Кандидатствай Вход
Забавни неща, които можеш да правиш с кредитна карта

Забавни неща, които можеш да правиш с кредитна карта

Можеш ли за секунда да си представиш, че си на 5 години и анализираш кредитната карта като вещ. Благодарение на една малпа пластмасова карта, можеш да получиш на мига мечтаните играчки, дейности и вещи. Навярно в детското ти съзнание целият този процес би изглеждал като магия. Но кредитните карти не са вълшебни вещи, те са си съвсем реални финансови инструменти и, стига да ги ползваш правилно, могат да ти гарантират много забавления.

Така или иначе, нищо не ти пречи да си подариш редица хубави и незабравими преживявания с твоята кредитна карта, спазвайки необходимите дисциплина и лимити в харченето на средства. Ето няколко забавни неща, които можеш да правиш по всяко време благодарение на кредитната си карта:

Каране на колело 

Ако нямаш колело, то е нещо, което кредитният лимит по повечето кредитни карти могат да ти позволят да закупиш. Можеш също да наемеш байк, когато си на почивка на екзотична туристическа дестинация. Подобно на рент-а-цар услугите, с кредитна карта в ръка никога няма да сбъркаш. Повечето компании и приложения, свързани с отдаване под наем на колела, работят с кредитни карти. Където и да си, възползвай се от удобството на притежател на кредитна карта и наеми колело, за да покараш и да се позабавляваш.

Шопинг с приятели 

Разбира се, че първото нещо, което се сещаш след споменаването на думите „забавление“ и „кредитна карта“ заедно е шопинг. Научно доказано е, че шопингът е дейност, която освобождава отделянето от организма на хормона на щастието. По тази причина, той редуцира стреса и напрежението и те кара да се почувстваш добре. Най-добре пък би било, ако към пазаруването добавиш и приятно време, прекарано с близки с приятели. Ето как наистина би се забавлявал, благодаряение на кредитната си карта.

Когато става въпрос за пазаруване, ти препоръчваме да използваш свойствата и възможностите на кредитна карта Бяла Карта. Освен че прави разплащанията по-бързи и лесни, Бяла Карта играе ролята на клубна кредитна карта, с която ще получаваш редовни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от партньорски обекти.

 

Семеен пикник

Благодарение на кредитната си карта имаш възможност по всяко време да закупиш необходимите хранителни продукти и други принадлежности (еднократни прибори, подходяща кошница, постелка и т.н.), да събереш цялото семейство и заедно да отидете на един хубав пикник. Близостта до природата, чистият въздух и, разбира се, моментите с близките хора ще те освежат и заредят с енергия и добор настроение.

Пътешествие до далечна дестинация

Да пътуваш към места, където не си бил и трудно пак би отишъл, винаги е удоволствие. За съжаление, не винаги е евтино да се забавляваш по този начин. Това не го прави невъзможно, особено когато разполагаш с кредитна карта. Любителите на пътешествията направо задължително трябва да имат кредитна карта, тъй като има редица услуги, свързани с пътуването и наем на транспорт и хотел, които изискват само този метод на плащане.

Виж още: Какво трябва да знаеш за най-популярните методи за плащане?

Ако търсиш кредитна карта, с която можеш спокойно да теглиш и плащаш навсякъде по света, препоръчваме ти да заложиш на кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави и се приема на всякакви места и обекти.

Театър или концерт 

Кредитната карта е изключително удобна при закупуване на билети или пропуски за концерти и театрални представления. Благодарение на нея можеш да се възползваш от бързо и надеждно плащане и не рискуваш да пропуснеш възможността да слушаш любимия си изпълнител на живо, защото билетите са се изчерпали докато си успял да отидеш до билетен център. В допълнение, кредитната карта ти дава по-голяма гаранция за възвръщане на дадените пари в случай на отмяна на събитието или други извънредни обстоятелства.

Кредитна карта Бяла Карта със сигурност е един от най-добрите и сигурни избори, когато говорим за кредитни карти. Освен че с нея ще извършваш всички разплащания бързо и лесно, Бяла Карта ти дава право на отстъпки и намаления в редица търговски обекти. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и се забавлявай!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш