Кандидатствай Вход
Покупка на нов автомобил – защо да заложиш на специализираните сайтове?

Покупка на нов автомобил – защо да заложиш на специализираните сайтове?

  • Бяла Карта
  • 23.02.2020
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 789

Защо да заложиш на специализираните сайтове за автомобили?

Покупката на нов автомобил е сериозна и значителна инвестиция, която трябва да бъде направена с необходимото внимание и отговорност. За да бъде тя възможно най-изгодна за теб, е нужно да прегледаш различни оферти, да направиш сравнение по главните характеристики, да потърсиш допълнителна информация за набелязаните автомобили и т.н. Специализираните сайтове за автомобили от типа на mobile.bg, cars.bg и т.н., ти дават възможност да направиш това. Ето няколко основателни причини да използваш възможностите на съответните платформи при търсене на нов автомобил:

Голямо количество автомобили – онлайн платформите за продажба на автомобили събират на едно място голямо количество обяви, измежду които можеш да избираш. Автомобили, принадлежащи към каталозите на различни марки и модели, притежаващи разнообразни характеристики и екстри, както и спадащи към всички възможни ценови класове. Подобна богата гама от автомобили ще ти даде възможност да откриеш и закупиш наистина най-подходящия такъв за своите нужди, изисквания и финансови възможности.

Бързо и лесно търсене – повечето специализирани сайтове за автомобили са добавили функции, които позволяват на потребителите да осъществяват бързо и лесно търсене. Влизайки в началната страницата на съответния сайт за продажба на автомобили, ще имаш възможност да въведеш типа кола, който търсиш, както и марка, модел, максимална цена, година на производство, двигател, скоростна кутия и т.н. След това просто натискаш бутона „Търси“ и пред теб ще се появят стотици оферти, отговарящи точно на желаните от теб критерии.

Различни възможности – и не на последно място, тези своеобразни онлайн базари за автомобили ти дават различни възможности във връзка с осъществяването на покупката. Можеш да си вземеш нов, употребяван автомобил или пък такъв на части. Възможно е да заложиш на опцията „лизинг“, ако в момента не разполагаш с необходимата сума за покупка. При лизинга имаш право да изплащаш автомобила на части, като същевременно го използваш за своите ежедневни нужди.

Кои са най-добрите сайтове за автомобили у нас?

В следващите редове ще ти представим съвсем накратко някои от сайтовете за покупка на автомобили у нас. Това са платформи, които са доказали своята надеждност и ефективно подпомагат хиляди потребители в откриването на превозно средство.

mobile.bg –mobile.bg е един от най-старите сайтове за автомобили в България. Сайта с най-голям брой оферти за автомобили (нови, употребявани и на части), както и сайта, на който се доверяват мнозинството от продаващите и закупуващите автомобили у нас. Освен всички други предимства, самите настройки на mobile.bg са направени, за да улеснят в максимална степен потребителите и да съкратят значително времето, необходимо за откриване на удачното превозно средство.

cars.bg – както и в mobile.bg, cars.bg също имат добре структурирани филтри, по които бързо и лесно да намериш и сравниш колите, които търсиш. Също е способен да предостави на потребителите си огромно количество автомобили от различни марки, модели и ценови класове.

аuto.bg – Ако трябва да изведем предимство на auto.bg над вече изброените сайтове, то това е секцията за ревюта на автомобили от популярен влогър-инфлуенсър. Подобни ревюта могат да променят първоначалното ти мнение и да се насочиш към модел и малка автомобил, които по-добре биха паснали на ежедневието ти.

carmarket.bg -  платформата carmarket.bg също набира скорост, когато става въпрос за специализирани сайтове за покупко – продажба на коли. Тя предлага търсене на автомобили по множество критерии, в това число елементи за комфорт и сигурност, както и допълнителни екстри. Интересна е и наличната в carmarket.bg опция „Какво да не включва автомобилът“, като сред предложените варианти са газова уредба, метанова уредба, десен волан и тунинг.

autohop.bg – още един перспективен сайт, в който можеш да потърсиш подходящ автомобил за своите нужди и изисквания. Обявите в него са разделени по различни критерии, като например производител или регион. Освен възможности за покупко – продажба на автомобили, autohop.bg предлага и полезна информация – статии за тенденциите в автомобилната сфера, актуални данни за цените на горивата в България и т.н. 

Разбира се, интернет съдържа огромно количество подобни сайтове. Онлайн лесно можеш да търсиш новата си кола дори в чужди сайтове.

Ако имаш нужда от допълнително финансиране за покупката на автомобил или определени части за него, твоята кредитна карта Бяла Карта е насреща да ти помогне. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта е в състояние да ти предостави необходимите средства, независимо от това в коя точка от България или света се намираш. Като притежател на кредитна карта Бяла Карта имаш възможност също така да се възползваш от специални отстъпки при използване услугите на партньоски фирми, занимаващи се с почистване и поддръжка на автомобилите. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и си гарантирай най-високи дози спокойствие и комфорт на пътя! 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш