Кандидатствай Вход
Няколко продуктивни неща, с които да започнеш пролетта

Няколко продуктивни неща, с които да започнеш пролетта

  • Бяла Карта
  • 28.02.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 825

Пролетта винаги е била времето да започнеш нещо ново. Затова много хора избират точно пролетните месеци да започнат да спортуват, да поемат на пътешествие, да се отдадат на ново хоби или дори да поемат по нов професионален път.

Ние ти предлагаме една кратка селекция от идеи, които могат да се окажат страхотен начин да започнеш пролетния сезон.

Купи си електронен четец на книги

Ако все се оправдаваш как нямаш време да четеш книги, защото се разкъсваш между работа, ангажименти и семейство, то елекронният четец ще реши проблемите ти. Без значение, дали пътуваш с автобус или метро до работа и дали имаш място за много багаж или не, електронният четец винаги може да е с теб. Устройството не заема много място, има дълъг живот на батерията и може да “побира” цели библиотеки. По този начин ще можеш да се отдадеш на едно чудесно хоби - четенето, по всяко време, където и да се намираш. Вместо да сърфираш в социалните мрежи, много по-продуктивно ще е, ако ангажираш ума си с нещо далеч по-смислено, като четенето на книги. Именно четенето е в състояние да промени светогледа ти и да ти даде нови знания във всяка една сфера - от историята до финансите и икономиката. Точно затова е добре да обмислиш закупуването на подобно устройство, което ще ти бъде от полза в дългосрочен план. Ако смяташ, че моментът да се сдобиеш с тази модерна технология не е подходящ от финансова гледна точка, кредитна карта Бяла Карта е пластиката, от която се нуждаеш. Благодарение на кредитна карта Бяла Карта ще можеш да си подариш четеца, който желаеш, защото кредитната пластика ти дава лимит до 3 000 лв. Кредитна карта Бяла Карта е финансов продукт, който се издава от небанкова кредитна институция. За да кандидатстваш за кредитна карта Бяла Карта не е нужно да се редиш на опашки в банкови клонове и да следваш бавни процедури. Кредитна карта Бяла Карта можеш да получиш, дори ако кандидатстваш онлайн или по телефон. А най-хубавото е, че кредитна карта Бяла Карта е международна кредитна карта и можеш да разплащаш с нея, дори в чужбина. И тъй като при кредитна карта Бяла Карта шансът ти за одобрение е в пъти по-висок, отколкото при традиционните кредитни услуги, бързо и лесно ще можеш да се сдобиеш с продукта, който желаеш.

Започни да учиш нов език

Точно като четенето на нови книги, така и ученето на нов език ще те обогати и със сигурност и ще отвори пред теб нови професионални възможности. Без значение коя е сферата ти на работа или образование, един допълнителен чужд език никога не е излишен. Подобно знание може да се окаже решаващо за назначаването ти на нова длъжност или повишаването на възнаграждението ти. И разбира се - един нов език определено може да се окаже ключът към нова работа и развиване на пълния ти потенциал. Все пак всички знаем, че човек не трябва да спира да се образова, а в космополитния свят, в който живеем владеенето на чужди езици е решаващ фактор за реализация. Ето защо, ако се чудиш какво ново да стартираш тази пролет, разгледай в интернет различните езикови курсове. Може да се спреш на някой от редките езици, но може и да избереш да се профилираш с популярен език като немски, френски, италиански или испански например. Изборът е изцяло твой. Разбира се, езиковите курсове в днешни дни не са малка инвестиция, но наистина си заслужават. А какво по-разумно от това да инвестираш в бъдещето си? Кредитна карта Бяла Карта ще бъде твоят помощник в това начинание, за да съумееш да инвестираш пари в нещо полезно.

Започни нов спорт

От тенис на корт до плуване и планински преходи - спортуването е здраве. А пролетта е идеалното време да се хванеш в ръце и да се погрижиш за физическото си и психическо здраве. Може да избереш спорт, който ти харесва и не те натоварва - понякога дори най-леките спортни активности се оказват перфектни за твоето тяло и начин на живот. Не се колебай и да рискуваш, като започнеш да спортуваш нещо ново и непознато, като например планинските спортове. С кредитна карта Бяла Карта, ще можеш да се възползваш от отстъпки в партньорската ни мрежа, за да се сдобиеш с оборудване и екипировка, която ти е нужна.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш