Кандидатствай Вход
Най-доброто детско парти за твоето малко съкровище – организация и полезни съвети

Най-доброто детско парти за твоето малко съкровище – организация и полезни съвети

  • Бяла Карта
  • 20.10.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 561

Твоят наследник скоро има рожден ден, който трябва да бъде отпразнуван подобаващо? Или просто ти като родител искаш да го зарадваш с прекрасно детско парти, носещо му игри, забава и положителни емоции? И в двата случая днешната статия от блога на Бяла Карта е точно за теб. В следващите редове ще ти дадем няколко полезни съвета, които ще ти помогнат да организираш наистина най-доброто детски парти за своето малко съкровище. Ето кои са аспектите, на които е нужно да обърнеш внимание:

Предварително планиране -  на първо място, започни с планирането на детското парти достатъчно време предварително. Не забравяй, че все пак става въпрос за деца, които понякога могат да са много емоционални и раними. Ако твоят наследник усети, че не си се постарал достатъчно и правиш просто едно скучно парти за „отбиване на номера“, той може да остане доста разочарован. Така че всичко по самото парти трябва да е прецизно организирано, с ясната идея какво искаш да постигнеш и как ще го приеме малчуганът.

Внимателно подбиране на гостите – гостите са един от най-важните елементи на детското парти. За да подбереш правилните такива, трябва да проучиш кои са най-добрите приятели на твоето малко съкровище, в компанията на които то се чувства най-спокойно и приятно. Ако се налага, проведи кратък разговор с него на тази тема. След това се свържи с родителите на съответните деца, за да разбереш какви са техните предпочитания по отношение на храна, напитки, игри и т.н. Помни, че наследникът ти ще бъде щастлив само и единствено ако и неговите приятели се чувстват добре и са в настроение за весели игри и емоционални забавления.

Осигуряване на подходящите декорации – декорациите са значима част от всяко едно парти, а когато става въпрос за детски празник, тяхната роля се увеличава още повече. За препоръчване е да се заложи на образи и атмосфера, които децата познават и харесват. Добри идеи в тази посока са фигурки на любими популярни личности, маски на анимационни герои и т.н. Обикновено с успех се увенчават тематичните детски партита, посветени на точно определен анимационен филм или ТВ шоу, както и на други теми, които вълнуват малчуганите – природа, животни, хобита.

Музика, моля! – никое парти не може да бъде забавно и емоционално, ако не е придружено с музика. При това много музика, която да звучи през цялото време (периодично може да се намаля или увеличава). Направи компилация от любимите песни на малкото си съкровище, както и на неговите приятели. Все пак на празненството трябва да има по нещо за всеки, за да не се чувства никое дете пренебрегнато. Не забравяй за изпълненията от детските и анимационните филмчета, които в днешно време са особено популярни и обичани от малчуганите.

Предпочитаните игри – когато малчуганите са събрани на едно място със своите най-добри приятели, те винаги ще намерят на какво да си играят. Но така или иначе като организатор на партито ти също носиш отговорност за забавлението. В този смисъл е добре да осигуриш най-необходимото от категория „Игри“. Като например бордовите игри, които малките съкровища предпочитат. При повече креативност би могъл да създадеш и няколко забавни парти игри, гарантиращи едно наистина незабравимо парти – томболи с награди, състезания по физическа издръжливост, знания, специфични  умения и т.н.

Тортата е задължителна -  тортата е задължителна за всяко едно детско парти. Можеш да я поръчаш от близката сладкарница или пък да направиш домашна такава (ако имаш необходимите умения в сферата на сладкарството). Важното е освен вкусна, тя да бъде и богато украсена. За целта е възможно да се използват най-различни продукти – от шоколадова глазура до захарни фигурки, специални бисквитки, пръчици, плодове и др.

А в случай, че нямаш нужното време в своето ежедневие, за да се занимаваш с организацията на детско парти, можеш да се обърнеш към професионалистите. Като притежател на кредитна карта Бяла Карта имаш право на специални отстъпки при използване услугите на парти центрове „Приказка без край“. Те разполагат със зали за игри с много пързалки, катерушки и играчки, в които децата да се забавляват пълноценно. Всички партита, организирани от „Приказка без край“, са красиво украсени с балони, а за любителите на по-пищните украси могат да бъдат осигурени и специални декорации по избор. Докато децата се наслаждават на незабравими моменти, техните родители ще се отпуснат в изискана и луксозна обстановка с ароматно кафе и натурален сок от най-високо качество. При разплащане с твоята кредитна карта Бяла Карта получаваш 6% постоянна отстъпка в цените на избраните услуги от каталога на „Приказка без край“. Заложи на кредитна карта Бяла карта и гарантирай на своето мъниче щастливо и безгрижно детство!  

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш