Кандидатствай Вход
Най-добрите мобилни приложения за управление на личните финанси

Най-добрите мобилни приложения за управление на личните финанси

  • Бяла Карта
  • 22.03.2020
  • Технологии
  • Коментари: 0
  • 1084

Все повече хора осъзнават предимствата от работата с мобилни приложения за управление на личните финанси. Ефективното изпълнение на тази задача е от ключово значение за гарантирането на твоята финансова сигурност и стабилност, както и за създаването на по-добри перспективи в бъдеще. За успешното управление на личните финанси трябва да вземеш предвид следното – изготвяне на бюджет, контрол на разходите, управление на дълговете и т.н. За твое щастие, за всяка от споменатите подзадачи вече може да се открие подходящо онлайн приложение. В следващите редове ще ти представим няколко от най-надеждните и популярни сред съвременните потребители приложения, свързани с личните финанси.

Mint – започваме с това приложение, тъй като то е способно да ти предостави цялостна картина на личните финанси. След като свържеш твоите дебитна и кредитна карта с акаунта си в Mint, приложението ще прави категоризация на извършваните от теб транзакции и ще ти показва точно как харчиш парите си. Една от най-новите функции на Mint е осигуряването на безплатен достъп на потребителя до данните за неговия кредитен рейтинг. Благодарение на Mint ще виждаш не само настоящия си кредитен рейтинг, но също така и факторите, които влияят върху въпросния рейтинг в положителна или отрицателна посока.

YNAB -  приложение, което ще ти помогне да изготвяш адекватни месечни бюджети, както и да ги спазваш стриктно. В YNAB разходите са разделени на  категории, което улеснява тяхното внимателно следене. Подробни отчети ще ти показват във всеки един момент колко пари си похарчил от началото на месеца и дали си преминал допустимите граници. Редовното използване на YNAB би откроило ясно слабостите в твоето потребителско поведение, стимулирайки те да елиминираш въпросните лошите навици и да подобриш своето финансово състояние в дългосрочен план.

Prism – Prism събира на едно място всички твои сметки и финансови акаунти. Това приложение е способно да побере 11 хиляди сметки – повече от всяка друга подобна система. Когато добавиш дадени сметки към Prism, то ги следи напълно и ти изпраща напомняния за датите на падежа, за да не се получи закъснение. Можеш да използваш приложението и за бързо и удобно плащане на месечните си разходи. Приложението ти дава възможност да активираш автоматични плащания, които да бъдат извършени в настоящия или в следващите дни.

EveryDollar – името на приложението не е никак случайно. EveryDollar е изградено на база метода на нулевия бюджет, препоръчван от популярния експерт по лични финанси Дейв Рамзи, при който на всеки един долар в бюджета се дава точно определено предназначение. Специален проследяващ тракер ти показва колко пари си изхарчил досега в рамките на месеца и каква сума ти остава. EveryDollar позволява да се свързваш по всяко време с твоята банка, за да си в час с наличните си средства, както и с финансови консултанти, които да ти оказват помощ при затруднение.  

Acorns – едно доста интересно приложение за управление на личните финанси. То ти позволява автоматино да заделяш всеки един лев, останал от дадена покупка или разплащане, и да го поставяш в собствено инвестиционно портфолио. Приложението може да прави връзка с различни програми, предлагани от дебитни и кредитни карти, давайки ти възможност при покупка да получиш специални отстъпки, както и да си вземеш парите обратно при възникнал проблем с продукта или услугата. И не на последно място, Acorns ти предоставя достъп до ексклузивно съдържание, свързано с бюджетирането и добрите финансови навици, което ще обогати финансовата ти култура.

Twine – приложение, което е идеално за двойки и млади семейства. То позволява обединение на личните финанси на двамата партньори, както и прецизно планиране на общите им спестявания. Възможно е в системата да се зададат „аз“ и „ние“ цели, като например финансиране на ваканция, закупуване на къща или кола, и т.н. Twine ще показва постоянно прогреса по съответните цели и ще дава полезни съвети за ускоряване на тяхното реализиране.

Ако търсиш инструмент, който винаги да е до теб и да гарантира твоята финансова сигурност и спокойствие, кредитна карта Бяла Карта е верният избор. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта е способна да ти предостави допълнителни средства точно тогава, когато ти трябват най-много, за да се измъкнеш от трудна ситуация и да си стъпиш отново на краката. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и постави съвсем нови перспективи пред себе си във финансов и житейски план!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш