Кандидатствай Вход
Печелившите от играта

Печелившите от играта

  • Бяла Карта
  • 06.09.2016
  • Новини
  • Коментари: 0
  • 224

Бяла Карта организира игра по случай началото на новата учебна година. Екипът ни благодари на всички, които решиха да вземат участие в "Посрещни I-я Учебен Ден С Бяла Карта". Специално подбраните за празника награди от Бяла Карта са три ученически раници, пълни с полезни и необходими пособия за учебната година. Разигралата се томбола след края на играта завърши с изтеглени трима печеливши

Радваме се, че успяхме да зарадваме Йорданка Начева, Маргарита Георгиева и Стефан Кумов. Те са нашите печеливши от играта. Честито и на добър час на всички ученици! Ето и няколко думи и от самите печеливши:

Йорданка Начева

"Здравейте! Благодаря за подаръка, който получи моето малко момиче за първия учебен ден. Приятна изненада за мен бе светкавичната доставка. Подарихте на мен и моята принцеса един незабравим и много специален 15ти септември. Пращам Ви снимка на чудесната награда, поздрави!"

Стефан Кунов

"Отново благодаря за прекрасната награда. Всички артикули са страхотни, а дъщеря ми е изключително доволна. Благодаря Ви от нейно име!"

 

Маргарита Георгиева

 

"Благодаря ви за страхотната награда, направихте ни много щастливи."

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш