтяващ столичен град в Тайланд е пълен както с древна, така и с модерна култура, както и с невероятно разнообразие от улична храна. 

Не забравяй да разгледаш историческите храмове на града и да се насладиш на великолепието на Големия дворец - и не забравяй да се спреш на известните плаващи пазари за най-приятното хранене в града.

Лил, Франция

Този очарователен северен град във Франция бързо се издига като културен мегаполис, благодарение на известната си сцена на изкуствата и впечатляващи постижения в градското развитие, които му помогнаха да спечели скорошната си корона като Световна столица на дизайна през 2020 г. 

Там със сигурност ще намериш много превъзходни ресторанти и бутици.

Други топ дестинации, които да добавиш в списъка си за почивка тази година или за бъдеще са Ню Мексико, западна Австралия, всяка стара столица в Европа, островите в Карибския басейн и други.

Какви са предимствата да използваме кредитна карта в чужбина?

Вземането на кредитна карта в чужбина може да ти донесе много предимства.  

Като начало, тя може да ти осигури удобството да имаш незабавен достъп до пари, докато пътуваш. С кредитна карта в джоба няма да се притесняваш от изненадващи разходи и ще можеш да се наслаждаваш на пътуването си. 

Освен това, с кредитна карта можеш да правиш покупки без да се налага да носиш много пари в брой. 

Кредитната карта може да бъде възприета като застраховка, защото при евентуална кражба на личните ти средства, ще можеш да имаш буфер, с който да покриеш разходите си. 

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш