Кандидатствай Вход
Никога не е рано за коледно настроение – как да си го набавиш още отсега?

Никога не е рано за коледно настроение – как да си го набавиш още отсега?

  • Бяла Карта
  • 13.11.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 949

Коледа е най-хубавият празник през годината, чакан с нетърпение от множеството съвременни хора. Всичко около него е някакси уникално и вълшебно – традициите, игрите и забавленията, атмосферата, моментите с близките хора. В случай, че вече не издържаш на чакането да дойде Коледа, можеш да си набавиш още отсега подходящото празнично настроение. По-надолу в текста ще ти дадем няколко добри идеи как да направиш това:

Постави украси и декорации – коледните украси и декорации са перфектният начин да си гарантираш коледно настроение и положителни емоции в ежедневието. Елха с играчки и гирлянди, коледни фигурки и сувенири, както и лампички, светещи в пъстри и разнообразни цветове – всички тези елементи ще повдигнат духа ти дори в най-тежките и натоварени работни дни. Хубаво е да поставиш подобни елементи в своя дом и на работното си място. Така коледното настроение ще те следва навсякъде и дори за момент няма да забравиш, че най-светлият празник приближава с пълна сила.

Приготви традиционните коледни сладкиши – използвай някой уикенд, за да отделиш малко време за активност в кухнята и приготвяне на традиционни за Коледа сладкиши. Вкусните бисквитки, ароматните меденки и изящните кексове са сред символите на празника, които несъмнено са надеждни носители на коледното настроение. Можеш да извикаш твоя партньор и наследници на помощ в кухненските начинания. По този начин от една страна всичко ще стане по-бързо и лесно, а от друга – ще имате възможност да прекарате ценни семейни моменти заедно.

Слушай коледна музика – коледната музика винаги е носила настроение и положителни емоции. Заложи на класики, които освен да те накарат да почувстваш атмосферата на празника, вероятно ще те върнат и към някои хубави спомени от предишни години. 1-2 месеца преди Коледа също така започват да излизат и нови парчета на тази тематика. Можеш да потърсиш такива в мрежата и да видиш дали пък няма да откриеш някой нов хит, който ще завладее съзнанието ти дотолкова, че да си го тананикаш постоянно.

Избери подходящи коледни филми – в добавка към коледната музика, можеш да си подбереш и подходящи филми, свързани с празника. Няма нищо по-хубаво от това в някоя студена вечер или през мързеливия уикенд да се насладиш на романтика или комедия с коледни мотиви. В този аспект, отново имаш възможност да избираш измежду нови заглавия, излизащи всяка година в навечерието на празничния период, и вечни класики като „Сам вкъщи“, „Коледата невъзможна“, „Наистина любов“ и др.

Излез на коледен шопинг – коледният шопинг е сред редовните активности, практикувани при наближаването на светлия празник. Тя ти позволява не само да се сдобиеш с чудесни артикули на промоционални цени, но и да почувстваш в пълна степен коледното настроение и емоции. За това спомага и обстановката в повечето молове, които са богато и креативно украсени. Когато излизаш за правене на коледни покупки, не забравяй да вземеш със себе си твоята кредитна карта Бяла Карта. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта ще направи пазаруването много по-бързо, лесно и сигурно за теб, и в допълнение ще ти гарантира отстъпки в широка мрежа от търговски обекти.

Прочети на децата любими коледни приказки – децата са неизчерпаем източник на добро настроение. Те със сигурност отрано са се потопили в празничната атмосфера и на практика почти всеки ден за тях е една малка Коледа. Прекарвай повече време с малчуганите, за да се „заразиш“ с положителните емоции. Перфектният повод за това би бил да прочетеш на своите наследници любима коледна приказка, която ще пренесе и самия теб в приказни светове и ще ти помогне да забравиш поне за малко ежедневните грижи и притеснения.

Посети специални събития – в месеца преди Коледа се организират най-различни концерти, театрални постановки, изложения и други специални събития на празнична тематика. Посещаването на подобни събития определено ще те зарази отрано с коледно настроение и същевременно ще бъде добра причина да излезеш навън и да съживиш своя социален живот.  

И тази Коледа твоята кредитна карта ще ти предостави всичко, от което имаш нужда за прекарването на наистина уникални и незабравими празнични дни. От необходимите финансови средства за обзавеждане на дома през отстъпки и промоции в определени търговски и развлекателни обекти до възможност за пътуване навсякъде по света. Избери кредитна карта Бяла Карта и се наслади на една прекрасна Коледа в уютна обстановка и заедно с любимите хора!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш