Кандидатствай Вход
Забавни неща, които можеш да правиш по всяко време благодарение на кредитната си карта

Забавни неща, които можеш да правиш по всяко време благодарение на кредитната си карта

  • Бяла Карта
  • 02.08.2018
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 2048

За децата кредитните карти вероятно изглеждат като някакви магически вещи, с помощта на които може да бъде изпълнено всяко желание, свързано с подарък или пътешествие например. Разбира се, ти като потребител с опит в използването на кредитни карти знаеш, че това е съвсем реален финансов инструмент, който трябва да се използва много внимателно за постигането на личните цели и гарантирането на максимална финансова сигурност и спокойствие. Така или иначе, нищо не ти пречи да си подариш редица хубави и незабравими преживявания с твоята кредитна карта, спазвайки необходимите дисциплина и лимити в харченето на средства. Ето няколко забавни неща, които можеш да правиш по всяко време благодарение на кредитната си карта:

Каране на колело -  дори и да нямаш собствено колело, винаги можеш да караш такова благодарение на твоята кредитна карта. Представи си например, че си на почивка на някое екзотично място или дестинация и ти се прииска да разгледаш отблизо всички забележителности и атракции наоколо. Идеалният начин да го направиш е като си наемеш колело. Повечето компании и приложения, свързани със сферата по отдаване под наем на колела, вече работят с кредитни карти. Така че съвсем не е нужно да носиш пари в брой навсякъде или пък да поставиш в риск средствата от банковата си сметка, като използваш дебитна карта.

Шопинг с приятели – обиколките по моловете с приятели през уикенда са подходящ начин да се освежиш и отърсиш от натрупаните през работната седмица стрес и напрежение. За да практикуваш тези обиколки обаче, трябва в конкретния момент да имаш достъп до достатъчно количество финансови средства. Много по-сигурно и удобно е вместо да носиш пари в брой, да вземеш със себе си твоята кредитна карта. Тя ще ти позволи да извършваш покупки и разплащания без никакъв проблем, докато се забавляваш с верните другари. Когато става въпрос за пазаруване, ти препоръчваме да използваш свойствата и възможностите на кредитна Бяла Карта. Освен че прави разплащанията по-бързи и лесни, Бяла Карта играе ролята на клубна кредитна карта, с която ще получаваш редовни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от партньорски обекти.

Семеен пикник – благодарение на кредитната си карта имаш възможност по всяко време да закупиш необходимите хранителни продукти и други принадлежности (еднократни прибори, подходяща кошница, постелка и т.н.), да събереш цялото семейство и заедно да отидете на един хубав пикник. В днешно време за съжаление пикниците вече не са чак толкова често практикувана дейност. Но те определено си имат своите ползи и преимущества, когато става въпрос за прекарване на свободното време. Близостта до природата, чистият въздух и, разбира се, моментите с близките хора ще те освежат и заредят с енергия за предстоящите предизвикателства през работното ежедневие.         

Пътешествие до далечна дестинация – кредитната карта е най-подходящият инструмент за разплащане по време на пътуване в чужбина. За разлика от дебитната, тя не е свързана директно с твой банков акаунт и не носи риск от източване на личните ти средства. Пътешествията до далечни и непознати дестинации по принцип е добре да се практикуват поне веднъж или два пъти годишно. Те ти позволяват да научиш повече за света, да опознаеш нови хора и култури, както и да се отпуснеш и да релаксираш качествено. Ако търсиш кредитна карта, която да можеш да използваш в различни точки от планетата, ти препоръчваме да заложиш на кредитна Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави и се приема на всякакви места и обекти.

Театър или концерт – кредитната карта е изключително удобна при закупуване на билети или пропуски за концерти и театрални представления. Благодарение на нея е възможно да си закупиш билети още щом забележиш обявата или рекламата за въпросното културно събитие. Няма да е нужно да проверяваш дали имаш в себе си достатъчно пари в брой, още по-малко пък да се връщаш в своя дом, за да вземеш такива. В допълнение, кредитната карта ти дава по-голяма гаранция за възвръщане на дадените пари в случай на отмяна на събитието или други извънредни обстоятелства.

Кредитна карта Бяла Карта е инструмент, който безспорно ще направи ежедневието ти една идея по-леко и приятно. Освен че с нея ще извършваш всички разплащания бързо и лесно, Бяла Карта ти дава право на отстъпки и намаления в редица търговски обекти. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и греби с пълни шепи от възможностите, които предоставя животът!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш