Кандидатствай Вход
11 лесни начина да правиш пари в социалните мрежи

11 лесни начина да правиш пари в социалните мрежи

Социалните медии са ниша, която ти дава възможност за печелене на пари онлайн - стига да знаеш как. Да, пари в социалните мрежи могат да се изкарат. 

За целта обаче трябва да знаеш как. За да ти помогнем и ти да се качиш на вълната и да съумееш да си докараш допълнителни доходи,  виж някои от най-често срещаните начини, по които хората печелят пари чрез социалните медии.

Как да печелиш в пари в социалните мрежи? 

1. Промотиране на собствен продукт в Pinterest

Малкият бизнес може да се възползва в голяма степен от това да накара потребителите да „закачат“ снимки на своите стоки върху своите стени на Pinterest. Създай акаунт, включи се в общността, като фиксираш снимки на други хора и качваш снимки, които примамват хората да купуват твоя продукт.

2. Пусни онлайн магазин за Instagram

Ако имаш артикули, които биха били привлекателни за потребителите на Instagram, сравнително лесно и бързо е да създадеш магазин, като свържеш акаунта си с услугата inSelly. WikiHow има страхотни напътствия, които те превеждат през всички стъпки.

3. Копирайтинг

Twitter и Facebook могат да бъдат чудесни начини да покажеш своите езикови и граматически умения. Докажи, че си вещ в избрания от теб език, за да бъдеш нает да пишеш материали за даден бизнес.

4. Редактиране

По-конкретно, редакторите са намерили успех в маркетинга в социалните медии, тъй като услуги като Twitter и Facebook са чудесно доказателство за концепцията за техните умения.

5. Менажиране на профили в социалните медии

Има много компании, които търсят някой, който да менажира ефективно присъствието им в социалните медии. Факт е, че много често става въпрос за стажове, но има и много платени възможности. Потърси „социални мрежи“ сред обявите за работа, за да намериш резултати за твоята категория.

6. Създаване на мемета и шеги

Много нови комици създадоха кариерата си в Twitter, Instagram и Facebook. Вицове от 140 знака или забавни прозрения могат да ти спечелят много внимание, така че ако си особено остроумен майстор на думи, помисли за тази възможност.

7. Airbnb

Всеки може да стане наемател чрез Airbnb, което дава възможност на потребителите да наемат места за престой в 190 различни страни. Fast Company има страхотна информация за това как някой е реализирал шестцифрен доход чрез Airbnb.

8. Осигури си приходи от канал в YouTube

Не само можеш да печелиш пари със социалните медии, но можеш да се превърнеш в известна онлайн личност. Ако имаш страст към създаването на видео съдържание и имаш какво полезно да споделиш, то видео платформата е идеален начин да намериш своето призвание и да получаваш и печалба от това.

9. Популяризиране на публикации

Привлечи по-голяма и разнообразна аудитория, като направи популяризирани публикации, достъпни чрез почти всяка услуга в социалните медии. Разбира се, ще ти струва малко пари, но може да ти донесе огромни ползи.

10. Продавай изкуството си

Tumblr и Instagram (особено Tumblr) са чудесни места за публикуване на оригинални произведения на изкуството и получаване на много отговори и споделяния.

11. Продай права върху твоите фотографии

Ако направиш достатъчно добри снимки, хората ще ти платят, за да ги използват. Flickr е популярно място за разглеждане на снимки и WikiHow обяснява как да продаваш снимките, които си публикувал там. Можеш също така да ги лицензираш под Creative Commons, което няма да ти донесе пари, но ще изложи твоите снимки на по-широка аудитория.

Макар всички варианти до тук да са валидни и да ти дават възможност да спечелиш пари онлайн, имай предвид, че конкуренцията е голяма. Какво означава това? Трябва да можеш да промотираш себе си, услугите и продуктите си. В безмилостната конкуренция в социалните мрежи, използвай правилните инструменти за целта. 

За да сме сигурни, че ще успееш да си докараш допълнителни доходи, даваме ти бонус съвет - намери кредитна карта, с която да можеш да плащаш за реклама в социалните мрежи, а с правилния подход ще можеш да спечелиш и пари. 

 „Как да използвам кредитната си карта, за да направя пари в социaлните мрежи?“

Преди всичко, трябва да знаеш, че дигиталната реклама не е шега и трябва да научиш поне основите, за да не пилееш парите си. Лесно можеш да направиш това, записвайки се на някой от многото онлайн курсове. След това, относително лесно ще можеш да промотираш профила си в Instagram, да пускаш видео реклама и други.

За да пускаш реклама обаче ти трябва карта - по-добрият вариант е да бъде кредитна, за да можеш да разграничиш личните от професионалните разходи. Освен това, при евентуален разход, няма да останеш без парите по дебитната ти карта. 

Правилната кредитна карта може да ти помогне да развиеш акаунта и бизнеса си, което от своя страна, се очаква да ти донесе и печалба.   

Ако си в началото на бизнеса си и избираш кредитна карта, търси такава без годишна или месечна такса, за да не натоварваш излишно бюджета си.  

А, докато все още изграждаш собствения си бизнес и имаш нужда от допълнителни пари до заплата,  можеш да се довериш на кредитна карта Бяла Карта. Кредитна карта Бяла Карта е алтернативен платежен инструмент, за който може да кандидатстваш дори без да имаш трудов договор. Имаш шанс за одобрение и при влошена кредитна история. 

Защото кредитна карта Бяла Карта е иновативен кредитен продукт, предназначен да те улесни в месечните ти разходи и да ти даде нова възможност да използваш разумно и лесно кредитни инструменти. Целта е да се превърнеш в надежден кредитополучател и да черпиш само ползи от кредитните продукти, с които боравиш.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш