Кандидатствай Вход
Сега Бяла Карта е с 0% лихва за 60 дни

Сега Бяла Карта е с 0% лихва за 60 дни

Приятели, имаме добра новина! Сега е моментът да станете един от нашите над 100 000 доволни клиенти напълно безплатно! Ако сте настоящ клиент, можете да препоръчате Бяла Карта на приятел, за да може той да се възползва от промоционалните условия. А какво включват те?

Всеки нов клиент, заявил своята Бяла Карта в периода от 10 януари до 15 февруари и чиято карта е активирана до 6 март 2019г. ще получи 60-дневен период без лихва. Тези промоционални 60 дни започват да текат от датата на активиране на всяка кредитна карта, издадена в рамките на промоцията.

Напомняме ти, че кредитна карта Бяла Карта е иновативен финансов инструмент, който няма досадните банкови такси – за теглене, поддръжка или обслужване. Така, за всички участници в актуалната ни промоция, Бяла Карта ще бъде напълно безплатна за цели 60 дни.

Да, точно така! Това означава, че можеш да разчиташ на целия си кредитен лимит (определя се индивидуално за всеки клиент), без да плащаш каквито и да било такси, лихви и комисионни. Колкото пари използваш, толкова ще трябва да върнеш на датите на падеж.

Пример: При усвояване на 500 лв. на първо число от месеца по кредитна карта с отпуснат лимит от 500 лв., фиксираният месечен лихвен процент и ГПР за първите 60 дни след активация на картата са 0%. За останалия срок на Договора фиксираният месечен лихвен процент е 3,6 %, а ГПР - 45,9%. Общо дължимото на падеж за първите 2 месеца след активация на картата е 500 лв., а през останалия срок на Договора – 518 лв.

Пълните условия на промоцията можеш да откриеш в сайта ни.

Стабилизирай финансите си след празниците напълно безплатно, благодарение на Бяла Карта. Вече над 100 000 доволни клиенти ползват своята Бяла Карта и се раздват на безупречно 24/7 клиентско обслужване.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш