Кандидатствай Вход
Спечели Билет за Концерта на Enrique Iglesias с Бяла Карта

Спечели Билет за Концерта на Enrique Iglesias с Бяла Карта

  • Бяла Карта
  • 07.12.2016
  • Новини
  • Коментари: 0
  • 181

Enrique Iglesias – испанската световно известна звезда идва у нас, за да изнесе самостоятелен концерт на 14ти декември 2015г. в зала Арена Армеец, гр. София.

Enrique Iglesias има над 100 милиона продадени албума и безброй още хитови парчета, с които печели сърцата на многобройните си фенове и почитатели по цял свят.

Хитовете на испанския певец отново бележат челните места в класациите дори към днешен момент. Самото му гостуване у нас ще бъде част от турнето на звездата – “Sex and Love”.

Предстоящото музикално събитие държи в напрегнато очакване и българските фенове на звездата. Специално за публиката на певеца сред аудиторията от последователи на Бяла Карта, организираме игра „Спечели Билет за концерта на Enrique Iglesias с Бяла Карта“.  Играта обхваща периода от 24.11.2015г. до 10.12.2015г. и се провежда в специално разработено приложение за целта във социалния профил на Бяла Карта във Facebook.

Всеки желаещ може да заяви участието си в томболата, която ще последва след края на играта, на 10.12.2015г., и да играе за 1 от 5 билета за концерта на музикалната звезда.

Пожелаваме на всеки един от вас успех!

Включи се в играта още сега. Забавлявай се с Бяла Карта.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш