Кандидатствай Вход
Шведската поп-рок група ROXETTE с юбилеен концерт у нас

Шведската поп-рок група ROXETTE с юбилеен концерт у нас

  • Бяла Карта
  • 10.06.2015
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1676

Шведската дуо поп-рок група ROXETTE начело с Marie Fredriksson и Per Gessle  e една от тези рок групи, които продължават да радват своите почитатели години наред. Хитовите им парчета като ”Listen To Your Heart”, “It Must Have Been Love”, “Sleeping In Your Car” и още много други са слушани от хиляди души по света и продължават да се слушат и харесват и до ден днешен.

Първото участие на Roxette в България бе на 29 май 2011г. на стадион „Георги Аспарухов“.

Тази година Roxette ще посетят отново страната ни – новина, която кара почитателите им да тръпнат в очакване на събитието! Юбилейният им концерт ще се проведе на 17 юни в зала „Арена Армеец“ в София като част от световното им турне, което започна през Октомври миналата година.

Със сигурност билетите за събитието ще се разпръснат „като топъл хляб“!

Специално за почитателите на групата, решихме да организираме Игра в социалната мрежа Facebook. Наградите за печелившите от Играта „Спечели Билет За ROXETTE С Бяла Карта“ са 5 /пет/ билета за Концерта в Сектор А на зала Арена Армеец!

Печелившите от Играта ще бъдат обявени на 15.06.2015г. до 12:00ч. на Facebook страницата на Бяла Карта.

Надяваме се, че ще допринесем за настроенито на феновете на ROXETTE!

Побързай и заяви участието си в Играта!  Посети Фейсбук страницата на Бяла Карта и попълни регистрационната форма за участие. Стани част от Играта!
 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш