Кандидатствай Вход
Пролетта наближава – как да се подготвим за нея?

Пролетта наближава – как да се подготвим за нея?

  • Бяла Карта
  • 27.02.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 921

Пролетта вече идва все по-близо и съвсем скоро отново ще ни зарадва със слънчевите лъчи, зеленината и песнопойните птички наоколо. За да я посрещнем както подобава обаче, трябва предварително да се подготвим добре за нея. По-конкретните неща, на които да обърнеш внимание в тази връзка, са състоянието на тялото и кожата ти, твоят гардероб, отделните стаи от дома ти и т.н. В следващите редове ще ти дадем по няколко полезни съвета за всеки един от споменатите аспекти на живота и ежедневието ти.

Положи грижи за своето тяло – започваме с тялото, защото грижите, които трябва да се полагат за него, са ежедневни, а резултатите от въпросните грижи – дълготрайни. Със сигурност ти се иска за пролетта, когато се залага на по-леките и къси облекла, да си в оптимална форма, нали? За тази цел е нужно да вземеш мерки още отсега. Макар и да предпочиташ само и единствено да си стоиш на топло вкъщи, е хубаво лека полека да възобновиш тренировъчните си режими. Отделяй по няколко часа седмично за фитнеса, прави си сутрешен крос или разходки в парка (ако времето го позволява). Сигурни сме, че в разгара на пролетта ще си доволен, че си започнал навреме да се занимаваш с подобни дейности.

Прегледай гардероба си – пълният преглед на гардероба е необходим, за да видиш с какви дрехи за пролетта разполагаш към настоящия момент и какво трябва тепърва да закупиш. За да улесниш максимално въпросния преглед и последващата подредба на пролетните дрехи, предварително изхвърли нещата, които вече са станали малки и непотребни за теб. А ако за закупуването на желаните нови дрехи са ти необходими допълнителни финансови средства, твоята кредитна карта Бяла Карта е насреща да ти помогне. Кредитна карта Бяла Карта лесно може да се превърне в клубна кредитна карта, с която да се разплащаш и да получаваш постоянни отстъпки и намаления в широка мрежа от търговски обекти.

Храни се правилно – храните, консумирани от теб, ще окажат сериозно влияние върху свежестта и цялостния външен вид, с който ще посрещнеш пролетта. Така че се постарай тези храни да са достатъчно здравословни и да предоставят на организма необходимите му дози полезни вещества. През зимния период достъпът до свежи плодове и зеленчуци в нашата страна е силно ограничен поради спецификата на метеорологичните условия. Можеш обаче да компенсираш това чрез включване в менюто си на повече тропически плодове, като например банани, портокали, мандарини и т.н. От друга страна, през зимните месеци човек има склонност да качва повече килограми, така че избягвай консумирането на прекалено големи количества тлъсти меса и бързи храни.

Помисли за дома си – за да почувстваш пролетното настроение и позитивни емоции, домът ти също трябва да бъде приведен в удачен за сезона вид. Помисли за декорациите на отделните стаи и за елементите, които би могъл  да прибавиш в интериора им. Препоръчваме ти да заложиш на светлите цветове, пъстрите и привличащи окото украси. Благодарение на тях атмосферата в твоята къща или апартамент напълно ще съответства на ведростта и оживлението навън.     

Нова прическа – новата прическа е чудесен начин за освежаване в навечерието на пролетта както при дамите, така и при по-силния пол. Тя ще ти даде възможност да почувстваш нещо различно в себе си, да очароваш околните, да се заредиш с радост и положително настроение. Разбира се, още е рано за правенето на въпросната прическа. Съветваме те да изчакаш първите лъчи на пролетното слънце за целта, а дотогава можеш да се поразровиш в списанията и да разгледаш типовете прически, които са на мода в момента.

Планове за почивка – хубаво е още отсега да започнеш да правиш планове за своята почивка през топлите месеци. Последното е валидно, дори ако тази почивка ще бъде чак през лятото. Всъщност, именно пролетните месеци са времето, в което се появяват (и запазват) най-изгодните оферти за летни ваканции до различни дестинации. А в случай, че искаш да гарантираш пълното си финансово спокойствие и сигурност през лятната ваканция, кандидатствай за кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва на разнообразни места и търговски обекти.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш