Кандидатствай Вход
Няколко приятни дейности за цялото семейство в началото на пролетта

Няколко приятни дейности за цялото семейство в началото на пролетта

  • Бяла Карта
  • 03.03.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 918

Пролетта приближава с уникалната си и неповторима енергия, жизненост и емоции. Какво по-хубаво от това да я посрещнеш в компанията на своето семейство? Слънчевото време и покачването на температурите дават възможности за повече излизане, разходки и забавления на открито. В следващите редове ще ти дадем няколко идеи за приятни пролетни дейности, които ще допаднат както на теб и партньора ти, така и на вашите наследници.

Правене на пикник – пролетта е идеалният сезон за правене на семеен пикник сред природата. Зеленината наоколо, свежите цветя и песнопойните птички са способни да доставят радост и да подобрят настроението на всеки. Вероятно както на теб, така и на останалите членове от семейството ви е дотегнало традиционното за зимата излежаване пред телевизора. Време е да бъдете по-активни, като пренесете дори обяда си навън. За целта е нужно само да се закупят необходимите хранителни продукти, както и една симпатична кошница. Използвай твоята кредитна карта Бяла Карта, за да извършиш съответните разплащания по-бързо, лесно и удобно от всякога.

Засаждане на дръвче – и като заговорихме за природата, хубаво е освен да се възползваме от нейните дадености и да се грижим за нея по възможно най-добрия начин. От голямо значение е да дадеш положителен пример на своите наследници в това отношение. Защо заедно да не засадите по едно дръвче в градината или на друго подходящо място наблизо? Когато детето от малко бъде учено да цени природата, то израства с тези ценности и се превръща в доста по-зрял, съвестен и отговорен човек.

Почистване на принадлежностите за игра навън – през есенно – зимния период вероятно всички принадлежности за игра навън, като например колело, топка и ролери, са стояли в килера или пък в стая в мазето или на тавана. Е, за радост на твоите наследници отново е време въпросните принадлежности да бъдат вкарани в употреба. Преди да започнат да се използват обаче, трябва да бъдат почистени от натрупания прах през последните месеци. Така че направете заедно с малките съкровища едно забърсване и почистване на тези вещи. Тъкмо и те ще оценят значението на подобни дейности и ще разберат, че за да е пълноценно забавлението им, първо трябва да се потрудят малко.

Излизане за сладолед – разбира се, когато твоите наследници извършат нещо добро и полезно, те трябва да бъдат възнаграждавани. Извеждането им навън за сладолед е прекрасен начин да направиш последното. Почти всички деца обичат сладкия и студен десерт, и не само. Сигурни сме, че ти и твоят партньор също с удоволствие бихте си взели по една топка сладолед в хрупкава фунийка, нали? Някои неща просто никога не се променят, независимо от възрастта, и това всъщност е повече от страхотно.

Пазаруване в мола – обиколката на близкия мол е още една отлична алтернатива за прекарване на пролетния уикенд. Има толкова неща, които точно сега могат да се закупят оттам – сезонни дрехи, играчки, декорации за дома и т.н. Освен това в мола е възможно да се практикуват още редица дейности, като например гледане на филми, вкусно похапване и т.н. Преди да тръгнеш за мола заедно със семейството, не забравяй да вземеш и твоята кредитна карта Бяла Карта. Тя лесно може да бъде използвана като клубна кредитна карта, която ще ти гарантира постоянни отстъпки и промоционални оферти в широка мрежа от търговски обекти.

Спортуване  - след като през зимата повече се е излежавал и мързелувал, е хубаво в началото на пролетта малко по малко човек да започне да спортува активно. Все пак спортът е един от основните фактори за постигане на стегнато тяло и отлично здраве в дългосрочен план. А при децата той е още по-важен с оглед правилното физическо развитие. Препоръчваме ти като родител да отделяш по 1-2 часа на седмица за практикуване на различни спортове заедно със своите наследници – футбол, баскетбол, тенис и т.н. Това ще бъде от голяма полза както за тяхното израстване и развитие, така и за твоето здраве и кондиция.

Е, вече научи шест доста полезни идеи за това как да посрещнеш пролетта в компанията на най-близките си хора. Ако имаш нужда от допълнително финансиране за реализирането на която и да било от тях, кредитна карта Бяла Карта е насреща да ти помогне. Защото Бяла Карта е твоята кредитна карта, която се наглася спрямо нуждите ти, каквото пожелаеш, където и да си. 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш