Кандидатствай Вход
Забавни неща, които можеш да правиш по всяко време благодарение на кредитната си карта

Забавни неща, които можеш да правиш по всяко време благодарение на кредитната си карта

За децата кредитните карти вероятно изглеждат като някакви магически вещи, с помощта на които може да бъде изпълнено всяко желание, свързано с подарък или пътешествие например. Разбира се, ти като потребител с опит в използването на кредитни карти знаеш, че това е съвсем реален финансов инструмент, който трябва да се използва много внимателно за постигането на личните цели и гарантирането на максимална финансова сигурност и спокойствие. Така или иначе, нищо не ти пречи да си подариш редица хубави и незабравими преживявания с твоята кредитна карта, спазвайки необходимите дисциплина и лимити в харченето на средства. Ето няколко забавни неща, които можеш да правиш по всяко време благодарение на кредитната си карта:

Каране на колело -  дори и да нямаш собствено колело, винаги можеш да караш такова благодарение на твоята кредитна карта. Представи си например, че си на почивка на някое екзотично място или дестинация и ти се прииска да разгледаш отблизо всички забележителности и атракции наоколо. Идеалният начин да го направиш е като си наемеш колело. Повечето компании и приложения, свързани със сферата по отдаване под наем на колела, вече работят с кредитни карти. Така че съвсем не е нужно да носиш пари в брой навсякъде или пък да поставиш в риск средствата от банковата си сметка, като използваш дебитна карта.

Шопинг с приятели – обиколките по моловете с приятели през уикенда са подходящ начин да се освежиш и отърсиш от натрупаните през работната седмица стрес и напрежение. За да практикуваш тези обиколки обаче, трябва в конкретния момент да имаш достъп до достатъчно количество финансови средства. Много по-сигурно и удобно е вместо да носиш пари в брой, да вземеш със себе си твоята кредитна карта. Тя ще ти позволи да извършваш покупки и разплащания без никакъв проблем, докато се забавляваш с верните другари. Когато става въпрос за пазаруване, ти препоръчваме да използваш свойствата и възможностите на кредитна Бяла Карта. Освен че прави разплащанията по-бързи и лесни, Бяла Карта играе ролята на клубна кредитна карта, с която ще получаваш редовни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от партньорски обекти.

Семеен пикник – благодарение на кредитната си карта имаш възможност по всяко време да закупиш необходимите хранителни продукти и други принадлежности (еднократни прибори, подходяща кошница, постелка и т.н.), да събереш цялото семейство и заедно да отидете на един хубав пикник. В днешно време за съжаление пикниците вече не са чак толкова често практикувана дейност. Но те определено си имат своите ползи и преимущества, когато става въпрос за прекарване на свободното време. Близостта до природата, чистият въздух и, разбира се, моментите с близките хора ще те освежат и заредят с енергия за предстоящите предизвикателства през работното ежедневие.         

Пътешествие до далечна дестинация – кредитната карта е най-подходящият инструмент за разплащане по време на пътуване в чужбина. За разлика от дебитната, тя не е свързана директно с твой банков акаунт и не носи риск от източване на личните ти средства. Пътешествията до далечни и непознати дестинации по принцип е добре да се практикуват поне веднъж или два пъти годишно. Те ти позволяват да научиш повече за света, да опознаеш нови хора и култури, както и да се отпуснеш и да релаксираш качествено. Ако търсиш кредитна карта, която да можеш да използваш в различни точки от планетата, ти препоръчваме да заложиш на кредитна Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави и се приема на всякакви места и обекти.

Театър или концерт – кредитната карта е изключително удобна при закупуване на билети или пропуски за концерти и театрални представления. Благодарение на нея е възможно да си закупиш билети още щом забележиш обявата или рекламата за въпросното културно събитие. Няма да е нужно да проверяваш дали имаш в себе си достатъчно пари в брой, още по-малко пък да се връщаш в своя дом, за да вземеш такива. В допълнение, кредитната карта ти дава по-голяма гаранция за възвръщане на дадените пари в случай на отмяна на събитието или други извънредни обстоятелства.

Кредитна карта Бяла Карта е инструмент, който безспорно ще направи ежедневието ти една идея по-леко и приятно. Освен че с нея ще извършваш всички разплащания бързо и лесно, Бяла Карта ти дава право на отстъпки и намаления в редица търговски обекти. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и греби с пълни шепи от възможностите, които предоставя животът!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш