Кандидатствай Вход
5 източника на доходи, с които можеш да си докараш минимална работна заплата

5 източника на доходи, с които можеш да си докараш минимална работна заплата

Търсиш нови начини за изкарване на допълнителен месечен доход? Винаги има опции, стига да знаеш къде да ги потърсиш и да не се отказваш лесно от това да имаш допълнителни спестявания! Ако полагаш усилия и време, със сигурност ще осъзнаеш, че има не малко начини да си изкарваш минимална работна заплата всеки месец.

Ето няколко от най-популярните източници на доходи, които да тестваш, ако още не си:

Онлайн анкети

Все по-популярният начин студентите да печелят пари е да попълват онлайн анкети в свободното си време. Изследователските компании винаги набират нови членове по целия свят, за да отговарят на анкети и да тестват нови продукти.

За няколко минути попълване на формуляра можеш да направиш добри пари, които се плащат като ваучери или награди.

В мрежата може да намериш сайтове с пвоече информация за различните анкети, като: Toluna, LifePoints, InboxPounds, Onepoll, i-Say, Opinion Outpost, Populus Live, YouGov, Pinecone, The Opinion Panel, Prizerebel, Marketagent, Mingle, Opinion Bureau, SurveyBods.

Прочети още: Най-добрите сайтове за допълнителни доходи.

Също така, може да се регистрираш за Swagbucks, който те възнаграждава за анкети, както и просто сърфиране в мрежата, гледане на видеоклипове и гейминг

Плащане за търсене в мрежата

Тази иновативна идея на Qmee.com те възнаграждава за търсене в Google, Bing, Yahoo, Amazon и eBay. Просто инсталираш добавка към браузъра си и когато извършваш търсене, може да има няколко спонсорирани резултата заедно с нормалното ти търсене. Всеки резултат от Qmee има прикачена парична награда, като може да разгледаш повече информация на сайта.

Може да се регистрираш безплатно и да започнеш да печелиш от собствените си търсения в мрежата!

Онлайн търговия

Въпреки че това не е непременно лесен начин за печелене на пари, инвестирането на фондовите пазари може да бъде доходоносно, ако се научиш да го правиш правилно и безопасно. По същия начин може да понесеш значителни загуби, ако не го приемеш сериозно.

В момента има разнообразни възможности, с които да улесниш инвестирането си във фондови борси. Една популярна опция несъмнено е eToro - има над 12 милиона потребители по целия свят и предлага безплатни акаунти за практика. Той е включен в документалния филм на BBC2 „Търговци: Милиони от минута“ и спонсорира няколко футболни клуба във Висшата лига.

Едно от най-добрите неща в eToro е функцията CopyTrader. Това ти позволява буквално да виждаш, проследяваш и копираш инвестициите на други най-ефективни търговци.

Започни свой собствен уебсайт

Интересуваш ли се от генериране на пасивни доходи? То тогава ще имаш нужда от уебсайт. Това е начинът да печелиш пари, докато спиш, или поне така казва голяма част от потребителите.

Стартирането на уебсайт може да направиш стъпка по стъпка, благодарение на удобните платформи, които се появиха последните години.

Писане на свободна практика

Писането на свободна практика е един сигурен начин да изкарваш допълнителни доходи на месечна или седмична база, като пишеш съдържание за различни компании и сайтове.

Има много компании, които се нуждаят от писмено съдържание, включително публикации в блогове, видео скриптове, копие на уебсайт и др. В социалните мрежи ще намериш специални групи, в които се публикуват само обяви за фрийлансъри и основно за писане на съдържание за сайтове. Така може да подбереш тематиката, на която се чувстваш най-комфортно да пишеш.

Може да провериш и някои известни сайтове, посветени на фрилансърите на свободна практика като Upwork, Fiverr и ProBlogger. Като алтернатива можеш да се свържеш директно с блогове, които приемат статии на гости.

За да погасяваш извънредните си разходи и да знаеш, че винаги разполагаш с финансова инжекция за изненадващи харчове, кредитна карта Бяла Карта е твоят помощник. Може да я заявиш както по телефона, така и онлайн, а при одобрение ще я получиш директно на адреса си. Кредитна карта Бяла Карта е международна кредитна карта и е с лимит до 3000 лв., а освен това е алтернативен платежен инструмент. За разлика от стандартните банкови кредитни пластики, тук нямаш традиционни банкови процедури и изисквания.

Прочети още: 11 лесни начина да правиш пари в социалните мрежи

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш