Кандидатствай Вход
Стани клиент на Бяла Карта сега и се убеди в предимствата й с 0% лихва* за 30 дни

Стани клиент на Бяла Карта сега и се убеди в предимствата й с 0% лихва* за 30 дни

Бяла Карта ще бъде в период на промоция за нови клиенти от 8 октомври до 4 ноември 2018 година. Всички нови клиенти, които сключат договор в рамките на този период ще получат 30-дневен период БЕЗ ЛИХВА.

Какво означава това? Означава, че сега можеш да се убедиш в предимствата на Бяла Карта абсолютно БЕЗПЛАТНО.

Ето и как точно можеш да се възползваш от промоцията. Кандидатствай за Бяла Карта на нашия сайт: www.bialakarta.bg. Ако бъдеш одобрен до 04 ноември и картата ти бъде активирана до 30 ноември, ще получиш 30 дни, в които няма да дължиш лихва за сумите, използвани от твоята Бяла Карта. Тези промоционални 30 дни ще започнат да текат за теб от деня на активиране на кредитната карта. Не е нужно да правиш нищо допълнително, за да активираш своя безлихвен период.

Знаеш, че Бяла Карта е кредитната карта:

БЕЗ ТАКСИ за теглене от банкомати в България,

БЕЗ ТАКСИ за плащане online и

БЕЗ ТАКСИ за издаване, преиздаване и обслужване.

Сега Бяла карта идва и БЕЗ ЛИХВА за 30 дни. Опитай я напълно безплатно и се убеди в предимствата на превъзходното клиентско обслужване, което ще получиш. То включва 24/7 поддръжка, персонален потребителски профил и безплатно SMS известяване за трансакции.

След изтичане на промоционалния 30-дневен период, ще можеш да използваш своята Бяла Карта според заложените в договора ти за кредит условия – т.е. с 3,6% месечен лихвен процент.

За да поискаш своето ДА от Бяла Карта е необходимо да имаш единствено валидна лична карта на български гражданин и някакви доходи. Не е задължително да си нает по трудов договор. Имаш шанс за одобрение дори при влошена кредитна история.

Е, какво чакаш още? Ела на www.bialakarta.bg и кандидатствай сега, за да получиш своята кредитна карта БЕЗ ЛИХВА за 30 дни.

При кредитна карта с отпуснат кредитен лимит от 500 лв., фиксираният месечен лихвен процент през промоциионалния период е в размер от 0 %, за останалия период на Договора е от 3.6%, а годишният процент на разходите е 0% за срока на Промоцията и 45.9% за останалия период на Договора. Общо дължима сума в промоционалния период – 500 лв. месечно, а за останалия период на Договора – 518 лв. месечно, при коректно изпълнение на задълженията по Договора за кредит. Договорът за кредит се сключва за неопределен срок.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш