Кандидатствай Вход
Популярни личности, които харчат разумно парите си

Популярни личности, които харчат разумно парите си

  • Бяла Карта
  • 19.10.2017
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 2657

Когато става въпрос не просто за популярни личности, а за истински холивудски знаменитости, печелещи милиони долари годишно, винаги си представяме две неща – лукс и пилеене на пари без ограничения. И това може би е вярно за голяма част от тях, но определено не важи за всички. В днешната статия ще разгледаме няколко добри примера за звезди, подхождащи с отговорност по отношение на своите пари и много внимаващи за какво ги харчат. Техните практики и навици могат да послужат за пример и на доста обикновени хора, които нямат подобна популярност и финансови възможности. И така, нека да видим кои са звездите, славещи се със здрава финансова дисциплина.

Кристен Бел – звездата от „Вероника Марс“ и „Замръзналото кралство“ определено има приходи, даващи й възможност да си позволява почти всичко. Така ли обаче стоят нещата в действителност? Въпреки славата и своеобразното си влизане сред най-висшата прослойка от обществото, Кристен Бел до голяма степен запазва своя вкус и стил на обличане от младежките години. Дори и на червения килим тя избягва да се появява с безбожно скъпи и прекалено натруфени рокли. На едно събитие Кристен дори пристигна с рокля от Таргет, струваща едва 45 долара. Въпреки това звездата винаги изглежда повече от невероятно и впечатлява с визия и стил. С което на практика показва, че добрият вкус, комбиниран дори със сравнително малко средства, може да доведе до отлични резултати.

Леонардо ди Каприо – вероятно повечето хора смятат, че милионер и плейбой като Леонардо ди Каприо има цяла колекция от последни модели луксозни спортни коли. Но истината е съвсем друга и донякъде изненадваща. Всъщност единственото превозно средство, което Леонардо притежава, е кола от не толкова луксозния и нов модел Тойота Приус. В допълнение, звездата от „Титаник“ тенденциозно избягва частните самолети. Той предпочита да използва търговските полети, когато му се налага да пътува на големи разстояния. Така Леонардо едновременно спестява излишни разходи и дава своя принос в намаляването на вредните емисии в атмосферата. Актьорът по принцип е доста ангажиран на тема екология и често подпомага финансово различни зелени каузи.

Зоуи Дешанел – Зоуи Дешанел е друга популярна личност, която притежава отлична финансова дисциплина и се отнася много отговорно към своите налични финансови средства. Подробни данни за нейния начин на живот излязоха преди няколко години, при развода й с Бен Гибърд. Тогава американската актриса и певица трябваше да представи отчет пред съда за месечните си разходи. Което тя направи без никакво притеснение, а данните изненадаха повечето фенове. Оказва се, че за един месец Зоуи харчи средно по около 2000 долара за дрехи, 800 долара за комунални услуги и 300 долара за интернет и мобилни услуги. Един невероятно стегнат и пестелив бюджет, имайки предвид, че говорим за звезда, която печели милиони долари. Отделно от това, актрисата отделя и по 1500 долара месечно за благотворителни дейности и каузи.

Винсент Картайзер – звездата от „Момчетата от Мадисън Авеню“ и редица други популярни холивудски продукции Винсент Картайзер също е пример за финансово дисциплиниран начин на живот. Вместо луксозни спортни коли, актьорът предпочита да използва обществен транспорт. По този начин той спестява и допълнителни разходи за дейности по поддръжка, застраховки и такси за паркинг. Но това съвсем не е всичко. За разлика от повечето свои колеги, Винсент не се шири във внушително имение с огромен брой стаи, които никой не използва. Той е предпочел да си купи апартамент с една спалня в Холивуд. Така на практика актьорът отново живее в хубава и луксозна среда, но с тази разлика, че дава парите си само и единствено за неща, които наистина му трябват.

Тайра Банкс – завършваме с още една популярна личност, която се отличава с разумно използване на своите налични финансови средства. Преди няколко години телевизионната водеща и продуцент се мести в ново студио, откъдето да прави своите предавания. Тогава Тайра трябва да реши как да обнови помещенията, за да станат те подходящи за медийни цели. Използвайки своята отлична преценка и бизнес нюх, звездата успява да постигне отлични резултати със сравнително малко финансови средства, Тя дори си спестява купуването на скъп клим, като вместо това боядисва пода в цветове, които се харесват на зрителите и допълват идеално цялостната атмосфера в студиото.

Да управляваш добре финансовите си средства означава да ги насочваш към продукти и услуги, които наистина ще ти донесат желаните резултати. Като съвсем не е нужно тези продукти или услуги да струват колосални суми пари. Напротив, на пазара има много опции по отношение намиране на изгодни оферти и сключване на подходящи сделки. За тази цел от голяма помощ ще ти бъде Бяла карта. Тя може да се превърне в твоята клубна кредитна карта, с която да получаваш постоянни отстъпки в широка мрежа от партньорски обекти, както и да се възползваш от специалните промоционални оферти в Белият магазин. Избери Бяла Карта и си осигури цяла колекция от качествени и изгодни покупки!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш