Кандидатствай Вход
Посрещни I-я Учебен Ден С Бяла Карта

Посрещни I-я Учебен Ден С Бяла Карта

  • Бяла Карта
  • 08.11.2016
  • Новини
  • Коментари: 0
  • 237

Септември вече е тук и с пристигането му, освен че поставяме началото на есента, съвсем скоро ще поставим началото и на новата учебна година. I-ят учебен ден е празник за всеки ученик. Особено щастлив и изпълнен с емоции ден за първокласниците. Но той може да бъед и сериозно предизвикателство за родителите, които трябва тепърва да подготвят всичко необходимо за своя наследник - раница, несесер, помагала, тетрадки, допълнителни материали...

По случай началото на новата учебна година, Бяла Карта стартира игра “Посрещни I-я Учебен Ден С Бяла Карта”. Наградите, които сме подготвили за печелившите на играта, са три ученически раници пълни с всичко необходимо за I-я учебен ден.

В промоцията можеш да вземеш участие като посетиш Facebook страницата на Бяла Карта и попълниш данните си в приложението на играта под таб “Спечели”.

Участниците в играта ще бъдат включени в томбола, в която на случаен принцип ще бъдат изтеглени трима печеливши. Томболата ще се състои на 14 септември 2015г. Можеш да провериш дали ти не си един от тях отново в приложението на играта в раздел “Печеливши”. Пълната информация що се отнася до конкретните условия на играта можеш да откриеш тук

Желаем късмет на всички, които ще се регистрират за участие в играта, но също така и на всички ученици! Бъдете пълни с любопитство, устрем и желание за придобиване на нови знания! 

От Бяла Карта пожелаваме успех!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш