Кандидатствай Вход
Spirit Of Burgas 2015 - събитието, което ще запомним

Spirit Of Burgas 2015 - събитието, което ще запомним

  • Бяла Карта
  • 07.11.2016
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1723

Най-мащабното музикално събитие за 2015 - Spirit Of Burgas се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. Това беше събитие, което дълго време ще помним. Защо?

Защото видяхме Роби Уилямс на живо как успя да накара една огромна публика с повече от 40 000 фена да крещи името му! Може би защото станахме свидетели как британската банда Kasabian буквално взривиха същата публика с артистичното си и ексцентрично присъствие на сцената. Може би защото видяхме и слушахме още куп групи, които дадоха максималното от себе си, за да направят Spirit Of Burgas фестивалът, който трябва да бъде!
Горди сме, че бяхме един от основните партньори на фестивала и сме повече от щастливи, виждайки, че силните емоции от цялостния ивент са споделени от хората, които изпратихме там! Няколко думи и от самите тях:

Мария Георгиева

Това беше едно вълнуващо преживяване! Напълно изгубих представа какво се случва около мен. Spirit of Burgas 2015 наистина бе едно незабравимо преживяване. Една страхотна емоция, която остави в мен трайна следа. Благодаря ви!

Нели Николова

Благодаря много за страхотната изненада и за възможността да ме направите част от това зрелищно събитие!

Венцислав Панев

Супер изненадан съм и щастлив от спечеления билет. За първи път печеля, участвал съм и в други тегления за други концерти, но това ми е първият спечелен билет и то за Spirit Of Burgas! Нямам търпение. Благодаря!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш