Кандидатствай Вход
Как да се възнаграждаваме за постигнати резултати в професионален и финансов план?

Как да се възнаграждаваме за постигнати резултати в професионален и финансов план?

  • Бяла Карта
  • 12.06.2009
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 824

Хубаво е човек да бъде дисциплиниран и стриктно да преследва своите цели в професионален и финансов план. В същото време обаче не бива и напълно да се лишаваме от развлеченията и удоволствията, защото именно те са хубавите неща в живота. Нещата, които ни помагат да поддържаме своята мотивация и отлична кондиция. В този смисъл би било мъдра идея да се възнаграждаваш всеки път, когато си успял да постигнеш дадена цел в професионален или финансов план. Ето няколко идеи за това какви да са наградите ти, в зависимост от значимостта на съответните постижения и резултати:

Бъди непродуктивен за малко – когато си в офиса, съвсем естествено е от значение да бъдеш максимално продуктивен във всеки един момент. Ако обаче става въпрос за бизнес пътуване например, спокойно можеш да намериш малко време, в което да се отпуснеш и да го караш по-лежерно. Нужно ли е например след успешна среща с клиенти или бизнес партньори, да продължиш и в самолета да работиш на пълни обороти? По-добре качи на лаптопа си отпускаща музика или някой хубав филм и прекарай един спокоен и релаксиращ полет като награда за добре свършената работа.

Направи нещо, което винаги си искал – всеки човек има интереси и хобита извън сферата на работа, с която се занимава. И постигането на определени цели във финансов план може да му даде стимул (а и средства), за да обърне внимание на въпросните интереси и хобита. Може би обичаш редките езици или изучаването на древни култури? Не се притеснявай да се запишеш на тематичен курс, дори той да няма нищо общо с професионалното ти ежедневие. Или пък си падаш по екстремните спортове? Потърси подходящ начин да ги практикуваш, без да застрашиш здравето и сигурността си. Правенето на нови неща, за които винаги си мечтал, ще отвори съзнанието ти и ще ти позволи занапред да си все така мотивиран, целеустремен и успешен в професионален и финансов план.

Реализирай мечтаното пътуване – пътуването е чудесна опция за презареждане на съзнанието и прилив на нови сили за постигане на още по-високи професионални резултати или продължаване изкачването по кариерната стълбица. Така че след изпълнението на дадена професионална или финансова цел (тя трябва да е значима обаче), спокойно можеш да се възнаградиш с екскурзия до непозната и екзотична дестинация. В случай, че за последното имаш нужда от допълнителни финансови средства, твоята кредитна карта Бяла Карта е насреща да ти помогне. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната навсякъде по света и достъпна за използване на разнообразни места и търговски обекти.

Обнови гаредероба си – кариерното израстване и повишаването на заплатата са добри поводи да обновиш гардероба си, нали така? В крайна сметка, за да изглеждаш респектиращо на новия пост, който ще заемаш, със сигурност ще ти трябват нови (и различни от сегашните) дрехи. В допълнение, можеш да използваш парите от повишението, за да се поглезиш малко и да си купиш стилни, елегантни и удобни в ежедневието дрехи. Обновяването на гардероба е дейност, която носи настроение и позитивни емоции на човека, и го кара да се чувства по-специален отвсякога.   

Отдели уикенда за своите приятели – често улисани в работното ежедневие и всички ангажименти, които стоят пред нас, забравяме за верните си приятели и не осъзнаваме от колко време реално не сме ги виждали. Ако такъв е случаят и при теб, вероятно срещата със старите другари ще бъде най-подходящата награда за отлично постигнати резултати. Добра идея би била да отделиш целия уикенд, за да можеш да си прекараш наистина страхотно във весела компания. Бихте могли заедно да посетите някоя интересна дестинация, където има забележителности за разглеждане, ресторанти и заведения, както и други удачни места за забавление. В България са налице достатъчно такива дестинации, до които е възможно да се отскочи за уикенда. Само трябва да решиш (и обсъдиш с приятелите си) накъде би било по-добре да се насочите – към морето, към планината, към дестинациите за селски туризъм и т.н.  

Не се притеснявай да си подаряваш награда всеки път, когато наистина смяташ, че си я заслужил. Пътешествие до екзотична дестинация, среща със стари приятели, обновяване на гардероба – всичко това ще те зареди с позитивна енергия и ще ти даде тласък за още по-добри резултати в бъдеще. А ако имаш нужда от допълнителни финансови средства за целта, твоята кредитна карта Бяла Карта винаги е насреща да ти ги осигури. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва практически навсякъде. С кредитна карта Бяла Карта в ръка животът става една идея по-лек, цветен и приятен!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш