Кандидатствай Вход
Бяла Карта с мобилно приложение за още по-сигурни плащания онлайн

Бяла Карта с мобилно приложение за още по-сигурни плащания онлайн

  • Бяла Карта
  • 11.02.2021
  • Новини
  • Коментари: 0
  • 7990

Като финансово дружество, чиято мисия е да предоставя безупречно клиентско обслужване на своите клиенти, знаем, че сигурността и удобството са важни за теб.

Поради тази причина и в съответствие с новите изисквания на Европейския съюз за сигурността на електронните плащания, разработихме мобилно приложение, с което можеш да верифицираш своите онлайн плащания още по-бързо и лесно.

Напомняме, че ще трябва да потвърждаваш своите онлайн плащания двуфакторно при всички интернет търговци, включени в програмите на Mastercard Identity Check и Visa Secure. При липса на потвърждение на идентичността ти, интернет плащането ти няма да може да бъде завършено. Виж другата опция за двуфакторна автентикация на твоите онлайн плащания тук

С мобилното приложение на Бяла Карта имаш избор да потвърждаваш както чрез код за сигурност, създаден от теб, така и с биометрични данни. Когато инсталираш и въведеш картата си в мобилното приложение на Бяла Карта, ще получаваш известие за потвърждение на твоите интернет плащания.

Мобилното приложение е достъпно за клиентите на Бяла Карта, които използват мобилни телефони с операционна система Android.

Свали приложението на Бяла Карта от Play Store и се наслаждавай на безопасни и сигурни онлайн плащания с Бяла Карта.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш