Кандидатствай Вход
Robbie Williams - хедлайнър на Spirit Of Burgas 2015

Robbie Williams - хедлайнър на Spirit Of Burgas 2015

  • Бяла Карта
  • 27.07.2015
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 3971

Spirit Of Burgas е най-мащабното музикално събитие в България, което предоставя на своите хиляди последователи екстравагантност и уникално изживяване! Сред изпълнителите на ивента досега са били имена като Korn, Busta Rhymes, Gentleman, Armin Van Buuren, Chase & Status Live, Moby, Faith No More, The Prodigy, Deftones, Onyx, Gorillaz Sound System, Kosheen и още много други.

Тази година поредното издание на фестивала отново ще ни очарова с присъствието на едни от най-популярните и запомнящи се имена от световната музикална сцена!  

Над 200 изпълнители ще взривят феновете си от сцената, а британският поп-изпълнител Роби Уилямс ще бъде големият хедлайнър на Spirit Of Burgas 2015!

Малко Повече За Хулигана На Британския Поп

Цялото име на световно известния изпълнител е Робърт Питър Максимилиан Уилямс, роден на 13 февруари 1974г. в Стафордшир, Англия.

Хулиганът на британският поп - така известният към днешен момент световнопризнат изпълнител - започва музикалната си кариера като част от момчешката група Take That преди музиката му като соло изпълнител да започне да оглавява челните места на британските класации.

Роби има 11 издадени солови албума и разпродадени над 70 милиона копия. Така той се превръща в най-успешният британски изпълнител в света.  

Името му дори е вписано в Книгата на рекордите на Гинес, тъй като за концертите от турнето му “Intensive Care” са разпродадени 1,6 милиона билета само в рамките на един единствен ден!

Посещението му у нас тази година на 7ми август всъщност е част от новото му световно турне “Let Me Entertain You”. Всичко това ни говори, че тазгодишният Spirit of Burgas ще бъде едно зашеметяващо и запомнящо се шоу. Някои от хитовите парчета на Роби, които ще звучат под звездите в Бургас, са  “Angels”, “Feel”, “She is the One”, “Freedom”, “Me and My Monkey”, “Let Me Entertain You”, “Rock DJ” и още много други.

Тази година, Бяла Карта е партньор на ивента Spirit of Burgas 2015 и в ролята си на такъв ти предоставяме уникалната възможност да спечелиш един от 5те промоционални билета и за двата дни на фестивала!

Участвай още сега!

Стани част от събитието! Какво чакаш?

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш